• Mig_all

    Prosím poraďte nejakou alternativu ke službám UPC v lokalitě Ostrava – Zábřeh! (primárně tv ale kdyby byl k tomu i internet, nezlobil bych se) Nemám už s těma ZMRDAMA trpělivost. Alternativou je satelit ale to bych potom musel zase zvlast řešit internet. PS: ŽADNOU TELECOM TELEFONIKU O2 MOVISTAR nebo jak se jmenují taky nechci ani nahodou, to jsou jeste zkurvenejsi zmrdi nez to UPC.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Poda tam neni?

      satelitem mylsis asi wifi, ze?

      0 0
    • MarekF  

      Já jsem od nich konečně přešel k Podě a zatím nebyl nejmenší problém, mám ji měsíc.

      0 0
      • Mig_all  

        má Poda Eurosport? To nevim. A cenově to taky žádní hitparáda není…

        0 0
        • Azmir  

          Aspon co se internetu týče, tak je poda rozhodně nejlepší možnost v Ostravě a klidně bych řekl, že jeden z nejlepších internetů v ČR.

          0 0
    • jIrI___  

      Čím tě UPC sere? Já od nich mám net a naopak mě potěšilo, že když jsem 3 měsíce neplatil účet, tak jsem nedostal ani žádný finanční postih (pro jistotu jsem si to i telefonicky ověřoval :D). Ale je fakt, že 600 Kč měsíčně za net, který občas jede a občas nejede taky není žádná hitparáda.

      0 0
      • jeffino  

        ono se jim dá zavolat s tím, že to rušíš a jdeš k netboxu a pak ti to daj možná za 3 kila:-), kolega v práci to tak udělal, ale já třeba nemám u sebe doma netbox pokrytej:-/.

        0 0
        • Mig_all  

          hm tak to mel zkurvené štěstí že se vubec dovolal :-D a že m udali slevu? To je jako vyhra ve sportce. Me nedali ani prd, chces odejit? odejdi. A vis proc? neni tady zadna konkurence na trhu, maji vpodstate monopol zakaznik je jim totalne u ******, jsme jenom dojné krávy. Tohle handlovaní možná funguje u mobilnich operátorů, protože tak´m si zakaznika jeste važí a musí si je mezi sebou přetahovat u upc to neplatí.

          0 0
          • Smazaný účet  

            skončil si s vyjednáváním moc brzo… já chtěl slevu.. UPC: ani náhodou, OK jdu jinam.. UPC:A kam?? O2, za stejný prachy mám alespon jistotu lepšího servisu.. UPC: ale my jsme rychlejší To je mi jedno, buď dejte slevu nebo odcházím.. UPC: nedáme! Ok, odcházím, dnes Vám napíšu oznámení o ukončení smlouvy sbohem… cca 15 minut a zvoní telefon.. UPC: Dobrý den bla bla bla… To mi voláte abysme ukončili smlouvu přes telefon, to je super, aspoň nemusím nic psát UPC nene zajímá mě proč odcházíte.. Už jsem to řekl kolegyni, tak se ji zeptejte, nebudu vám to opakovat.. UPC: Já vám ale můžu nabídnou lepší podmínky.. Poslouchám… UPC: bla bla bla a byla sleva 50%… každý kdo tak na mojí radu učinil ji dostal..

            0 0
        • jIrI___  

          Na netbox to v Ostravě myslím moc neuhraju http://www.netbox.cz/…pokryti.html?… :D

          0 0
      • Mig_all  

        vypisovat to by bylo na dlouho: svinarny, podrazy, popotahovaní, lži, totalni neucta k zakazniovi možna i regulerni krádež ale nehci se tady znova rozčilovat tahne se to dlouho…

        0 0
        • jeffino  

          a to ještě tyhle služby od novýho roku zdraží…

          0 0
          • MarekF  

            To jako fakt? Zmrdi zasraní..

