• Blahycz

    Ahoj. Poslední dobou sleduji vývoj nebo rozvoj sjezdovek na Ještedu. V posledních dnech, či týdnech. Zásah do bikeparku je docela markantní. Od stanice Skalka byl vymlácen podstatný kus lesa. Nemáte někdo info, jak se to bude vyvíjet dál? Co bude s bikeparkem? Protože spagheta je off, a dh taky. Díky

    0 0
    • JakeF  

      Je to naprosto jasný… Je potřeba rozvíjet zimní sporty, protože víc vydělávaj. Samozřejmě když pominu ten drobnej detail, že lidi moc nebaví lyžovat na trávě.

      0 0
    • Breakpain  

      O konci se mluvilo už v 2019 … jestli to vybuduji znovu nebo ne … čas ukáže…

      0 0
    • TJK  

      mam pocit ze se nekde psalo ze by to bike pak nemelo ovlivnit a ze by pod sedackou mel fungovat dal.

      0 0
      • Jara87  

        Myslím, že to měli na stránkách, že se výstavba sjezdovky bude týkat jen trati DH masakr. No nakonec vzala za své i super lajna špageta. Snad se do nějaké podoby podaří ji obnovit. Byl to super bikepark, kde nebyli jen nudný flow traily.

        0 0
    • Corela91  

      špageta je pořád celá, jen je z části zasypaná bordelem z těžby, pořád se to ale dá projet. Co zmizelo, tak v první půlce DH tratě ten přejezd / traverz se skokem přes díru ke špagetě. To je pryč. A pak ještě asi 150m jak se jelo podél špagety lesem, tak ten kus kolem skalky (co se jela na enduro sérii ) až do místa kde to zatočilo po pár schodech trochu doleva víc do lesa. Až sem to padlo, zbytek zůstal. Napojení dh tratě by se mělo řešit na jaře, je s tim trochu víc ******, než jen vyhrábnout kus lesa, jelikož je to ofic cyklo trasa a musí se to v případě změny zanést do map atd. Každopádně na bikepark by se prej vykašlat neměli, jen asi nebude v topu hned.

      0 0
    • embi  

      Jo cyklisti v lese, ty nadelaj paseku:))

      0 0
    • jezo  

      Podle infa ze Skijested bude bikepark v létě fungovat. Víc detailů však nesdělili.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.