• schnitlick

Zdravím, vím že na tento dotaz může existovat 1000+1 odpově­dí…přesto se zkusím zeptat.

Mám omezenou částku (cca 35tis) na nákup kola s karb. rámem. Objevil jsem inzerát na výše uvedené kolo. To je osazeno sadou Ultegra Di2, kola karb. Tufo Cylone.

Kolo prý bylo minimálně jezděné, žádný závod, pád…

Pokud by se realita (prohlídka kola+zkušební jízda) shodovala s poskytnutými informacemi, je to podle Vás dobrá koupě za cenu 35tis?

Jsem hobby jezdec. Posledních 10 let jsem jezdil na MTB. Na tomto typu kola jsem byl schopen ujet cokoliv v rozmezí 70–150km/jízda

Předem děkuji za případné odpovědi.

0 0
    • Vilém  

Tak 35tKc za 7 roku staryho authora?

0 0
    • gersa  

Za 35k seženeš IMHO lepší

Můžeš poslat odkaz?

0 0
    • klobrch  

Jo ta cena s uvedenými komponenty je přiměřená.

0 0
    • roupik  

Za ty peníze už se dá pořídit i nove…akorát bude třeba na 105ce, na Di2 urcite ne

0 0
    • schnitlick  

tady je odkaz

https://www.cyklobazar.cz/…uthor-ca-66e

Můj problém je, že se jednak neorientuju o kolik moc se za ty roky (2012-současnost) ty rámy posunuly směrem dopředu, potom ta max částka co můžu dát toho také moc nesvede. Navíc je tam to info, že spíš stálo než jezdilo. Pochopitelně, že podobné informace u ojetin aut, nebo kola z druhé ruky je třeba brát hodně s nadhledem, ale osoba stojící za prodejem má s cyklistikou docela dost do činění, tak by ty informace mohly mít nějakou váhu… a jak tak začínám zjišťovat je to docela slušný trend, že lidé, kteří mají nějakou tu korunu, kupují kola 90000+kč a potom jim to po x měsících jen stojí v bytě…

Nechce se mi kupovat nové alu kolo, jelikož jsem na něm před těmi 10 lety končil.

Nebo máte-li nějaký návrh na karb.kolo Ultegra klidně mech.řazení), které bude váhou max +1kg od toho Authora rád se na to mrknu a nechám si poradit.

0 0
    • schnitlick  

Díky za tipy.

Ten Canyon nevypadá úplně marně. Ještě teda budu chvilku hledat.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.