Aké svetlo namiesto Helly HL 2000

8 nepřečtených
  • wawrik

Mal som objednané svetlo Hella HL 2000, ale vraj sa už nevyrába a ani na skladoch nie je. Je v podobnej cenovej kategórii niečo porovnateľné? Preliezol som celé bikefórum a pár iných serverov, ale na nič rozumné som neprišiel. V žiadnom prípade nechcem externú baterku, a to relatívne rovnomerné rozloženie svetla nič iné nemá. Nezačal medzičasom nejaký iný výrobca robiť niečo podobné?

0 0
    • vysmátej bajker  

BLACKBURN - výkonná světla  (model 2008) Voyager

podobná cena,jen to rozložení světla?Zkus ještě Bikestore třeba budou mít Hellu

0 0
      • kubad  

přečíst to nejde a navíc ty odkazy nejdou grrrr

:-)

0 0
    • jecnak  

Podle me ji Bikestore stale ma a stale se vyrabi. Ale moznosti je treba Fenix L2D. Sviti lip, ale vydrzi 1/2, zas ale vzit si dalsi dve baterky do dresu neni problem.

0 0
    • Meduza  

No ja myslim, ze o svetlech toho bylo napsano posledni dobou vic nez dost TADY

Nakupovat Blackburn Voyager 4 silne nedoporucuji, protoze jsem vlastnikem a ma to chaby uchyt na objimku.. V noci jsem jel pres na silnicce pres prejezd a drncnutim se mi vylomily ty kolejnicky na tele svetla.. Jsou hodne slabe na to, ze je to dost tezky (napajeni 4AA akumulatory).

Takze ted pred Berouskou 24MTB mi prisla tahle Aurorka… Vyjde to levneji nez Fenix, sviti to vice a take kuzel to ma mnohem sirsi… Jedina „nevyhoda“ jsou akumulatory, ale vzhledem k cene accu a nabijecky na dealextreme to furt vychazi levnejinez Fenix…

Jo a svitilo to tak, ze ten prudkej sjezd se mi jezdil lip v noci se svetlem nez ve dne :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.