Barnys Triple blend extra silny (alavis) 2020

16 nepřečtených
  • Pikaču

    Ahoj, nenašel jsem už ani které je aktivní vlákno k alavisu, nicméně toto je na aktuální výrobek barnysu triple blend extra silny.

    Potreboval jsem narychlo Alavis na bolavé koleno a říkal jsem si že Barnys bude lepší. Naposled jsem ho taky měl a super. Složení bylo totožné až na pektin u Alavisu který je pro koníky aby to lépe chutnalo.

    Teď po otevření, umělá vůně jako ty levné bonbonky lipo/haribo+žvý­kačka. Ve složení je víc složek než minule. A ta chuť těch sladidel a gumy je hnusná. Složení viz foto. Až za pár dnů zabere na koleno tak to spláchnu do záchodu.

    Chápu že si mainstream si vyžaduje aby to chutnalo lépe než omítka nebo vápno, ale proč proboha tam strkají cukr a to hnusné gumové aroma.

    Příště ALAVIS pro koně a ne Barnys. Tak neudělejtu stejnou chybu jako já.

    0 0
    • oberleutnant Weiss  

      Kdysi jsem si právě k Alavisu koupil balík prázdných kapslí a narval to do nich – pak je úplně jedno, jakou to má pachuť. Otázka je, jestli se ty kapsle dají ještě někde koupit – na první dobrou mi internet nic nevyplivl…

      0 0
    • Bobbybike  

      Po balení Alavisu jsem koupil kostičky višňovýho Gelorenu. Od tý doby nejím kloubní výživu se sebezapřením, ale za odměnu a řehtám přitom blahem:-)

      0 0
    • makimaki  

      Fakt je ten, že poslední dvě balení co jsem měl se lišily, nicméně do skleničky dám odměrku s trochou citronu a je to pitelný, nemám s tím problém.

      0 0
    • jaja01  

      Mohu tě „uklidnit“, že teď Alavis (bílo-zelená nádoba) taky chutná a voní jak nějaké sračka bonbóny. Je mi z toho špatně, jak jsem byl zvyklý na tu původní humusáckou chuť a v pohodě si to sypal rovnou do pusy a zapíjel trochou vody, tak teď mi to tedy nedělá dobře. A složení jsem raději ani nezkoumal.

      0 0
      • Pikaču  

        Jo tak to mas ten alavis maxima-chyba. Je tam ta srackoidni stevie. Taky se mi z toho zveda kufr.

        Ten klasicky oranzovy to nema. Takze nadeje je a splachnu jenom litr do záchodu.

        0 0
        • xtonda  

          Mám to co ty, lidský Barny's, to je patrně to stejné jako lidský Alavis Maxima, a už nemá stejné složení jako koňský Alavis, je to od doby co se změnil tvar nádoby, tedy účinné látky ano, ale to ochucení nikoliv. To ochucení sem nepochopil, protože to není dobré, je to srovnatelně hnusné jak to předchozí složení, jen jinak.

          Já dávám lžičku Barny's do vody spolu se dvěmi lžícemi kolagenu do skleničky s víčkem, párkrát to protřepu a nechám rozpustit a pak to vypiju. Celkem paradoxně je tahle kombinace lepší než Barny's samotný i než ten kolagen samotný. Dobrý není ani jedno, ale pozřít se to dá obojí celkem bez problémů.

          0 0
    • Infidel  

      No vidíte, já jsem koňský musel míchat s džusem, jinak jsem to nedal. Teď ten zelenobílý voňavý liju s vodou a bez problému.

      0 0
    • MirosPikos  

      Takže jaký teď tedy koupit? Došel mi, tak bych si dal přes zimu kůru. Klidně hoďte odkaz, kde ho berete. Je to snad tento?

      0 0
      • xtonda  

        Jestli ti vyhovovala původní chuť víc než nová, tak ano, toto je ten koňský co se snad nezměnil.

        0 0
      • Pikaču  

        ANO. ten oranzovy alavis je puvodni a original receptura. Alavis maxima a barnys triple blend extra silny jsou bonbonove sracky.

        *kdyby ho nekdo chtel tak po levne poslu a koupim si ten koňsky.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Já mám teda Alavis, ne Barny, ale je to ten lidskej, a panebože to se nedá žrát. Zlatej koňskej. Jako dá se to spolknout (lehce teplej čaj s citrónem funguje dobře), ale ta umělá chuť dětský zubní pasty je hroznej Mordor :D

      0 0
      • Pikaču  

        Diky ze nejsem v tom sám. Lepi to na ruce a ta vůně. Hnus

        Manzelce jsem slibil ze to do zachodu nesplachnu. Chudak cisticka odpadnich vod.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Ono je to škoda vyhodit, funkci to splní, ale ta pachuť je strašná. Poučení pro příště :D

          Jo a ten přidanej vitamín C, ***** to je fakt bonus, kterej jsem nechtěl. Je to hnusný, a k tomu ještě místy kyselý jako prdel :D

          0 0
    • deekay  

      Ajaj, no to nemam radost. Uz mi ten puvodni dochazi… holt asi budu muset zacit rehtat a jist ten pro koniky.

      0 0
      • zdenek  

        Tak vidím, že u toho koňského zůstanu…

        Ostatně jsem si docela zvykl. Odměrkou hodím na jazyk a prvním douškem spolknu. Žádnou pachuť z toho necítím.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse