• mr.nobody

    Co se mi stalo minulý  týden. Jedu autem skrz Hradec Králové s kolem na střeše a moje dítko začne vykřikovat, že chce k Mc. Donaldovi do Tesca. Zrovna jedu kolem, tak abych měl klid, bezmyšlenkovitě zahnu do toho krytého parkoviště v Tescu a rozstřelil jsem si kolo o strop parkoviště. Jsem opravdu největší debil na světě, nebo je nás tu takových víc? :-)))

    0 0
    • Krocan  

      a co se ti s kolem stalo?

      0 0
    • bagr84  

      Jedinej rozhodne nejses, mati dela u intersparu v Brne na Videnske, kde maj taky kryty parkoviste a ze prej se tam tohle stava pravidelne (dokonce jsem byl jednou u toho).

       

      Stala se tam z toho uz takova podnikova zabava, tlemit se za oknem a rikat si „…dalsi blbec…“ :D

      0 0
    • jIrI___  

      Kámoška taky vjížděla do garáže s kolem na střeše. Odnesla to hlavně střecha auta, tím nárazem totiž vyrvala komplet nosič ze střechy. A ještě si tuším nějak hnula se sekvenčníma vraty garáže :-).

      btw. já říkám pořád, že McDonald a jemu podobní jsou největší zlo :-))

      0 0
      • hribik A1  

        „já říkám pořád, že McDonald a jemu podobní jsou největší zlo :-))“

        tak tak, republiku si rozvracat nedame :-D (teda nie ze by som ich predrazeny smejd kupoval)

        0 0
      • raceman  

        aspon celkem slusna brigada… jinak souhlas

        0 0
        • dieegoo  

          Jo, brigada vyborna, bejt manazer vymeny fritovaciho oleje, to neni jen tak funkce pro nekoho.

          0 0
    • dieegoo  

      Nejsi. V Hradeckým tescu se to stává běžně, už jsem pár takovejch „šikulů“ viděl, když jsem projížděl kolem.

      0 0
    • prvniodkonce  

      Viděl jsem tu nedávno foto, jak někdo takhle vykostil crossmaxy v garáži

      0 0
    • Radek Broz  

      Máme u fourcrossky brány na kopání balonkem. Lidi odjížděj, kola na střeše, a co je nenapadne projet?:)

      0 0
    • Krocan  

      známej jednou takhle zajížděl do podzemního parkoviště a vezl na střeše trekkinga a dopadlo to tak že mu „ulítlo“…naštěstí neměl zrovna nejpevnější nosič takže z toho vyšel s lehkou osmičkou na předním kole a zlepšeným chodem vidle(opravdu teď chodí líp než dřív;-)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Bud v klidu,znam minimalne dva kamarady kteri na svyho mazlika zapomneli a vleteli s nim pod takovy ty nizky mosty co jsou obcas na vedlejsich silnickach,mezi vesnicema.Jeden to tam dokonce narval asi v 90 km skoda na kole asi 30 litru apod…

      0 0
      • XC-biker1  

        tyvoe v 90 to naprat kolama do mostu, to musela byt pěkna bomba

        0 0
        • mr.nobody  

          to bych měl asi z felicie kabriolet, když jsem viděl, co se mi stalo při 5 km/h :-)

          0 0
          • XC-biker1  

            no a na střeše by ses mohl vozit v zimě z kopce :) a to se vyplatíííí :o)

            0 0
    • Vašur  

      Jedu si takhle (pár let zpět) s kolem na střeše z Kaznějova do Plzně a najednou objížďka. Po nějakém kilometru se objížďka rozdvojuje, doprava pro osobáky, s cedulí „max. výška“, rovně pro náklaďáky. Automaticky jedu doprava, výška na ceduli mi nepřišla důležitá. Po chvíli dojíždím k mostku, spíš tunýlku. A zase ta cedule s max. výškou. A já zase nic. Dojíždím k tunýlku, pomalu, pomalu a naštěstí si pamatuju, že mám kola na střeše. Nahlas se ptám sám sebe „vejdeme se tam?“. Asi dva metry před tou dírou jsem zastavil a bylo jesný, že se tam nevejdu. Zacouval jsem doprava na lesní cestu, abych se otočil. Než jsem stačil vyjet, zastavilo před tunýlkem další auto s kolama na střeše. Tak jsem se schválně podíval na to, kolik bylo na tý ceduli. Pokud se pamatuju, tak něco jako 1,85m.

      0 0
    • Smazaný účet  

      nosič na tažné!

      0 0
    • Mamut  

      Zmlatit decko a nedat mu 3 dni zrat. To ho nauci nicit biky.

