Zdarec,doma se mě sešly tyto dvě hydrauliky,tak sem se chtěl zeptat,které by jste daly přednost?
Zdarec,doma se mě sešly tyto dvě hydrauliky,tak sem se chtěl zeptat,které by jste daly přednost?
A proc si nenechas tu, ktera vice vyhovuje tobe… Myslim ze nejlepsi bude kdyz je vyzkousis a rozhodnes se podle sebe…
Protože zkouším a obě dvě mě docela sedí. Tím vzniklo to dilema.
Spíš mě de o servis. Shimana mám asi rok a ještě jsem do nich nemusel hrábnout. Avidy jsem pořídil teď s novým bikem,tak nevím které si nechat?
Co se tyka odvzdusneni, tak to bude u Shimana jednoduchsi…
Kdyby ses jedny rozhodl prodat, at uz Shimana nebo Avidy, tak mi napis na mail error404.post a gmail.com… pokud bys je pustil za slusnou cenu tak bych je vzal :)
Jasné,když budu prodávat,tak se ozvu!
Ani jedněm :) Ale jó..sem pro Šimana, se slušnejma deskama a kotoučema brzděj vcelku pěkně…
Desky original a kotouče Avidy 185/165
jsem za Avidy :) nejsou to houby a podle me brzdej lip :)
Mám je a souhlasím.
Taky jsem za Avidy. Mám J7 4 roky a krom výměny destiček jsem zatím nemusel na ně šáhnout. Páka mi víc vyhovuje u Avidu a nejsou tak gumové.
Takže J3 a J7 jsou to samý?
Nejsou úplně to samé, ale brzdí hodně podobně. J3 má trochu jiný třmen a oproti J7 nemá kolečko na nastavení délky kroku páky.
No na J3 se na BF poměrně nadává, proto jsem se divil.
Dneska jsem J3 zkoušel a myslím že jsou v poho! Brzdný účinek slušný,dávkování taky a páka aspoň mě nikde v ruce netlačí. Ani při delším sjezdu se nijak nepropadaly.
to je jen rukama, když si jich člověk nevšímá a nerejpe do nich, tak šlapou jak hodinky a brzdí jak čert …
Hele, v HK bikerech neraguješ, kde se sejdem? Potřeboval bych ten upínák :)
Nevim jak holky, ale osobne mam radsi shimano, kvuli servisovatelnosti a tomu ze pouziva olej.
Avid J3…sice základ od avidu,ale nezklamou. Jen bych vyměnil minimálně v předu desky za Goldfren! Mam je 3 roky a odvzdušňuji doma…šlapou jak hodinky!:-)
Asi si teda tam nechám ty Avidy :-)
A nebo, když to tak čtu, když se ti oboje válej doma, tak je prodej, a kup 1 pořádný brzdy…
Toď taky možnost! Jenže to se nabízí druhá otázka,které by to měly být? Jinak chci to osadit na Marina Mount Vision 5.6
Deore, SLX, Elixíry…je jich dost…Podle mě to tak bude nejlepší…
Asi jo,myslím,že by ty Elixíry nebyla špatná volba.
To určitě nebudou…