• Selík

Dobrý den,

chci se tady na bike fóru zeptat jaký máte názor na Apache scalp a1 2011 http://www.apache-bike.cz/…alp_a1–2185/ jestli bude hodně propružovat při šlapání a budu muset neustále jak debil slejzat a povolovat/utahovat zadní tlumič. Na jaké ůrovni je komponentově atd, dostal jsem nabídku pořídit ho za 15000 Kč tak se ptám jestli je za tu cenu použitelný a nebude horší než nějaký hardtail třeba Author dextr

0 0
    • maajkee  

Jak povolovat a utahovat tlumič? Proč slejzat, ovládat páčku tlumiče se dá normálně za jízdy.

Jinak je ten rám na svůj malej zdvih hodně těžkej a má hodně krátkou geometri. Jinak funkčně dle testů a zkušeností chodí poměrně pěkně.

0 0
      • Selík  

děkuji, promiňte za ty bláboly pramenící z mích malích zkušeností myslel jsem že ten tlumič je v rámový stavbě hodně v zadu a tím pádem můsíte slést :D děkuji za poučení

0 0
    • Chlebovnik  

Pokud jde o stejně osazený bike jako v linku, tak 15k mi přijde jako podezřele nízká cena. Co se houpání týče – tlumič je základ od Foxu s nastavením odskoku a tlaku vzduchu. Měl by snad mít i Pro Pedal, který ale nejde na tomto modelu nijak ladit. Hlavně bych se podíval jestli není někde prasklý rám a vidlice/tlumič jsou ok.

0 0
      • Selík  

No on je to především bazar, no a protože mi je 15 let tak počítám s neustálím přiléváním peňěz, no a potřebuji kololo které by najelo bez větší poruchy 6000 km

0 0
    • Azmir  

Pokud to za ty prachy není čorka, tak bych neváhal, za 15 tis. neseženeš ani lepší HT natož fulla, ber dokud je, pokud sedne velikost.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.