      0 0
      • mr.nobody  

        nejlepší bylo, že si poručil Happy meal, sežral 2 hranolky a řekl: „Už jedem“. Pak mi cestou dvakrát zeblil auto odshora až dolů…

        0 0
        • Jituschka  

          :))) to je tedy vděk!

          0 0
        • jIrI___  

          :-D a to se vyplatí

          0 0
        • zichis  

          To tě pámbíček potrestal za to, že učíš mladýho na mekburkry a takový sračky. Bude se toho dožadovat pořád, už jenom z toho důvodu že nezná nic jinýho. Nakonec něj bude tlusťoch. Jsi ho raděj v tuhle dobu mohl vzít ještě do ovocnýho sadu na pajtl.

          0 0
          • mr.nobody  

            Já ho nic neučím – to ho naučila budoucí bejvalka. Já jen chci mít klid, tak je tam vždycky vemu…

            0 0
            • jIrI___  

              „budoucí bejvalka“ tak takový pojem slyším poprvé :-D

              0 0
              • Kubiczech  

                To je v podstate skoro kazda, ne? Pro jim rikat pritelkyne, budou to budouci bejvalky… (:

                0 0
      • Marccoo  

        Zmlátit tebe,pořádně a toho co neví že má kola na střeše.

        0 0
    • tiru  

      pro děti všechno!  ))))

      0 0
    • v POHODÌ klokan  

      A proto nejezdím (a radši ani nechodím) do McDonalda! :-)

      0 0
      • mr.nobody  

        na mekáče naučila naše dítka manželka. Já jsem spíš knedlíkovej a gulášovej :-)

        0 0
        • pepek  

          No tak to je pak to poblitý auto eště ten nejmenší problém…

          0 0
      • Jogador  

        A proto nemám děti…:)

        0 0
        • Marccoo  

          Nemužeš mít všechno hned:)Je třeba mít taky nějakýto zázemí.

          0 0
    • tchurillo  

      Na Korzike mi zachranili bajk (a ego) take tyce co tam mali zavesene pred vstupom do mestskeho dialnicneho tunela – na otestovanie vysky. Skvela vec, sice som ohol rohy na riaditkach, ale ziadne ine skody neboli. Dokonca to mali tak vychytane, ze za tymto testovacim usekom bola odbocka, aby ti vyssi mohli ist inak. 

      0 0
    • hribik A1  

      vozim si hajtrovicu po vlastnej ose (a ked uz, tak dodavkou), takze nie :-)

      0 0
    • SantusVagus  

      Mam lepsi story…je stara asi tak 7 – 8 let. Kumpan si poridil noveho Golfa a jeli jsme bikovat do hor. Dame bajky na strechu do nosicu, ja jsem si pridelal kola tema textilnima paskama na nosic, on ne, ze to staci jen poradne zatahnout ten sroub, ze to kolo udrzi, ze to ma vyzkousene…

      Jedem mozna tak 10 minut a predjeli nas nejaci Polaci, coz byla tezka ujma pro jeho ego a jeho nove auto, proto je dojel a v miste kde se sbihaly dva pruhy silnice do jednoho ty Polaky zablokoval, aby se nemohli zaradit…a pak pridal plyn a ujizdel s triumfalnim usklebkem na xichtu pryc. Silnice vedla na nejaky most a na tachometru jsme meli mezi 120–130 a na moste distancni spary – hup jedna – hup druha – hup treti a najednou slysime takovy zvlastni zvuk ze strechy…chuuuchuuu… kouknu do zpetneho zrcatka ja ve zpomalenem filmu vidim jeho kolo, jak v silenych kotrmelcich skace po silnici. To se neda popsat, to se musi videt. Prvni odskok od asfaltu mohl byt tak 2 metry nahoru, pak nasledovaly jeste 3 – 4 piruety nez kolo zustalo lezet. Na silnici se pak jeste valely v 5 metrovych rozestupech plastova lahev a kus pedalu… Zastavil, otocil auto a vratilli jsme se zpet a kdyz jsme vylezali z auta tak se kolem nas mihli chechtajici se Polaci… Skody na kole byly kupodivu minimalni – ocel je holt ocel :) – sedrene parozi na riditka, riditka otocena o 180 stupnu, prasky vodic predniho brzdoveho lanka, pedal rozmlaceny na kusy jinak nic. Ani 8 na kolech :). Vratili jsme se domu, vymenili pedal a vyrazili znova na vylet. Jedine stesti bylo, ze za nama nikdo nejel, kdyby to kolo trefilo nekoho do celniho skla…no radsi nemyslet.

