• scorpi

    Byl jste tam někdo z vás na kole? Pokud neznáte mrkněte: http://www.nacestach.net/berzdorfer-see/ Je to tady kousek za hranicema v Německu/Polsku. Nemáte někdo nějaké cyklotrasy v pdfkách nebo nějaké internetové stránky v oblasti Severních Čech? :-)

    0 0
    • radek01  

      Jo párkrát jsem tam byl… Z Chrastavy jedeš skoro celou cestu po cyklostezce ale po povodních z Rosenthalu do Marienthalu kolem vody je cyklostezka špatná a vzhledem k tomu ,že jezdím na silnici tak se mě tam moc nechce.Samozřejmě se to dá jet po silnici. Mohu doporučit hezký výlet.

      0 0
      • scorpi  

        Nezvu tě, jenom se ptám. :-) Kdy jsi tam jel naposledy, myslíš, že to ještě nemají opravené? Spíš jinej dotaz, z jaký části začíná ta cyklostezka přímo k tomu rybníku? A nejsou při cestě nějaké motely, hotely, kde si můžeš nechat kolo a přespat? Něco v rozumný cenový relaci.

        0 0
        • czlomax  

          Zdravím, nevíte náhodou někdo něco o kempu? Měl by být na někde okolo pláže. Chystáme se tam na prodloužený víkend pod stany.

          Stránky berzdorf see nejsou moc aktualizovaný.

          Díky za jakkékoli info

          0 0
          • scorpi  

            Taky bych byl rad za nejakej info, co, kde, jak.. cesta, kempy.. + mozna i nakej penzionek.. jel bych se tam podivat na zacatku cervence diky tem 2 svatkum co jsou..

            0 0
    • dipous  

      Tak dnes jsme se tam byli mrknout. Jeli jsme přes Zittau, za Hagenwerderem je po levé straně silnice rypadlo, za ním asi po 300m je cedule Badestelle, tak tam odbočte, je tam parking. Potom jsme jezero objeli na kole, je zde asfaltová cyklostezka asi 10km dlouhá, zbytek je docela dobrá šotolina. Kolem celého jezera je to asi 18km po rovině, asi se dá jet i po vršku, ale na to byl moc hic. U Görlitz je veliká pláž plná lidí jak v Bibione, je tu pár stánků a všechny jedou na agregáty. Z druhé strany je příjemnější pláž ( se stánkem a plavčíky), ale dá se koupat i mimo, tam je super klídek. Nikde nejsou cedule cokoliv zakazující ( stanovat bych se nebál). Voda je krásně čistá a hrozně teplá. Je tam toho ještě mraky na dodělání. Mrkli jsme i do Görlitz, cyklostezka byla částečně zaplavená od Nisy, tak jsme si nabrali plné boty:-D Jinak se ptejte, co budu vědět, rád zodpovím :-D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.