Azurové pobřeží - silničky (rady, tipy)

15 nepřečtených
  • kuba.kuba1984

    Čau, druhý květnový týden se chystáme na azurové pobřeží trochu prohnat silničky. Máte někdo prosím tip, která část je O.K., popř. na ubytování (kemp)… Dík moc za rady!

    Kubajz

    0 0
    • martin_bakov  

      mezi Nice a Cannes je hodne civilizace, zkusil bych jet rozhodne niz. Osobne sem v kempu nebyl, ale je jich dost treba pod Saint-Tropez napr. Le Lavandou a okoli, hodne malych krasnych plazi a cedule odkazujici na kempy urcite na ceste najdete taky.

      Silnicaru sem videl dost na silnicich ktere krizuji ty parky/lesy – napr. v Massif de l'Esterel a v oblasti mezi Frejusem a Toulonem.

      Byl sem tam ted v breznu mesic sluzebne a vzal sem si bike takze znam jedine teren…

      0 0
      • kuba.kuba1984  

        O.K., taky jsem si říkal, že bych se směřoval pod St. Tropez… Když si tam jel z ČR, kudy jsi jel :)? Google mi vyplivnul nějakou hroznou cestu přes Vaduz a sverní Itálii…

        0 0
    • soc  

      Jak píše Martin, je tam toho hafo. Květen bude fajn v tom, že tam ještě nebude tolik lidí. Jinak klasika, prostě pobřeží od Sainte Maxme do Cannes je velmi proslulé.

      Kempů je strašně moc, prakticky v každém městečku je turistická kancelář, kde rádi poradí.

      0 0
      • misaxxx  

        V Mentonu je naprosto fantasticky Hostel nahoře nad městem…stojí asi 10eu. Dále podél pobřeží mam projeto jak italskou stranu…zajímave ale bordel a ubytování nuzné…směrem do Monte Carla to je opak…da se take ale nalezt za levno…no a v Nice 10ecek hostel take bezna vec.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.