      0 0
      • Vhalasta  

        Pár roků zpátky jsem dosjezdoval na Bílé, položil lyže na nosič a debil sklopil horní rameno. Ovšem klíče v kapse takže to jako zamknu až se přezuju a polezu do auta. No jasně. Vydržely tam jen tak 200 m a šly přímo pod protijedoucí auto. Ten ani nezastavil a valil prač. No bodejť, když mi zničil lyži – urvaná a deformovaná pata. Naštěstí to jen urychlilo koupi carvingů. Ty ale dávám do nosičů už jen s klíčema v ruce a hned zamyky zamyky.

        A to pamatuju, jak jsem rozvážel výslužky před svojí svatbou. Frgály s dortíčkem jsem si položil na střechu auta, odemkl, sedl a jel.

        A kdysi jsem dojezdil na kole, hodil kolo na nosič, a mobil z sedlové brašny  jsem si přitom položil do žlábku toho nosiče, že na chvilku. Doma jsem ho tam kupodivu našel.

        Tak kdo je větší debil?

        0 0
        • Kubiczech  

          …to mi pripomnelo, jak jsem pri odjezdu od benzinky nechal na strese penezenku. Zachytil ji sterac na prave strane zadniho skla. (:

          0 0
          • zdenek  

            Vlákno mě perfektně pobavilo, tak přidám „z vlastní zahrádky“:

            Byli jsme u příbuzných v Praze. Na závěr bylo nekonečné loučení před domem. Dostal jsem bonboniéru a protože bylo auto na sluníčku, tak jsem ji položil na střechu, aby se uvnitř neroztekla. Asi po 10 km, už za městem mě chytla mlsná a vzápětí mi došlo, co se stalo. Raději jsem nic neřekl (kvůli posměchu manželky při očekávaném negativním výsledku), zastavil a byla tam. Není nad plynulou jízdu. :-)

            0 0
          • KOMOÒ  

            Mě taky,mě taky :-D a to eště jak to tam dopadlo na ten stěrač tak sem si toho naštěstí všiml.

            Sme šťastní debilové ;-) 

            0 0
          • Chiron  

            No mě se tyk povedlo si takhle nechat na střeše foťák. Ale s tím že já vystoupil, hodil foťák na střechu a po chvilce ostatní nasedli a pokračovali be ze mně. A já jenom v dálce vidím na střeše brašničku s foťákem, vytahuju okamžitě mobi, jasně jeden ho nemá u sebe a druhý ho má vyplý. Tak teda vypálím pěšky po trase auta, a jenom kontroluju příkopy a zatáčky. Takhle ujdu asi dva kilometry, dojdu k autu a foťák na střeše. Ale nepochopil sem jak se tam mohl udržet v těch zatáčkách, v podstatě v serpentinách.

            Jinak už sem viděl takhle nabořené kola u hypernovy. Týpek zajíždí do garáží a na střeše tři kola. V podstatě nosič vyrval ze setřechy, která pak vypadala jak kdyby do ní ze vnitř někdo sekal sekerou…

            0 0
      • McBlacky  

        to je hustej pohled v zrcátku, nám ulítlo tak ve 120km/h, ale škody teda trochu větěí :(

        0 0
        • jirka88  

          Nám uletělo tak před 3mi lety na dálnici, naštěstí za náma nikdo. vidlice, řazení a sedátko na odpis, co mě překvapilo, že nebyla osmice..

          0 0
      • drtyc  

        kdyby to kolo trefilo nekoho do celniho skla…

        tak by ses pro nej nemusel tak daleko vracet ;-) ale jinak teda jenom sroubem… no sak ste si to zkusili a pro priste snad uz pouzijete nejen vlastni rozum.

        0 0
    • kankrlicek  

      Hlásím dalšího :). Stalo se mi to ve Vídni, ale těsně před tím, než jsem tam opravdu zajel, na mě zatroubila dobrá duše, takže se kolo jen posunulo na hagusech + malinko ohlý nosič kola. Jo a ještě jsem trochu napálil spojku, když jsem couval :)

      0 0
    • frbiker  

      U nás v rodině taky :-) můj přepečlivej otec mi asi před 10 lety na vejletě u Rakouskejch jezer půjčil svýho novýho Authora (treka) a mýho Favorita dal na střechu (taky Favorita) no a pak už jenom stačilo zajet na parkoviště u jezera, kde byla taková brána, aby se tam nedalo zakempovat s obytňákem… ale protože jel pomalu a jak už tady bylo řečeno „ocel je ocel“ škody byly minimální :-)

      0 0
    • Pavel  

      …a proto mám blbovzdorného kombíka a kolo (kola) dávám dovnitř :-)

      Jak se znám, tak bych to sundal hned při první jízdě. Ze dvora vyjíždím průjezdem s vraty, které se otevírají nahoru. A protože se mi nechce nikdy čekat, až se vyrolují úplně, tak je „podjíždím“…