            0 0
            • jeffino  

              tak jasně, poděkuj kalouskovi:-)

              0 0
              • Tomcat  

                ó ty jsi vtipný. Přihoď ješte Klause, ten za to taky určitě může :-D

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Za vsehcno muzou trpaslici!

                  0 0
                • jeffino  

                  tak vtipnější vyhrává:-), ale chudák dobrodinec kalousek za to nemůže, můžou za to zm*di z UPC:) a trpaslíci jsou moji kámoši, ty bych do toho vůbec netahal…

                  0 0
          • Mig_all  

            Štve mě na tom to že člověk je dlouholetý zákazník s vynikající platební morálkou a má z toho prd. Alternativa tady není. Navíc nemam s tema hajzlama ani podepsanou smlouvu, tu mám s Karnevalem kterého koupili, tarify si mení jak se jim zachce, věčně to padá, ve vyuctovaní aby se prase vyznalo, poplatky mate snad i za to ze si u tv prdnete, pronajem karet, settoppoxů atd… Technici na zavolání nechodí, komunikace jen po telefonu s nejakou brigadnici na call centru a to aby jste si vzali dovolenou… tak bych mohl pokracovat dlouho.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Njn. tos měl dávno uzavřít novou akční smlouvu se zástupcem UPC, který obchází baráky. Ale pamatuju si, že ta změna byl taky pěkný omrd. Od Karnevalu nechodily složenky, vypli net a obnovení stálo litr.

              Jinak TV chytám na anténku na balkóně, jestli přepínám mezi 15ti nebo 60ti kanály, to už je jedno…

              0 0
            • hctr  

              Me to mluv, sel jsem od nich k pode a mel jsem problemy jak cyp, asi 2 mesice jsem si s nimi dopisoval, jelikoz cekat nez te spoji trva pres 20 minut. Nakonec mi po nejake dobe zaslali pokutu, ze jim mam vratit jejich zarizeni modem a set top box. Pokuta byla na 5000,– za zarizeni(ktere stoji 1200,– primo na jejjich strankach) a k tomu 2tis pokuta, za to, ze jsem zarizeni nevratil.

              Mel jsem cislo baliku, kde bylo jasne napsane, ze balik byl dorucen, kolik vazil apod a stejne to nestacilo. Je to jen kvuli tomu, ze jejich evidenci dali nejake externi firme, ktera jim to ted vymaha z5 a nema k tomu podklady co vraceno bylo a co ne. Maji v tom nehorazny bordel.

              Nejlspi na tom bylo, ze potom po me chteli uz 27 000 za to, ze se to bude tahat pres soudy, za pokryti pravnimi zastupci apod.

              Nakonec to vyresil tatik, ktery je trosku vetsi pan na tyhle veci jak ja, ale stejne jim poslal 2000,– takze to byl proste vysmech, osobne bych jim dodneska nic neposlal a tahal se po soudech.

              Tady u nas je tezka smula, ze zakony jsou psane pro zlodeje a svine a normalni lidi jsou jen ovce, ktere bez penez nezmuzou nic.

              S podou jsem zatim max spokojen, jsem z Vyskovic v Zabrehu jsou taky, zalezi kde presne bydlis. Jinak co se ceny tyce platim 650 za 100 programu a 100mb net.

              0 0
              • Mig_all  

                Jedna malá story z více takovych pribehu ktere mám: My jsme si zase objednali ten CA modul do HD televize aby mi tady nestrasil ten jejich zkurveny ohyzdny velky settopbox, domluveny technik neprisel, nic neprinesl ale ve fakture uz to platím dobré ne? Navic platim dal i za ten settop ktery si neodnesli ten puvodne taky zpoplatneny nebyl… za obe jakysi najem i kdyz za obe se pokud vim plati dost mastny vstupni zrizovaci poplatek a kdyz jim to vsechno nevratis (to se musis jeste modlit aby si to nekdo odnesl a hlavne aby to k nim dorazilo a oni to uznali) tak platis znova a nekolikanasobně více nez ty kramy vubec puvodne stojí. :-D Ten jejich settopbox krám v hodnetě nejakych dvou stovek maximalne a clovek za to platí najem jako mourovatý to je uplne nepochopitelné, prostě smešné… upc by mela kandidovat na uplne nejzkurvenejší fir­mu

                0 0
                • jeffino  

                  takovech firem je hafo:-), můžem si za to sami, že jsme si pustili k tělu různý korporace, který nás tedka budou strouhat co to dá:-) na hledání alternativ obecně mi přijde už krapet pozdě:-/.

