• Jari

Jezdíte někdo tento bike? Měl jsem Amulet 11,4,ale ten letos dostala pod stromeček manželka a já si nadělím (později) Amulet 10,3. S 11,4 jsem byl velmi spokojen,akorát se mi zdála vidlice trochu slabší(Manitou Axel)jinak super.Na 10,3 mě zaujala výbava (komplet XT vč. hydr.kotoučů) a super cena ze 45t na 34t. Díky za názory.

0 0
    • madcat  

na kolo těchto parametrů dát vidlici třídy manitou axel je zvěrstvo…

0 0
    • biker23  

zde za 32.999 Kc :-) www.bradsky.cz/index.php?…

0 0
    • mischa.biker  

Mám model 2005 a jsem s ním spokojený.

0 0
    • Jari  

Dnes jsem ho dovezl domů!! První dojmy? Skvělé! Samozřejmě jsem neodolal a hned vyrazil.Úplně mne to kolo dostalo. Perfektně pracující vidlice,řazení,brzdy a vynikající ovladatelnost v terénu. Kdo se rozhoduje o koupi nového biku, můžu jenom doporučit.

0 0
      • Martyss  

Jak se ti jezdí s 80 mm zdvihu? Mě to přijde celkem málo…:-/

0 0
      • enjoy  

jsi objevil ze novy kolo lip jede co?:-))

0 0
        • Jari  

Když se osvé kolo budes dobře starat bude pořád jako nové.

0 0
        • peky  

Jo Enjoyy! Jako musíš se o svá kola dobře starat. Podívej se třeba na toho svého visiona jak máš odřené nápisy na klikách. To rozhodně není jako nové kolo. Zřejmě nemáš ten správný přístup. Ta tvá kola vypadají, že je čistíš moc často a odíráš z nich nápisy.

0 0
          • enjoy  

jo,kdybych nejezdil v zime,tak by mi je ten navlek nevylestil:-) ale neboj,na visionu uz jsem nejel asi pul roku a cekam az z nej bude veteran:-)

0 0
    • kolda  

za ty peníze dobrá koupě. vyměnil bych akorát pláště, ty Maxxisy prý nic moc.

má ho známá, v reálu vypadá pěkně.

0 0
      • Jari  

Uvidím po více kilometrech jak budou ty pláště vypadat.Jinak dnešní švih super,jen jsem se ujistil o dobré koupi.

0 0
        • býker62  

Asi by to chtělo širší pláště s hřebama,protože se ti to na sněhu v neděli bořilo

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.