      0 0
    • karliner  

      kámošovi se to stalo ještě o trochu kuriozněji – jel se s kolem na střeše koupat k rybníku lesní cestou, tam projel úplně bez problému, zpátky (tou samou cestou!!!) kolo zachytilo o nějakou větev a vyrvalo obě lyžiny ze střechy oktávky a střechu promáčklo, škody na kole celkem zanedbatelné…

      0 0
    • MrCloud  

      Tak to je přesně to čeho se strašně bojím!!! Jednou jsem zastavil asi metr před vězdem do garaže. Přemejšlím o nosiči na zadek auta, je mi i sympatičtější než střešní. Ta spartakijáda pokaždý když nakládám, vykládám- nahoru, dolu -už mě to neba

      0 0
      • destr  

        No s tím zase někam nacouváš, to si nevybereš :-D

        0 0
      • přišlapávač  

        to řikam pořád, to chce dávat kolo do auta :-)

        0 0
        • hribik A1  

          no, jak som tak raz mal ten bajk v tej dodavke, za nim bola poltonova bedna, pred nim sedadla kde som sedel. kedze bedna nebola upevnena prave idealne, coz sme zistili v jednej zatacke z kopca, zacala sa tato za jazdy zosuvat: kazdopadne na bajk som vtedy nemyslel, skor na to aby na bedna nezavalila nas vpredu…nakonec sa nestalo nic, lebo bedna sa len o kusok posunula, potom ju uz snury zachytili, ale vyzeralo to hrozivo

          0 0
        • MrCloud  

          2–3 kola do kombika a tři lidi nedáš, nebo dáš ale komplet rozebraný a to snad radši tu střechu. „kola do auta“ souhlasim ale v celku. Mám odskoušeno chrysler woyager, vw transporter, mb vito ale co si vybrat :-)

          0 0
          • přišlapávač  

            Souhlas že s obyč kombi by mohl bejt problem s místem, ale zase na něj neprší, neurveš ho v garáži :-)))) ani Ti to do něj nikdo nenapere na oranžový na křižovatce :-)

            0 0
          • drtyc  

            SUV jako durango… 9 lidi, 6 elektrickych zasuvek… to by bylo, aby se tam nevesly jeste 3 kola

            0 0
            • přišlapávač  

              jestli myslíš dodge, tak to není zrovna nejúspornější auto :-)

              0 0
              • drtyc  

                pravda, ze kdyz s tim jezdis po dalnici 160–200 tak to ma spotrebu jak ve meste… 12mpg coz je tech 18l na sto

                0 0
          • joohan  

            Chryslera určitě ne pokud se máš aspoň trochu rád, to je pojízdná rakev. navíc je to shit. merc je držák, vw nemám rád, ikdyž jako užitkáč je to dříč.

            0 0
    • olliek  

      :-)

      No ako vidis, ne­ni si jediny. My sme toho roku isli na Gardu, 2 bicykle na streche, ja novy ram, kraaasny bol. Nasli sme hotel, len sme sa potrebovali otocit, hotel bol cez cestu. Presli sme na parkovisko, aby sme sa oto­cili, isli sme „len“ nejakych 20km/h a buch, rampa, ktora ukazovala, do a­kej vysky mozu auta ist. Vodic ju videl, pozabu­dol, ze ma bicykle a tresk. Len oskrete packy nastastie, ale co je horsie, ta „ruka“, co drzala ram, mi ho stlacila a trosku oskrela. Skoro som odkvicla, ram mal asi 3 tyzdne. Casom som to predychala, mohlo to byt horsie a predpokladam, ze by som sa za spojazdnenie bajku nedoplatila … takze odpovedam, ANO, JE NAS TU TAKOVYCH VIC :-)

      0 0
      • jecnak  

        Puvodne jsem se na to chtel vykaslat, ale neda mi to nenapsat taky. Podaril se mi kdysi ztratit kolo ze strechy (spatny Tesco nosic a spatne upevnene kolo). Docela se to prodrazilo. Jelikoz me stvalo, ze kdyz dam kola dovnitr, je v aute svincik a kola s odrou, nehlede na tu silenou operaci dat do kombika 3 kola. Poridil jsem nosic na kouli pro 3 kola a jsem opravdu spokojeny.

        Vyhody: minimalni vliv na spotrebu a rychlost (narust spotreby jsem nedokazal zmerit, max jsem jel kolem 170 dlouhodobe), ovladatelnost, snadne nakladani kol, jednoducha montaz nosice.