                  0 0
                • ELx  

                  Co furt brečíš? Když se ti to nelíbí,tak to zruš.Nikdo tě přece nenutí abys jejich službu využíval.

                  0 0
                  • jeffino  

                    tak ono i to zrušení má nějakou 2 měsíční výpovědní dobu…sovy nejsou tím, čím se zdají být:-).

                    0 0
                  • Mig_all  

                    Kdyby jsi si precetl vlakno a jenom blbe nepičoval tak zjistis ze odchazim a hledam alternativu! Moc jich tady ale není. A to odchazeni to bude ještě taky horor a stresy, to nebude jenom tak…

                    0 0
                    • rb  

                      Všichni si na UPC stěžujou,tak já mám asi štěstí.Net fičí stabilně,tv hraje.Když odešel stb do dvou dnů dodali nový.Za 400 měsíčně?Já sem spokojený…

                      0 0
                      • jIrI___  

                        Co to máš za balíček? Já platím u UPC 600,– za měsíc jen za net a to mám ten druhý nejpomalejší z jejich nabídky.

                        0 0
                        • enjoy  

                          No vidíš to..a tady vypadáš jako hroznej chytrák.

                          0 0
                        • rb  

                          Nevim,přišli s tím snad před 4ma rokama.Zvonila u dveří ňaka baba,že když dáme novou smlouvu,budem to mít půl roku za akční cenu 300.(TV,net a telefon).Tak sme to přepsali na ženu a už to frčí asi ty 4ři roky.

                          0 0
                      • Dubys  

                        to stejny, mam od UPC ten nejpomalejsi net za 250 mesicne, sice rikali, ze to je jen na mail, ale v pohode koukam na videa, TV porady, stahuju a k tomu zadarmo vsechny zakladni kanaly na tv, platim vzdycky jednou za 2 mesice, kdyz si vzpomenu a no problem, takze za rok s upc max. spokojenost, je fakt, ze sem po nich zatim nic nechtel, jednou sem se tam zkousel dovolat a to fakt neslo:)

                        0 0
                    • ELx  

                      Ty seš teda hooodně vostrej :-)

                      0 0
                • pavlik6022  

                  1++++++++++

                  0 0
        • Smazaný účet  

          hele mě v upc nasrali, neodpovídali na emaily, oparátor to odmítal řešit atd.. nejlépe si na google najít majitel upc (je to americká liberty global) zaslat stížnost a uvidíš co se bude dít(do 24hodin), já jsem čuměl, když mi volal ředitel UPC(dnes už bývalý) omlouval se, dával služby zdarma atd…

          0 0
    • enjoy  

      Jestli ti můžu doporučit,někdy je lepší zaplatit trochu víc a mít nervy v pořádku..

      Přejdi na satelit Skylink HD,budeš mít luxusní obraz(v rámci ČR) a internet už nějak dobastlíš přes někoho místního..

      0 0
      • Smazaný účet  

        Nase zkusenost byla ovlivnena spatnym prodavajicim satelitoveho setu a tatikovou neznalosti… Ve zkratce, srackovy setobox, srackovy senzor na parabole(nevim tu tripismennou zkratku). Po nekolik neuspesnych reklamaci a nakonec nakup noveho senzoru. Obzas obcas vypadaval, rozsypaval se. Sestra ma neoc podnyho, ale pred barakem ma strom pres ktery, podle nekolika techniku, neni signal…wtf…strom vzdaleny 20m…

        Jasne, kd eneni rychly internet, je salelit asi rozumna volba-po investici do kvalitniho primace a paraboly. Ja mam IPTV a jsem spokojeny maximalne. A navic se na telku skoro nedivam…

        0 0
        • Frostty  

          Myslíš LNB?

