• Enduro.petr

    Zdravím. Bydlím na Ostravsku a kvůli trnům které jsou, kde jedu bych rad vyzkoušel bezduše. Nemám však TCS ráfky a tak bych se rád zeptal. Našel jsem v ceníku servisu bagbike a mikebike položku nehození bezdrátového pláště, předpokládám, že tedy neudělali, to, že mi zalepi špice tou páskou (pokud teda zalepi, prosím napište a zanesu to tam). Rád bych se tady zeptal, zda je tady někdo, kdo by byl schopný mi za nějakou rozumnou cenu, třeba 600?, když mu prinesu kola, ventily a pláště, nalepit tam nějakou solidní pásku co bude držet, nějaký mliko a náhodí to, někdy přes týden po práci, nemam problém dojet. Troufl bych si na to i sám, ale pásky i mliko den většinou prodávají ve velkých balení co proste nevyužiju a investic jsem teď měl až až. Pokud to třeba v mikebike udělají, dejte prosím vědět. Stejně tak pokud by to mohl udělat někdo z vás budu rád a samozřejmě zaplatím. Díky moc a krásný víkend všem.

    0 0
    • Venca991  

      Koupil bych celou láhev No tubes, stejně budeš potřebovat mléko na dolévání nebo v případě defektu a došel bych si s ráfky do nějakého cykloshopu at ti tam za cca 200–250 kč nalepí bezdušovou pásku měly by jí mít a pak si to doma udělal sám, návodů na netu je spousta. Nezdá se to, ale na 2 kola spotřebuješ dost pásky a někdo doporučuje dávat 2 vrsty což je skoro celé balení.

      0 0
    • adam1  

      To mlíko ale využiješ /budeš potřebovat musíš tak cca co 2měsíce dolít.Důležité je jaké máš ráfky a hlavně gumy .Dobrou zkušenost mám s maxxis ikon /rafek dt x392 např.,za těch 600 za práci ti to udělají asi všude ?ale odvíjí se to od viz.výše jo a je sezóna/čas?

      V Ostravě zkus mojekolo,hupna­kolo,bezvakolo

      Osobně do toho nejdu:)nemám čas a bojím že budeš furt otravovat?:)))

      0 0
      • Enduro.petr  

        Mliko koupim časem, když se to osvědčí, chci to teď vyzkoušet a časem se vybavím, doufám, že teda nalepi i pásku. Jo klidně priplatim, chtěl bych to do konce týdne, kdyby se ti to hodilo, řekni si cenu, hodím kola pláště a až zavoláš přijdu. Tohle jsem zvažoval, protože na to nechci zase 2 týdny čekat :/ kdyby jsi si to rozmyslel kdyžtak napiš do zpráv…

        O nějakém nejvytíženem servise nevíš?

        0 0
    • jIrI___  

      Především doporučuju koupit TLR ráfky. Pokud má člověk obyčejné, je jednak opruz nahození pláště a především je pak riziko vyzutí pláště za jízdy. Mám obavy, že toto si žádný rozumný servis na triko nevezme.

      0 0
      • Enduro.petr  

        Ráfky mám solidní – montpaky se při nahrazování pláštu lámou, jen tam není páska no. Myslíš, že to nikde neudělají?

        0 0
        • jIrI___  

          Ono ani tak nejde o lámání montpák, ale spíš o to, jaký profil má ráfek. Některé si s bezdušemi rozumí lépe, jiné naopak vůbec. Co konkrétně za ráfky to máš?

          0 0
        • krabica  

          Osobně bych předělával na bezduše jen ráfky k tomu určené.

          0 0
      • freerider159  

        :D Tak hlavně jak se vyznáš

        0 0
        • jIrI___  

          Pokud jsem ten tvůj výkřik do tmy správně pochopil, s čím konkrétně nesouhlasíš?

          0 0
          • freerider159  

            Tak asi se všemi těmi bláboly. Složitost nahození plášťů zavisí na tom co má. Jedny jdou dobře a jedny zase ne a je jedno jestli máš takové nebo makové ráfky. Proč by se měly pláště vyzout za jízdy? Snad jedině když budeš propalovat klopky s 1bar v gumě. Bezdušáky se dneska dělají na normálních ráfkách standardně v každém servise, tak nevím proč by si to někdo nevzal na triko nebo co… :D

            Ráfek, který tady ukazuje půjde úplně bez problémů…

            0 0
    • Enduro.petr  

      Pořad platí, kdo by si to chtěl udělat u sebe v dílně/ kdo dela v servise a mohl by to do konce týdne mít. Kola donesu a až zavolas, přijdu si i s penězma. Vyhovuje mi to, protože nebudu muset běhat do servisu. Jinak víte o nějakém servise že to 100pro dela včetně pásky? Díky za super reakce!

      0 0
    • freerider159  

      Tak paska stojí 350 a mliko 475ml kolem 450kč(NoTube). Pásku na dvě kola spotřebuješ skoro celou a mlika ti zbyde pulka což je ideální na doplnění. Udělej si to sám a ušetříš. Pásku nalepit dokola v ráfku snad zvládne každý…

      0 0
      • Smazaný účet  

        Pásku nalepit dokola v ráfku snad zvládne každý……trefa do cernyho…a pak poradne dotahnout ventilek, az to bude kolem nej fucet ..

        0 0
    • PavlikXSS  

      Hupnakolo ti to udělá :-) teda já bych to udělal když jsem tam dělal a myslím si ze i dnes s tím nebudou mít problém no a další obchody mě taky napadají, záleží z jaké části Ostravy jsi.

      0 0
    • Enduro.petr  

      Dnes se poptam v servisech, stále však platí, že kdyby někdo měl zájem to udělat, nabízím za to slušný peníze.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.