        Nevyhody: kola jsou dost blizko u sebe a muzou o sebe nekde drit, pripadne je problem tam naskladat kola s sirokymi riditky, cena

        Uvahy o tom, ze je nebezpecne tak vozit kola jsou celkem liche. Pozoruji totiz, ze ridici si za mnou nechavaji vetsi odstup a nedojizdi tak blizko ke me na krizovatkach. Taktez nepozoruju, ze by se kola spinila, naopak jsou cistsi nez kdyz jsem je vozil na strese. Vliv na to ma taky samozrejme to, ze mam kombika s tupym zadkem.

        0 0
        • přišlapávač  

          bejt petem, jdu se ted kouknout do garáže :-)

          0 0
          • jecnak  

            Jsou si hodne podobny, ale ja mam Esco a on Mondeo.

            0 0
            • přišlapávač  

              ..btw. fakt Ti do těch kol takhle ještě nikdy nikdo neťuknul? …jestli už řidiči automaticky zastavujou dál, protože maj strach, tím líp :-)

              0 0
              • jecnak  

                Ne a najel jsem tak vic jak 2000km.

                0 0
              • Radek Broz  

                Do tebe (bez kol) počád zezadu někdo bourá?

                0 0
                • přišlapávač  

                  ne, proč? Ale na křižovatkách to vidim dnes a denně.

                  0 0
                  • Radek Broz  

                    Jen nechápu, jak se toho všichni děsej. Stane se to celkem vyjímečně a pravděpodobnost, že tam zrovna máš ty kola, je podle mě mizivá. Mě teda mnohem víc vyhovuje vozit je na kouli než na střeše.

                    0 0
                    • jecnak  

                      Navic jsou to vetsinou takovy lehky tukance, ktery by tem kolum vzhledem k bene vysce narazniku moc neublizily (pokud by do tebe netuknul nakladak). Pokud by to byl vetsi naraz, tak by odletely i ty kola ze strechy at uz by byly pridelany jakkoli ale to je asi stejne podruzna starost, dulezitejsi je posadka.

                      0 0
                    • přišlapávač  

                      ja se neděsim, jen jsem se zeptal, protoze ten pripad znam..... pouze dotaz nic vic, ja kdyz muzu, davam kolo dovnitr, kdyz to nejde, tak nahoru.

                      0 0
    • Biker jak Pes  

      Letos, když jsme se vraceli ze seoustředění v Chorvatsku, tak nám na dálnici v Rakousku ulítlo kolo ze střechy asi ve 100km/h. Druhé auto, které jelo s náma mělo co dělat, aby se kolu vyhnulo a skončilo v příkopě. Policajti byli na místě snad během minuty, dali nám pokutu, kolo jsem narvali do kufru a jeli jsme … :D

      0 0
    • MartinS  

      Taky se mi to stalo, jel jsem do garáže, na střeše kolo budoucí manželky (naštěstí starý cross), najednou rana, kolo přeletělo přes auto, moc škody jsem nenapáchal, ale ty poznámky.:)

      0 0
    • Mutant Marana  

      Kazdej trpi, jak je blbej. Tim ses snad ani nemel „chlubit“

      0 0
    • mtb.matysek  

      nejsi sám…přítelkyni se toto stalo, když jela s rodičema a bratrem bikovat do Švýcar…rozstřelili tak kola v Insbrucku – zničený bovdeny, ohlý řidítka apod. Největší problém byly vytržený držáky na kola ze střechy auta – nakonec se museli všichni naskládat do i tak plné Oktávky ještě se 4 kolama…:)

      0 0
    • berenger  

      Nechci zakládat novej dred ale tenhl název dredu je doceal výstižný. Dnes jsem narazil na jedno fórum kde maj opravdu svérázné názory na cyklisty. Tak přeji pěkné čtení…

      http://forum.lide.cz/forum.fcgi?…

      1tremp – 11.03.09 22:27:35 RE: Chybí mi Cyklisti, kolaři, bikeři se ani neobhajovali ani neomluvili za uvedená zvěrstva v přírodě, která tam páchají. 

      0 0
    • Majklos  

      Fakt super topic :)

      Sice to neni o kole, ale neda me to a musim napsat pribeh jednoho znameho.

      Odjizdel z prace a na strechu si odlozil takovou slozku s papirama a v ni v jedne prihradce nejaky marky. Zacatek klasika, odemkne, nastoupi, nastartuje a jede. Po par stech metrech uz si to slusne fici a reze zatacku. Kouka z okna jak kolem litaji „nejaky papiry“, pomysli si „Co je to za bordel?“ a fici dal :) . Cca po 2 kilometrech se laxne ohlidne na sedadlo spolujezdce, kde miva tu slozku polozenou a ona nikde. Vsechno mu to docvakne a svisti zpet na to misto kde lital ten „bordel“ :). Tak uz ale nic neni, jen semtam nejaky ten papir. Kouka kolem a vidi tam 2 babky jak na nej koukaji. Jde k nim a pta se jestli nevidely tu jeho slozku. Ony na to „Uz si ji vzal ten pan v sedem taxiku“. Zadne dalsi udaje samo nemely. Nastvanej odjizdi a po cca kilometru vidi, jak za zatackou stoji sedej taxik a taxikar stoji venku a vesele si pokuruje (co by ne, uz mel vydelano, zejo:)  ). Zastavi, jde k nemu a hlasi „Vy prej mate pro me tu moji slozku“ Borec na nej vydesene kouka a jen zmatene prikyvuje a podava mu ji z auta. Kamos otevre prihradku a kouka penize nikde, tak mu rika "Jeste ty marky ne? Taxikar navalil prachy a bylo.

