• hribik A1

    ste k tomuto nachylni? stava sa vam to niekedy? alebo permanentne?

    Anketa: pan doktor se zase kochal...

    11x
    42%
    9x
    35%
    0 0
    • krhac1  

      No vlastně furt,jezdím a kochám se ;-)Jen jsem kvůli kochání ještě nespad.

      0 0
      • hribik A1  

        ja som tiez kvoli tomu este celkom nespadol, ale opustit jazdnu drahu sa mi podarilo uz niekolkokrat, takze je to viacmenej zazrak ze som to zakazdym ustal…

        0 0
    • roud  

      mno parkrat sem si na biku malem rozbil hubu jak sem se kochal :O)

      0 0
    • Bafoon  

      čeče už párkrát jo :o) hlavně když se musím o ten samý výhled podělit slovně s holkou a otočím se na ni :o) to pak většinou končím popis slovy jééé podívej jééééé…au :o))

      0 0
      • Pavel  

        Jen „au“? To neznám… Já probírám anatomický atlas středozemě… (středozemě = „to“ mezi nohama a pasem) :-)

        0 0
        • Bafoon  

          Heee no nebo taky tak :o) většinou padám do stran takovýhle věci ani neříkel, když si představim ty trubky představec…proč se nedělaj odružený gatě?! :o)

          0 0
    • nooski  

      No jo, taky jsem se kochal. To je tak, když je krásný letní den, člověk jede kámošovi naproti a najednou si všimne, že velmi dobře obdařená holka myja auto. A jelikož je krásně, léto a svítí sluníčko, tak byla nalehko v bílém tričku a pod ním nic. No a to tričko měla pochopitelně mokré, od toho jak to autíčko myla. Tak se kochám, kochám se a najednou vletím do toho kráteru co tam tehdy silničáři nechali po simulaci dopadu Tunguského meteoritu. Kolo se zdálo v pořádku, tak jsem těch dalších 5km ujel a co to? Prázdný plášť. A to když člověk vyjede tak nalehko kámošovi naproti, svítí sluníčko, holky umývají auta a já padám do kráterů, tak u sebe nemám ani duši ani pumpu. Tak jsem těch 7km šel vedle kola dom. A proto už čumím raději na cestu a vyloženě mě serou ty mnohdy erotické bilbordy, které mě rozptylují a já pak jedu na silničce v příkopách.

      0 0
    • dancing dog  

      Tak u mě to platí uplně doslova doslova :-) Už jsem to tu všechno psal několikrát. Kolo je pro mě prostředek pohybu, co mě baví, takže kladné sportovně-zdravotní aspekty + udržení alespoň trochu přijatelné kondice tu jsou. Strašně rád sem se vždy toulal a významný faktor kola u mě je možnost se přesunovat v čase a prostoru rychleji než pěšky a vidět toho tedy víc, takže se kochám často a často… Už dávno sem resignoval na společné vyjíždky se švihařema nebo dokonce chrtama- ikdyž sem ke konci sezony třeba už i trocha stačil jejich odpočinkovému tempu, tak se z toho byl /krom málem na mrtvici či infarkt../ jen otrávenej, protože sem celou jízdu viděl jen zadní kolo posledního z nich, takže nic pro mě, kochače..

      Závodění na MTB vůbec beru jako narušení jednoho z principu bajkingu. Asi to souvisí s tím pradávným lidským pudem, který lidi nutí závodit, soupeřit, válčit..vede to pak k takovejm věcem, že se soutěží na bajkách nebo dokonce snowboardech, z bojových umění se staly bojové sporty, soutěží se i v procházkách se psem / dogtreking / a v pojídání ledasčeho, už by fakt zbejvalo, aby se začaly pořádat závody v aikidu…

      No,v práci sem měl 20 min. klid, tak sem se tu vyblil..

      P.S. zase ale lepší závodění ve všem než bitky, rvačky či války..

      0 0
    • madcat  

      kochám se furt když je čím, a stává se mi to bohužel i v autě, na což jistě jednou doplatím :-) stačí projíždět nějaký horský klikatý silnice v létě, kdy je krásy ke kochání dosti, a neštěstí je skoro na světě :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.