Bikové trasy v okolí Malenovic u Zlína

10 nepřečtených
  • zskal

    Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit trasy vhodné na bike v okolí Malenovic u Zlína? Mám tam jet o víkendu ke tchánovi a pokud bude počasí rád bych si vzal bika a trochu se tam projel. Jedná se mi o kratší vyjížďku tak 25–45 km pokud možno mimo asfalt. Díky.

    0 0
    • Trup  

      zdar, máš v podstatě dvě možnosti – vydat se na jih nebo na sever. Tam jsou všude kopce, lesy, louky a spousta cest na bajkovačku. Konkrétně se můžeš inspirovat tady: http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/?…

      0 0
    • Trup  

      ale stejně nejlepší je vzít mapu a jet to tam objevovat na vlastní pěst

      0 0
      • zskal  

        Díky za tip, už jsem si něco připravil, tak to zítra snad prubnu. Chci to zkusit kolem hradu přes výletiště na maják a pak tam v okolí něco pojezdím. Mám to už naklikaný v GPS, tak uvidím kde mě to potáhne:-) Měl bych skončit u Svaté vody, tak se snad trefím..:))

        0 0
        • zizu  

          kolem hradu na maják je to po asfaltu, takže jestli chceš mimo tak tudy ne. Nebo kousek se po něm vyšplhat a pak už vede cestička lesem hned vedle asfaltu. V těch místech se asfaltu moc nevyhneš, vždy budeš někde muset přejíždět.

          0 0
          • Wojtek  

            ne,to je moje oblíbená trasa,ale naopak,od hřbitova,přes maják,hrad, hned nazačátku když vjedeš do lesa,tak tam se dá uhnout do prava,na lesní cestičku,a tam zajedeš a vyjedeš až u hradu,cestu vubec nevidíš(větši­nou),je to taková rádoby skratka

            0 0
        • Trup  

          kousek za odbočkou ke hradu se dá vyjet vlevo krpálek, dostaneš se na vrstevnici a pak doprava, napojení na modrou, kousek asfalt, na rozcestí doleva, po vjezdu cesty do vysokého lesa vede po levé straně paralelně s asfaltem singlík. Dá se po něm dojet prakticky až k majáku. Ale to až zase příště…_:-)

          0 0
          • zskal  

            Díky za tipy, nakonec jsem to projel většinou po asfaltu protože jsem se zrovna nadvakrát necítil (bolavej zub :-(..). Ale je tam pěkně a určitě si to tam ještě pořádně projedu.

            0 0
    • Wojtek  

      a ještě je supr terén když v lípě vyjedeš až nahoru na vyhlídku a za tama pořád hard lesem(asi 35km)a vyjedeš ve vyzovicích,nebo v dolní lhotě

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.