Bazarové kolo 20k, Cube Reaction GTC Pro 29 či jiné?

14 nepřečtených
  • tLustejmiCin

    Ahoj, chci si pořídit nové kolo a spíše bazarové. Mám starší cca 2005 Superior Eagle s kompletním Deore osazením(stálo 20k nové), ale rozhodl jsem se, že chci zkusit zase horské, předtím jsem měl ještě Superior B-52(stálo 20k nové).

    Jezdíval jsem na kole celkem dost, ale teď byla pár let pauza a kolo mi strašně chybí.

    Nové za 20k s Deore osazením bude asi kšuntík a co jsem se tak koukal, tak moc nového se nevymýšlí. Buď hliník nebo carbon. Furt stejné odpružené vidlice. Furt Deore, XT, LX.. A vzhledem k přecpanému trhu s koly mi nové nedává smysl. Za krásné kačky mohu mít něco lepšího. A nezničím ho, na hraně materiálu nejezdím.

    Spoustu nových designů se mi nelíbí, nevím, kterým značkám mám věřit, je jich spousty nových za ty léta, kterým ne a tak prostě študuju a koukám se. Fakt se mi líbí Cube. Vím, že chci 2× vepředu, vidlici, 29ky a asi L rám, mám 180cm a 85–90kg. Nevadí mi zabrat, ale chtěl bych pohodlně odjet 50km výlety. Se slečnou kolem jezer, do lesa atd.

    Brouzdám po cyklobazaru a najdu tohle. Zabouchnu se, ale pak zjistím, že to je 12 let staré kolo :D Opravdu má cenu 20ti tisíc? Je ale nádherné, cenu zvedá asi carbon. Ale bojím se toho, byť se mi moc líbí. Nějaké další tipy by byly? Asi je důležité 2× vepředu a Shimano. Moc Vám zkušeným děkuji.

    https://www.cyklobazar.cz/…vyborny-stav

    0 1

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.