• x46x

Ahoj, chtěl bych si pořídit nějakého univerzálního fulla (město, lesy, hory) Dá se koupit něco slušnýho kolem 20ti k? Projíždím už týden inzeráty a zatím mě nic nenadchlo tak nevím jestli blbě koukám nebo za tuhle cenu to nemá smysl. Mám 67kg 176cm takže M

0 0
    •  

https://www.bike-forum.cz/…ar-sl-vel-18

kdyby ti nevadila 26" kola

0 0
      • x46x  

Na to jsem koukal ale pokud je to ročník 2010, přijde mi to už celkem staré. Co jsem četl tak jeté kolo kupovat tak do 5ti let maximálně.

0 0
        •  

Vono mu min. 4 roky stálo v garáži – úraz, najeto do dvou tis. km. max, i pod dvacet bys ho ukecal:-)

0 0
    • novas752  

Buďto to bude ve slušnym stavu ale mizerný osazení, nebo dobrý osazení ve špatnym stavu.

S těma Mkama bych byl opatrný, já mám 178cm a taky těsně pod 70kg a kolo mám Lko – nemusí to být pouze M, záleží na konkrétnim modelu.

0 0
      • novas752  

Roztahovaci tlumic bych radsi nebral.

0 0
        • Šaffy  

Já s ním nemám problém. Za 10000,– ho nechám. Mě fungoval vždycky suprově.

0 0
      • x46x  

To je ještě starší a 11 let mi přijde už fakt hodně :D To už bych bral radši ten Haibike (je novější a lehčí – o komponentech nemluvě)

0 0
        • Šaffy  

Starší je, ale v super stavu, kupován v roce 2008 a myslim, že spoustu parády ještě udělá. Je tam nová vzduch vidlice 2roky stará, hydraulické brzdy, pláště, sedlovka. A bylo ježděno rekreačně, nikdy žádný závod. Myslim, že za 10000,– nic lepšího nekoupíš.

0 0
    • Soreno  

Co na to rict. Rozpocet mas na novy obyc HT a chces za to fula ne moc staryho. Jeste prisetri na 40 k a hnedle to bude veselejsi.

0 0
    • Tencovozikmin  

Za dvacet slusnyho nic nekoupis,leda bazar a tam velkeho majzla protoze ohrkany celopero te bude stat jeste hodne penez. Na druhou stranu se ovsem da koupit i dobre a tohle co ti nabizi kolega vypada slusne,akorat je to teda 26.

0 0
    • palo7  

Ten Haibike vypadá moc pěkně, pokud sedne velikostí a cena by byla pod 20tis. Pak se bude těžko hledat něco lepšího

0 0
    • x46x  

Díky za reakce, vážím si toho, že na to nejsem sám :) Co si myslíte o tomhle v porovnání s tím co už tu je?

https://sport.bazos.cz/…uel-ex-6.php

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.