• Luupic

    Zdravim, uvazuju o koupi MTB 27,5" na hobby zavody a delsi vyjizdky do terenu.Takze neco rychleho a lehkeho.Nekde okolo 50000-, po zkusenostech s Meridou a Giantem bych rad zkusil mensi znacku. Hodne me zaujal Apache Manitou http://www.apache-bike.cz/…tou_c1–2483/, ktery jsem si i vyzkousel. Druha volba je http://www.pells.cz/…te/rok-2014/ Jake je Vase doporuceni/zku­senosti? Diky

    0 0
    • Mushy  

      Apache… lepší osazení. Věrohodnější rám.

      Navíc mi od Pellse pod prdelí prasklo sedlo :)

      0 0
    • raw 4  

      Je pěkný že chceš podporovat český značky… ale já osobně jsem tohle řešil taky a vybral jsem si Cube Gtc pro s dobrou slevou. Tak se podivej na Cube nebo na Radon, Canyon či jinou německou značku…dostaneš víc…

      0 0
      • Luupic  

        Tak jsem je prosel a asi zustanu u vyberu,ktery mam. Bud nemaji 27,5" nebo maji razeni 3*10 a s tim nemam dobre zkusenosti. Ale jinak obecne kola super. Zda se mi to hodne o detailech.

        0 0
        • Dave-geo  

          Uplně jako nevím, co na těch dvou odkazovaných kolech stojí padesát tisíc… SLX náby (nebo dokonce Deore v případě Pellse :D), XC30 vidle a Deore osazení mi tam za tyhle peníze nesedí.

          Btw. při takovémhle rozpočtu řešit jako jedinou nevýhodu 3×10 je trochu škoda ne? Výměna klik (a pokud musí být kolo košér tak případně i přesmykače) bude za zlomek ceny.

          Jinak RB CRR 275 Race bude možná nakonec lehčí, než tyhle karbonové rádobyrakety…

          0 0
          • raw 4  

            +1 souhlas…když se podíváš treba na ten model 27.5 na cube za 53 tisíc, tak je kvalitou uplne jinde než pells ci apache…se slevou by ses pod 50 dostal… a jestli řešíš 3* 10 či 2*10 je u kola za tuhle cenu směšný. ..většinou si stejně 2*10 sestavuješ dle toho jak jezdíš..

            0 0
    • Krejca  

      Zkus Michala Bendu BEMI ,za 50 ti postaví luxusní karbon na míru,prověřenej jeho závoděním.A myslím že se dostaneš uplně jinam.

      0 0
      • Luupic  

        Ok, tak jinak, kolik by byla rozumna cena za toho Apache?

        0 0
        • Erknold  

          Asi budu za blba, ale dle mě je cena sestavení obdobného kola s 10,8 kg, byť na „carbonu“ cca 35000.

          Pokud bych osadil hliníkový rám sadou XT a dal k tomu Rebu, budu na tom podobně a cenou od stavitelů možná i lépe. A to nepočítám ruční záplety od Hnoje nebo Majkeeho ;)

          0 0
    • Jozev*  

      Ahoj, jak jsi vybral?Pro ktere kolo? Momentalne resim uplne stejny vyber.

      Za pul roku spadla cena u obou kol o par tisic.

      Mas nejake zkusenosti s projizdkou na jednom nebo druhem kole?

      Ja jsem mel pujceneho Pellse Duka a celkem pekne svezeni.

      Od karbonu jsem cekal vic (prvni projizdka). V malych rychlostech neni karbon poznat, v rychlejsim tempu je znat, ze karbon cast narazu vstreba.

      Apache jsem nemel moznost projet.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.