• eurosiza

zdravím všechny bikery, už dlouho vybírám ráfky na enduro/freeride ježdění a zaujali mě cenou a váhou Black Jack FR 420 Váha nízká, cena nízká, ale vydrží? Vážím 70kg jezdím enduro, občasně freeride a někdy i DH trať. Má s nima někdo nějaké zkušenosti? Případně typ na jiné?

0 0
    • c0d3r  

s timhle zkusenost nemam … ja jezdim FR/DirtJump a mam tenhle http://shop.dolekop.com/index.php… … je o neco tezsi nez chces ale kvalita hold neco stoji :-) (a ja na gramy stejne nehraju >> aspon to pak fici z kopce o to vic :-D )

0 0
    • Kubiczech  

Díky za vlákno. (: Taky bych rád našel nějaký relativně lehký a levnější ráfek na enduro kolem 500g. Před časem jsem hledal a tyhle požadavky splňoval jeden ráfek od Alex Rims, ale dostupnost byla bídná (v podstatě nebyla).

0 0
      • Vegan  

DT EX 500 ? na enduro podle me idealni rafek pripadne v levnejsi verzi EX 530

0 0
        • Vegan  

Pripadne pokud nevadi vnitrni sirka 19mm a cches UST tak Maxic XM 819 vazi 450g

0 0
        • Kubiczech  

O DT i Mavicu vím, ale o těch se nedá říct, že by byly z těch levnějších. Bohatě by mi stačilo, kdyby u Remešů trošku rozšířili Fastdiscy. (:

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    • eurosiza  

Take koukám na Ns bikes trailmaster ale, váha je poněkuď vyšší… co myslíte?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.