          Ano strom může být někdy velký problém. Každopádně dobrý výhled, 80cm parabola, kvalitní přijímač a pojďme.

          0 0
        • raceman  

          nj IPTV na optice v porube co? :D o tom si na periferii ostravy muzu nechat jen zdat :/

          0 0
        • Mig_all  

          taky se skoro nedívám, ale Eurosport a Discovery ty bych fakt chtěl.

          0 0
      • pelhrimov  

        Bastlit internet přes někoho místního je nespolehlivé a ztrácíš tím soukromí. Kde je pevná linka, tam je dobré myslet na O2, protože stejně jsou dráty jeho a ostatní jen přeprodávají.

        0 0
        • raceman  

          a kdyz si dale od ustredny, tak jedes na debilnich 3,5mb v dnesni dobe 20+ mb… nehlede na to, ze je to drahy… :/

          0 0
          • pelhrimov  

            Kvalitní linku 20 Mb Ti nikdo lacino nedá, to si vyhoď z hlavy. Pokud jsi někde v divočině, tak budeš muset vždy dělat kompromis, obchodníci Ti sice naslibují hory doly, ale technika má své limity a ty máš zase limit finanční.

            0 0
            • MaroH  

              mame zakladní balíček Tandem od Pody papírově 30M/4M a 40 programu na televizi a teď jsem si pouštěl test (s 25 otevřenýma záložkama mi vyšla rychlost 27,5/3,8 a to všechno za 390kč měsíčně

              0 0
    • Biker jak Pes  

      Můžu se zeptat čím jsou zmrdi? Od ledna k nim nejspíš přecházíme od O2, tak by mě to zajímalo.

      0 0
      • jIrI___  

        Doma máme O2, na bytě UPC a kdybych si měl z těchto dvou vybrat tak O2 je jasná volba. Hlavně kvůli „rychlosti“ a nestabilitě u UPC.

        0 0
        • ps.slon  

          Bez jakéhokoliv „FLAME“!!!

          Bydlím v Brně a s UPC spokojenost. Je pravda, že jsou na můj vkus drazí, ale když se s tím smířím, tak dobrý. Mám balíček 60prog+60Mb net, k tomu telefon, kde volání v síti UPC zdarma, pronajaté dva settop boxy a platím 900 měs. Stabilita všeho výborná, problémy vyjímkou a když jsou, vyřízení ke spokojenosti.

          O ostatní možnosti příjmu jsem se zajímal jen okrajově, ale všude je něco za něco. A když si spočítám co budu platit za stejné nebo srovnatelné služby jinde, tak nebudu daleko od podobné ceny. A to i u satelitu, kde platíš také za balíčky programů.

          Takže můj názor.

          0 0
          • Mig_all  

            s tím telefonem to je dneska uz solidní prehistorie :-D Skype to řeší uplně elegantně, a priprav se na to: ZDARMA :-D i s IM a videem to je co? Tímhle stylem jsem dal papá i předraženým smskám od mobilních operátorů…

            0 0
            • ps.slon  

              Právě proto se snažím vyjadřovat svůj názor na BF co nejméně. Vždy se najde nějaký „pan povýšený“, snažící se poučovat. Teď pozor, světe div se i já znám skype!!! A ten, kdo ho nepoužívá,je úplný dement, protože je zdarma. Takže pustit počítač, nechat ho naběhnout a zavolat někomu, kdo počítač puštěný nemá. Gratuluji, opět jsem se nedovolal. Nevadí, sice jsem přestal psát předražené sms, ale jednu napíšu abych si mohl zdarma zavolat. Jsi pašák a rád bych Tě poplácal po zádech. Jo a opravdu stojím o to, když volám třeba do autoservisu abych viděl, kdo mě objednává.

