ad "kauza" Testrider (Continental MK 2,2 Supersonic)

10 nepřečtených
  • bagr84

    Pokracovani tohoto.

     

    Dnes sem se otocil u prodejce s tim, ze bych plast rad vymenil / vratil. Nechapal proc, tak sem mu vysvetlil jak se veci maji.

    Dostalo se mi odpovedi, ze plast je primo od vyhradniho dovozce a je urcen k prodeji. I z vlastni zvedavosti ale prodavac dodavateli na miste zavolal a ptal se jak to tedy s verzi Testrider.

    Udajne oznaceni TR nesou plaste z uplne prvni vyrobni varky a nijak se nelisi od jinych plastu stejneho typu. Plaste se dovazi z nemecka a nekolich se jich uz prodalo, bez problemu.

    Vypadal sem za blbce, kdyz sem svuj postoj opiral o doslech z internetovych diskuzi (to bude asi vzdycky znit jako dost blbej argument…). Prodejce to ale chapal a vypadal ze by rad taky znal pravdu (mladsi borec, od pohledu bajkr).

    Nakonec mi bylo nabidnuto, ze plast budu xxx kilometru vozit (nakonec 3 tydny) a pokud zacne odchazet tim stylem jak se pise (parajici se boky, trhajici se hlavy na vzorku), plast mi vymeni nebo penize vrati.

    Celkove sem z toho pristupu mel dobrej pocit, rozhodne to na me nepusobilo dojmem ze se mnou chce nekdo vyj....., tak uvidime :)

    0 0
    • Ricci  

      Seriozni predajcovia este existuju,to sa musi uznat

      0 0
    • kali222  

      to slysim/ctu rad, me doma cekaji ty ex-kubadovy 2,4:)

      0 0
    • roud  

      vidiš neřeš chujoviny a jezdi :O)

      0 0
    • kubad  

      to s tim trhanim byl zert aspon tak sem to pochopil ja :-)

      0 0
      • bagr84  

        pisou to mimojine na jinych zahranicnich diskuzich…

         

        Jinak zajimavy, objednal sem jeste jeden MK ze zla nepekna Bikesport a plast co dosel ma odlisne vypadajici boky, ta „sachovnice“ je proste po cele vysce, narozdil od tech testrideru co ho maji jen ve dvou radcich… Ty plaste asi stejny nebudou (respektive ty vyrobni varky).

        0 0
    • Tomcat  

      Osobně pokud bych takovy plašť dostal jen jako souporský tak bych ho taky nechtěl, přístupup prodejce je opravdu dobrý

      0 0
    • kali222  

      tak uz ma ty 2,4ky na kole :)

      snad to o vikendu poradne projedu. postreh aktualni je ten, ze jeden(druhy take na kevlar z tuha,ale kamaradovy 2,2 jdou uplne krasne) plast sel tak ku…ky blbe nasadit, ze sem myslel ze ho zahodim : ) vzhledem k tomu ze prvni plaste s kevlarovejma patkama jsme si poridil az koncem lonskeho roku, tak rozhodne nejsem zadna  zhejckana barbinka bojici se o sve rucicky:P uz pri usazovani prvni strany plaste to byl trosku boj. druhy, to uz bylo trosku vetsi :D nicmene po vyhranem vitezstvi jsem zjistil, ze pouzita duse uchazi,takze na novo a aby toho nebylo malo vyzkousel jsme nazout i na jiny rafek(jestli nemam nejakej extra kus, preci jen je to lehce atyp.)-to same v bledemodrem :P balony ovsem fajnovy v super vaze. jestli pojedou,tak jak se pise budu moc spokojeny.

      0 0
      • kubad  

        to sou veci :-) me sly na DT4,1d rukou nahodit i sundat, na WTB taky rukou :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.