• zbartos

    Manželka si koupila v 9/2018 tretry Nalini MTB Snake https://nalini.cc/…te-mtb-shoes, kde jsou utahovací kolečka Atop (viz fotka). Když jsem zjistil, že je možné si koupit náhradní kolečka, začal jsem se v 10/2018 ptát českých prodejců treter se stejnými kolečky (např. Force, Crono), zda si je mohu od nich koupit.

    Bohužel jsem většinou nedostal žádnou odpověď, s výjimkou Filipa Trunčíka z schindler.cz (odkázal mne na Cyclology) a Jana Němečka z https://www.cycology.cz/ , který mi v říjnu napsal, že „kolečka jsou na cestě od výrobce, bohužel přesný termín naskladnění netuší ani dovozce do ČR.“ Dovozcem myslel BP Lumen, který dováží tretry Crono.

    Na můj opakovaný dotaz z 2/2019 mi neodpověděl už ani nikdo z Cyclology.

    Protože výrobce z Tchaiwanu (konkrétně reagovala Peggy Chang) mi v 10/2019 doporučil kontaktovat přímo Nalini v Itálii, zeptal jsem se i tam, ale bezúspěšně. Mám ale na Tchaiwanu kamaráda, tak jsem se ho zeptal, zda by to s výrobcem nemohl zkusit řesit i po telefonu a pak mi případně náhradní kolečka+lanko dovézt. Peggy na kamarádův dotaz reagovala a vyžádala si fotky treter. Takže možná náhradní kolečka mít budu.

    Doporučuji ale každému, aby si rozmyslel, jaké tretry s utahovacími kolečky si koupí, protože náhradní kolečka Atop jsou u nás evidentně již půl roku nesehnatelná, zatímco Boa asi k mání jsou.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.