      Jo, tentokrat happy end :)).     

      0 0
      • jIrI___  

        Věci zapomenuté na střeše, to je klasika. Bydlím kousek od sjezdovky a každou zimu párkrát vidím kolem baráku projet auto, které ma na střeše položené rukavice nebo čepici :)

        0 0
        • hribik A1  

          no, to sa mi obcas podari v modifikovanej podobe aj na biku…napriklad po prestavke (napr. obed) vrazim do kosa batoh, ktory som zabudol zatvorit…a po x kilometroch lietania po hrboch, z kopca a podobne to zistim, ze je otvoreny a na samom vrchu nicim neprikryty sa hompala fotak a podobne lacne veci…popripade ze som nechal na bunde/nohavicach/ba­tohu otvoreny vacek s penazenkou so vsetkymi dokladmi

          raz som viezol otcov cross na servis k znamemu na opacny konec mesta, a jak som vysiel z baraku, ani som nejak nerozmyslal nad tym ze by na rajdach mohli byt nejake volne veci (cez zimu totiz ten cross nevystrcil kolesa z domu, tak sa tam toho navesalo…) …a tak po kilometri co najrychlejsej jazdy, snaziac sa zapadnut do hustej mestskej premavky si vsimnem ako tam hompalaju rukavice a siltovka vyse nez kyvadlo na starych hodinach…a zastavit neni kde, cesta uzka, a vsetko obparkovane, ale nakonec tam vydrzali

          0 0
          • Mamut  

            Na SNB som sa vyvalal s otvorenym batohom (ma dva zipsy vedla seba, ktore sa otvaraju opacnymi smermi; takze pri otvorenom jednmo zipse staci v rukaviciach staci nespravny cancour a namiesto oboch zapnutych, su oba otvorene). Po 20–30 minutach som chcel nieco z batohu a zistil, ze to tam nie je, zato je do polovice plny snehu. Po spomenuti na miesto padu, dorazeni tam a prehrabani trocha snehu som nasiel vsetko co com chcel.

            0 0
            • joohan  

              tak docela štěstí. to sem jeden po rok v Rakousku po lyžovačce vyrazil směr hotel a za minutu mě dojela starší 911 4S ( mooc pěkná, ještě sem si jí na parkplatzu fotil) a pořád na mě blikala troubila, to sem jezdil ještě v Pajeru a na úzkých serpentýnách se to docela blbě předjíždí. tak sem ho taky fakoval a přemýšlel jestli nedat plný brzdy a udělat mu obtisk tažným, ale nenechal sem se vyhecovat.

              tímhle stylem za mnou jel tak 30 minut až do hotelu, já zaparkoval a borec zůstal v autě na příjezdové cestě, to mě už trochu tekly nervy tak sem vylez že se podívám co je to za magora. pašák na mě koukl otevřel šíbr a vystrčil z něho moji helmu, to sem nevěděl která bije, tak sem jí vzal, ani sem myslim v tom šoku nepoděkoval, hrabačka a byl v čoudu.

              pak sem si tepr uvědomil že sem jí nechal na střeše, když sem se převlíkal. byla tak den stará funglovka, docela dobrá salomonka a pašák za mnou jel 30 minut protože viděl že mi spadla na parkovišti, v čechách nevim nevim :D nebo spíš vim :D :D :D

              0 0
          • martin7  

            jako kdybych se viděl, úplně to samý :-))

            0 0
        • Vilém  

          Prisel jsem takto o rukavice a helmu na kolo, skoda byla cca 2800,– :(

          0 0
    • Matttes  

      no stane se, ale mrzí to,  kamarád zajel taky do garaže, akorát mel karbonovej rám a kol  za 90 000,–…

      0 0
      • Wojtek  

        jenom zamrzí?

        já bych se na místě asi rozbrečel

        0 0
        • drtyc  

          zde!

           

          aha to neni prezencka?

          no a pritom staci tak malo. Vrazit deset metru pred garaz branku s plandajicima plechama ve vysce prujezdu co cinknou a mas sanci zabrzdit.

