Bikepark Peklák - Česká Třebová

6 nepřečtených
  • rexa

    Dle webu uvedli minulý týden do provozu bikepark Peklák v České Třebové. Rád bych tam zajel. Nemáte někdo prosím telefoní číslo do parku, kde by šlo zjistit jestli jezdí? Dík.

    0 0
    • Člověk a jeho svět  

      Na webu je telefon na provozovatele Sli parku, zkusil bych zavolat tam, jinak píšou, že od 7. 9. v provozu pá, so, ne 10 – 17 hod.

      No a toto bude asi pan Peklák :)

      0 0
    • jirkas  

      No vida, to jsem netušil, že tu něco takovýho je. Díky za tip.

      0 0
    • rexa  

      Zdar, tak jsem tam o víkendu byl. Provoz jsem ověřil na čísle 731 125 800. Tak se podělím o krátkou zkušenost.

      Na modrých tratích se sveze každý. První modrá na pravé straně sjezdovky je spíše sjezdová bez skoků, ale se spoustou kořenů. Moc mě nebavila, jel jsem ji jen jednou. Kořeny jsou ale společným jmenovatelem všech tratí, někdy až moc :D

      Modrá na levé straně sjezdovky je moc pěkná. Rychlá, nahoře bez kořenů. Je na ní i malej skoček. Nad dojezdem na louce tři dropy vedle sebe – „velkej“, větší a malinkej :)

      Červený tratě jsou taky moc pěkný. Na jedné jsou skoky s variantami malý skok/velký skok. Je tam i řádnej roadgap, kterej leží daleko za hranicí mých domělých možností :)

      Na černých jsem kvůli času (a strachu :) )moc nepojezdil,

      Suprová je jedna černá sjezdová s prudkýma padákama. Tu sjede dle mne taký skoro každý. Ale i ostatní se dají – byl tam nějakej double, pěknej odpalovák atd.

      Ježdění moc pěkný. Jen by mohly přibýt nějaké klopenky, tejbly. doubly, walride. To je ale otázka prostoru kam to umístit aby se to tam vešlo. Nicméně kluci z parku říkali, že se bude kopat dál ;)

      Za návštěvu to určitě stojí. Zvlášť když v blízkém okolí zatím nic jinýho s lanem není.

      0 0
    • Pavel.ct  

      Pro info

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.