              Ten telefon není zdarma, jak jsem psal, platím celkově(včetně telefonu) 900Kč.

              Prosím, abys mě ještě poučil, je sobota večer a nečekám na nic lepšího.

              0 0
              • Mig_all  

                vklidu nečerti se, nerikam ze jsi dement, a nechci te poucovat, ale že neco neznáš, neznamená že to nefunguje, ono totiž skype je i na mobilech (coz jsou dneska vpodstate uz male pocitace ktere nosíme po kapsách), a dokonce i na nových televizích :-D víš? a tím padém můžeš býti online vpodstatě nepřetržitě. S SMSkama je to uplne stejna písnička, nač posílat smsku z mobilu za penize kdyz ji muzu poslat z mobilu pomoci aplikace zadarmo… Narvat si v dnešní době do bytu „pevnou“ s vidinou jako že jde o nějáký benefit je asi tak směšné jako si začít vařit doma uprostřed místnosti nad ohništěm…

                0 0
                • jIrI___  

                  Takže když na skype nemám ani zařízený účet, nastal nejvyšší čas skočit do vysoké pece? :D

                  0 0
                  • Mig_all  

                    proč? Můžeš volat normálně skrze operátora ale nachystej si tlustou prkenici… A nebo si volej jen z okna, pro mě za mě, to je každého volba.

                    0 0
                • ps.slon  

                  Dobrá, beru to jako nabídku na uklidnění emocí.

                  Ber to ale tak, že ne každý má doma wi-fi a telefon s wi-fi. Nevím, kolik je ti let, ale já mám 80-ti leté rodiče, kteří nechcou doma ani mikrovlnku, natož počítač(v jakékoliv formě). A přiznám se, i já mám mobil bez wi-fi. A bohužel ani v práci nemám volně přístupnou wi-fi. Asi prostě žiješ v jiných podmínkách a komunikuješ s lidmi, pro které moderní technologie nejsou problém.

                  0 0
                  • Mig_all  

                    Můj děda má 75 a má počítač s internetem a vesele si skypujeme :-) „chytrý“ mobil jsem také dlouho nechtel hlavně kvuli dotykovemu ovladání ale podlehl jsem, protoze stary mi doslouzil a najít nejaky levny a kvalitni „hloupy“ telefon to uz dnes skoro ani nejde. No a kdyz uz clovek teda koupí chytý telefon tak nevyužívat jeho funkce by bylo docela hloupé. Vyřval jsem si tedy datové služby a omezil volaní a uplně eliminoval textovky a chrotám si blahem. Kéž by šlo všechno takhle hladce i v oblasti poskytovatelů televizniho signalu.

                    0 0
                  • pelhrimov  

                    Klídek on Ti neříká vše, on ten datový tarif na mobilu potřebný k fungování Skype také dost stojí, pokud nemá být datově příliš omezen. Většinou je to tak, že nové služby (tarify) jsou dražší než ty staré, proto je také operátoři zavádí, že. Je dobré být vždy trochu pozadu a nechat lidi, kteří jdou po každé novince trošku finančně vykrvácet :) Až se danou novou službou trh nasytí, pak ji pořídíme laciněji.

                    0 0
                    • Mig_all  

                      Já na nějáké tarify vůbec nehraju, balíčky a podobné pičovinky, nic takového, proste jsem zavolal operatorovi rekl chci tolik a tolik volání a tolik a tolik dat za plus minus takove a takove penize, nebo okamzite odchazim a stal se asi malý zázrak ale ono to šlo a bez keců!

                      0 0
                • se-se  

                  zajímá mě kde je ta výhoda při volání na mobilní linky. Cena je podobná. Až bude mít alespoň polovina lidí Skype v mobilu, tak asi jo, ale za to dám ruku do ohně, že operátoři pak přenos Skype zablokují nebo zpoplatní pro sebe. Věřit, že budou jen tak koukat, jak se po jejich sítích za stovky miliard vesele telefonuje jenom za cenu stálého datového připojení, tak taková víra by byla naivní.