          0 0
          • hribik A1  

            to by bolo treba dat ako navrh spravcom komunikacii, podzemnych garazi a podobnych institucii, aby tieto zabezpecovacie zariadenia ™ instalovali pred vjazdy

            0 0
    • Smazaný účet  

      Jak se tu ztrácej kola ze střech, tak jsem si zavzpomínal jak jsme jezdili na vodu starym busem a velkym přívěsem na lodě. Vzadu v buse obvykle seděly děcka na bagáži, jejich úkolem bylo hlídat lodě. Jednou jsme se vraceli asi 10 km pro kajak… ty byly úplně nahoře. Našli jsme ho ve škarpě, nezjistili jsme jestli tam slítnul nebo ho někdo odtáh ze silnice, ale byl téměř netknutej – asi dobře plachtil. :o) Naštěstí to bylo na okresce kde moc lidí nejezdilo. Jinak sundavání lodí z vrchu přívěsu bylo celkem rutinní záležitostí u podjezdů pod železnicí. Pokud si dobře vzpomínám nerozflákali jsme je nikdy. :o)

      0 0
    • sosacek  

      A dítko žije.?  :)

      0 0
      • mr.nobody  

        zajímavá věc, takhle se ptá skoro každej, komu to vyprávím :-)

        0 0
    • Sodík  

      Kdysi jsme jezdili s rodinou do kempu „Velký Vír“ na Orlíku. Tedy, byli jsme tam dvarkrát:

      Poprvé (tušim 1993) jsme při odjezdu domů, ještě v prostoru kempu, přehlédli kabel, který tam měli nějací Holanďani nataženej přes cestu, zhruba v dvoumetrové výšce. Obě kola za střechy spadly, Holanďanům odletěla televize ze stanu … :)

      Další návštěva kempu (1995) proběhla v pohodě, loučíme se na vrátnici, odjíždíme .. a … chytli jsme rohem jednoho kola zdviženou závoru. Takže závora otočená o 90 stupňů (zavírala se skoro rovnoběžně se silnicí) :)

      Od té doby se tomuhle kempu vyhýbáme :)

      0 0
    • Lázeňák  

      A nebo takhle.

      0 0
    • Mutant Marana  

      Co dodat. Kazdej trpi, jak je blbej!

      0 0
    • jackx  

      sám nejsi, něco podobnýho se povedlo i bráchovi

      0 0
    • Misiak  

      cosi podobne je aj tu :)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Hlásim se do klubu… jsem idiot! Klasika – „než pojedem skočíme jenom do špáru koupit malýmu mlíko…“ „je horko, já to dám do garáže…“ mrd ho! Odneslo to bohužel auto, kola ulítly i s nosičema a příčníkama a sedly na zem. Střecha a zadek auta porejpaný… asi to bude pěkná pálka, vyklepat a opravit lak… kuafix… :o/

      0 0
      • Vojtas  

        jezis to ti nezavidim, taky si rikam kdy se to tatoj povede vjet do garaze s kolam na strese, snad nikdy, este tak garaz opravovat by nam schazelo

        0 0
      • Smazaný účet  

        Jo, pro info: konečný účet ze servisu 63 tis., spoluúčast z pojistky 10. Za blbost se platí. ;o)

        0 0
    • stařík  

      VÍTEJ DO KLUBU ! JÁ UŽ JSEM V NĚM 3 ROKY.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Mimochodem, řikal mi neska pojišťovák, že když by mi ulítly kola ze střechy za jízdy, tak se na mě pojišťovna vykašle, páč by to byl špatně zajištěnej náklad…

      0 0
    • Capone7  

      Klid, otec když jsme jeli na dovolenou tak jsme měli na střešním nosiči také 4 kola, tehdy to byla pronajatá chata a při příjezdu k domácímů sejmul elektrické vedení co měl domácí na své samotě…divim se že žijem..

      0 0
      • Krys  

        Karoséria auta sa chová ako Faradayova klietka (klec) – nemohlo vás to zabiť. Teda jedine ak by niekto vystúpil pred odstránením toho drátu.

