• Kobzicz

    Zdravim chtel jsem se optat co rikate na tohle kolecko ?

    http://jizdni-kola.online-sport.cz/…nt-one-2009/

    zda se mi celkem bezkonkurencni za tu cenu s tim osazenim co ma az teda na ty brzdy a vidlici :))

    Zajimalo by prave co tahle vidlice popripade i ram snese za zachazeni ale myslim ze s ramem by snad problem byt nemel i v pripade mensich tak metrovych skoku hm ? :) a pak i ty brzdy jestli to bude aspon trochu solidne brzdit a nebo to budu spis furt jen stelovat nez si je uzivat ? diky moc za prispevky !!;-)

    0 0
    • Vilém  

      Zas tak bezkonkurencni mi to neprijde.

      Navic bych si vubec nebyl jist tim, ze prodejce ma tento 3 roky stary model, kdyz ani nepozna, ze se nejedna o crosse.

      0 0
    • Azmir  

      Jak píšeš až na brzdy a vidlici (rám), ale tyhle věci jsou základ, vidle stojí za brd a ty brzdy budou nějaké hoooodně staré shimana mechaniky, to už raději včka.

      0 0
      • Kobzicz  

        Njn ty brzdy jsou starsi mechaniky uplnej zaklad ale tak myslim ze kdyz se casem vymeni vidlice napriklad za epicona a brzdy taky za nejaky lepsi tak muzu mit kolo v hodnote 3O tis za polovinu ;) ..a rozhodne to neni cross jak tady poznamenal vilem :)

        0 0
        • felix.org  

          Kolo v hodnotě 30 tis. :-D To bys musel vyměnit všechno a začít rámem. A Vilém rozhodně nepsal, že je to cross ;-)

          0 0
        • Vilém  

          Ze je to cross, tvrdi prodejce, staci kouknout v jake kategorii je ma. Pokud chces pulku veci vymenit, tak to neni uz vubec vyhodne a kolo v hodnote 30tKc z toho rozhodne vymenou vidle a brzd neudelas. Teda pokud na to nechces prdnout treba nejakyho Foxe a R1 brzdy. Ale delej jak myslis, zrejme jsi uz rozhodnut.

          0 0
          • Kobzicz  

            jj omluva sem si to u tebe spatne precetl ;) ..ale vyrobce taky netvrdi ze je to cross ma to normalne v kategorii MTB.. ale marne porad hledam co bych mel vymenit vic ..jasne ram asi nebude takovej jako u kola za 30tis ale ten zbytek se mi zda ze celkem bude obstojnej.. prehazka XT, presmykac deore-XT, kliky a prevdnik truvativ firex, kazeta teda nevim ale tak to je mala vec :) a jinak zbytek jako predstavec, hlava, aj ramovy doplnky ritchey taky nebudou zly ne ? ..jen teda ty rafky mach exe o tech moc nevim nikde sem se toho o nich nic nedocetl ale tak udaj CNC me rochu uklidnuje :)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.