                  0 0
                  • Mig_all  

                    Na mobilni linky si ponechavam normální volání pres operatora ale mam okruh rodiny a znamych kterym volam suvereně nejcasteji, ti jsou prevažně také stále online a tam muzeme volat a psát a videovat do alelůja… PS: To prece nejde takhle uvazovat ze neco nebudu vyuzivat jenom proto ze nevim co bude v budoucnu a ze mozna nekdy nekoho napadne neposkytovat stejné sluzby. Kdo vubec muze „zablokovat“ internet? Utopie…

                    0 0
                    • se-se  

                      hahahhahahaaaaaa tak tobě nebude moc let co. To ty jako nevíš, že Skype už jednu dobu blokovaný byl jo? Kvůli Skype musíš mít službu Internet v mobilu. To nemá zas moc lidí, protože k tomu prostě musí být důvod to mít – ono to něco stojí a pořídit si to jen pro zábavu skousne jen někdo (a upřímě mě to třeba přestalo bavit po měsíci – PC je PC). Takže operátoři inkasují u Skypistů za Internet. Ovšem až jim bude Skype víc zisků ubírat než přinášet, tak s ním bude v mobilu veta. A nebo to spíš dopadne tak, že Skype bude muset operátorům platit a zvedne kredit. Tvé úvahy jsou velice jednostranné – ty používáš Skype hlavně proto, že máš takové hobby (nemyslím Skypehobby ale obecně elektronické komunikace). Já třeba ne a proto používám Skype jen tam , kde mě něco přináší – tedy v pracovním PC. Takže ten, kdo nepoužívá techniku tak jako ty není tmář, nebo zpátečník, ale jen má jiné priority. Lidé jako ty jsou ale velice užiteční – čest vám, protože díky vám hobíkum se to rozšíří a my co si pro korunu necháme koleno vrtat to pak budeme mít ta ekonomicky přijatelných podmínek. Hihihi – vy nám to tak trochu zaplatíte no ale hobby je hobby

                      0 0
                      • Mig_all  

                        Jo a kdo ho zablokoval Bill Gates? Stýček Google? Já si mobil nekoupil od operatora, dokonce ani operační systém do toho mobilu jsem si nekoupil od operatora a dokonce ani tu skype aplikaci jsem si nekoupil od operatora, takze nevím kdo a proc by mi měl někdo něco blokovat. Já si kupuji od operatora pouze službu (datove pripojení) neposkytne-li mi ji on, poskytne mi ji nekdo jiný… PS: Ta služba datové připojení pro mě není jen zábava jak říkáš ale hlavně komunikační zdroj za rozumnější peníze.

                        0 0
                        • se-se  

                          No blokoval to (opravdu selektivně konkrétní aplikaci) tehdy operátor – to přece není naprosto žádný technický problém. Ale tvé rozhořčení není namístě. Ten operátor prostě bude chtít vydělávat a buď si ale naprosto jistý, že se nebude dívat, jak jeho zisky mizí po jeho vlastních sítích u nějaké firmy Skype (já vím, že se asi Skype nejmenuje). Operátor bude muset velmi kličkovat mezi právními předpisy, možná lobovat za jejich změnu, ale že by si všichni volali za zlomek ceny po Skype a zároveň měli mobilní Internet za nízkou cenu – zapomeň zapomeň a zapomeň

                          0 0
                          • enjoy  

                            Je tu jedna alternativa a podmínky pro její využívání splňuje půlka republiky.. Telefon s androidem a datový tarif(případně wi-fi),pak stáhnout aplikaci Viber a voláš a píšeš zadarmo.