        0 0
        • kycis  

          Nejde o karoserii, ale o domaciho, predstav  si, ze bydlis nekde na samote, a nejakej frajer ti strhne ten jedinej vydobytek civilizace co mas-elektriku :-D

          0 0
          • camillio  

            Tak to záleží, jestli jste měli na autě pražskou značku :-))))

            0 0
    • poiko  

      taky přihodim rodinnou: Dali jsme na střešní nosič asi pět kola, v té době vážilo jedno kolo snad 15 kilo. Nasadíme a jedem. Najednou je přes silnici takovej hupánek, tak otecko, aby se něco nestalo s kolama lehce přibrzdil a v tom vydíme, jak se koplet celá zahrádka s kolama sune po předním skle a kapotě s šíleným skřípotem. Všechno poškrábaný, kola odřený, no co budu povídat. Pak jsem zavolali policajty a msueli jsme hodit dvě kola do roští, aby nebylo vidět, že těch kol tam bylo moc:)

      0 0
    • deyv  

      Nejsi sám!!! V Brně na Vídeňské jsem tak nechal kolo taky před garáží na zemi. :(:(:(

      Odnesl to značkový nosiš,kolo,hagus a střecha na autě :(:(:(

      týden se mno nebyla řeč, ale už mě to přešlo ;O)

      0 0
    • Jirik123  

      Tohle se nám taky jednou povedlo. Vjeli jsme pod nízkej železniční mostek. Překvapivě to odnesla jen ohnutá pravá klika a pár škrábanců:)

      0 0
    • hribik A1  

      tuto nedavno som viezol jeden nadrozmerny naklad, ktory precahoval z kosa smerom doprava. ked som prechadzal okolo zaparkovanych aut, a vyhybal sa jednemu oproti (cesta bola siroka tak pre dva kamiony, ale z oboch stran obparkovana, vo vysledku teda v podstate siroka ako jednosmerka, dve auta sa mozu vzdy vyhnut len tam, kde neni nic zaparkovane), nejak som nan pozabudol, a presiel pobliz tych zaparkovanych, tak ako normalne…potom bola spomenuta prostitutka a damske prirodzenie, a pre istotu som sa bol radsej kuknut, ci som to niekomu z nich s tym neoskrel…nastas­tie nie

      0 0
    • hribik A1  

      dneska (presnejsie vcera) som utopil mobil…sedel som pri vode, blizko pri brehu, mal ho vylozeny na deke, a okolo zacala drzo poletovat mucha. tak som ju strestal za jej drzost, ked na mna sadla – dostala facku, po ktorej posla. bohuzial, som na ten mobil zabudol  a jak som sa napriahol po tej muche, ten to kupil tiez, a poposiel tak o kusok dalej, cimzto skoncil v tej vode, a tiez posiel…budiz to vysvetlenie tym, pre ktorych som tak od tretej nedostupny…nakonec som sa presvedcil tiez o svojej teorii, ktoru uz davno tvrdim, ze niekedy v minulom zivote som musel byt zelezniciar…lebo tiez nedokazem nikde prist nacas a planovany cas bezne presvihnem o take dve-tri – styri hodinky…

      0 0
    • joohan  

      kola na střeše je klasika, nedá mi to abych se nepodělil. zatím musím zaklepat na to vždycky myslím. mám nosiče Thule ( http://www.thule.com/…ide_hero.jpg ), takové ty levné z obchoďáků, to nechápu jak někdo může koupit a důvěřovat tomu, to bych byl na nervy celou cestu, tady se vyplatí investovat když vezete lepší kola. S těmito nosiči mám vyzkoušené i 180 s 4 kolama a drží jak helvétská víra :D max spokojenost. akorát s nosiči na střeše ( i bez kol !! ) žere auto jak 2 ruské tanky (normálně jako jeden ), doporučuju sundávat nosiče když nevozíte kola, na spotřebě se to poměrně dost projeví ( klidně i 1–2L), já tak pro informaci jezdím naloženej s kolama nejmíň za 15–16L :D

      akorát jednou, jedu z Brna do Krkonoš na chalupu, řídil jsem celou cestu bez pauzy, celou dobu jsem jel opatrně, občas když na to zapomenu a beru zatáčky jako bez kol tak je to taky velice cítit na těžišti ( vůz Mitsu Outlander 04 ), které je i tak vysoko a nepříjemně to vynáší a to se nemusí zvlášť v horách na mokru či sněhu vyplatit, tak pozor na to. Asi kolem 11 večer jsem dorazil, prdel jak ve tmě, couval jsem už docela unavenej a viděl se v posteli a zapoměl na takovou drobnost a to lyžařský vlek. pomalu couvám, najednou se auto zakejve, a zastaví, bylo tam bláto, pořád mi nic nedošlo, takže víc plynu, hrabačka a žádný pohyb, víc plynu, větší hrabačka, tak vylezu a pak mi to došlo. spadlé lano, otočené 2 sloupy takže druhej den údržbářské odpoledne, naštěstí ten náš vlek je docela fórovej a ví kde má povolit. kola naštěstí nic, jenom odřené od ocel lana, kvalitní GT hliník :D zahrádka vydržela, žádné poškození. pouze pod vlekem byly vyhrabané 4 jamy od kol. nic sem nefotil, cítil jsem se jako blb.

       
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.