                            0 0
                            • se-se  

                              asi si trošičku nerozumíme – máš naprostou pravdu, že to jde, ale v okamžiku, kdy se tento způsob rozšíří natolik, že to začne operátorovi výrazně ubírat zisky, tak potom to operátor nějakým způsobem prostě utne. Těch možných cest je víc ale udělá to naprosto určitě. Ono to nějakou dobu potrvá – třeba dva tři roky a je dost možný, že se taky ty firmy nějak dohodnou, technika se vyvine, pozmění ale konæový uživatel na tom finančně prostě nakonec nevydělá. Tím netvrdím, že se cena komunikace nesníží – snížíse, ale ne tak, že by se zisk od operátora přesunul (a zaroveň zmenšil) k někomu jinému. Kdo tu síť vlastní, ten bude inkasovat

                              0 0
                              • Tomcat  

                                Myslím, že v „aféře“ s blokací některých Internetových služeb se jednalo o TM Velká Británie. Nesjednalo se o blokaci jen VoIP, ale také IM.

                                0 0
            • ps.slon  

              Ani jsem si nevšiml, že jsi zakládal toto téma. Tentokrát Ti dám jednu radu já. Pokračuj v dělání blbců z lidí, kteří Ti sem přispívají a chtějí Ti pomoct, a příště budeš mít nula reakcí. Ale pardón, ty máš přece videoskype a pozor-zdarma, takže si určitě odpověď najdeš sám.

              0 0
              • jIrI___  

                Koukám, že se tě to nějak dotklo :)

                0 0
                • ps.slon  

                  no jo no…

                  Vytáčí mě lidi, kteří žádají pomoc a potom se těm, kteří v dobré víře se snaží pomoct, vysmívají.

                  0 0
                  • Mig_all  

                    Já žádal alternativu a ne ty sráče z UPC, navíc se nevysmívám tobě, ale té jejich nabídce.

                    0 0
          • jeffino  

            vcelku souhlas, ale vem si o kolik mají venku tyhle služby levnější a o kolik mají vyšší příjmy, chybí prostě konkurence, bohužel česko je malej trh, to je jeho hlavní problém, navíc nesnáším korporace, všechno ošetřený přes callcentra atd./člověk je pro ně položka v pc.

            0 0
        • Biker jak Pes  

          Právě O2 nás pravidelně podělávalo a účtovalo nám strašně vysoké částky. Zase internet je 100% stabilní i když místama neskutečně pomalý. UPC právě nabízí mnohem vyšší rychlost za lepší cenu, tak uvidíme.

          0 0
          • Mig_all  

            Telefonika nebo UPC to je prašť jak uhoď, z bláta do louže…

            0 0
    • krykra81  

      Doporučuji PODU solidní jednání, mnohokrát lepší než zmetci z UPC pořád něco mění a platíš jako mourovatej.

      0 0
    • Tomcat  

      K službám UPC v daném místě při tvých požadavcích nemusí být naprosto žádná natož špatná náhrada. Tenhle sektor služeb trpí tím že máme moc nízké HDP a lidí kteří by za kvalitní služby platili je málo.

      Protože to je taky o lokálním zastoupení daný firmy může se stát že i „špatný“ O2 by nebylo tak hrozný. Rozhodně analýzu trhu si musíš udělat sám . Lokalita v lokalitě Ostrava – Zábřeh je moc obecná a to co platí v jednom baráku nemusí platit přes ulicvi nebo ve vchodu vedle.

      0 0
    • Mr.Dawe  

      UPC nebrat! Také mám s nimy špatné zkušenosti. Nejprve vše OK, poté zvedli cenu bez upozornění. Tvrdili, že mi posílali mail, nic nepřišlo! Pravidelně kontroluji maily a na maily od firem se kterými mám něco společného si dávam sakra pozor. Tak jsem jim řekl ať mi pošlou mail znovu, to nešlo. Takže po veškerém handrkování jsem jim řekl, že na ně kašlu, doplatil poslední měsíc a pryč od nich. Hromada telefonátů, dohadování a jejich naprosté neschopnosti dohody. Přešel jsem k O2 a v pohodě, pošlou výpis, zašlu peníze převodem a klid. Ještě mi udělali pěknou cenu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.