• náčelník

Sfinx je charakteristický mj. spodními tahy řazení. V příloze posledního Vela je fotografie kola Sfinx, které má spodní tah přehazovačky a horní tah přesmykače (tedy pokud dobře vidím). Nějaká novinka? Nemají zdejší tovární jezdci nějaké informace? Vystavuje Sfinx v Brně?

0 0
    • Daf  

Docela podivne reseni. Nemohlo to byt treba lanko od zadni brzdy?

0 0
      • náčelník  

Já tam vidím lanko, které vede od přesmykače směrem vzhůru. Co vidí ostatní? :)

0 0
        • Alesh  

Ja tam nevidim nic, protoze tu prilohu nemam, ale taky se mi to nejak nezda – Pavlik preferuje spodni tah u saltru i smyku. Ale mozna nejak experimentuje… :-)

0 0
        • TinkTink  

Ja ho tam vidim taky, klid :)…prece nas neco takovyho nerozrusi :))

0 0
    • MartinXC  

Přímo Sfinx ne, rámů jsem si taky nevšiml. Možná je tam s někým na stánku.

0 0
      • TOMM  

Ve Sfinxu ti udelaji bez priplatku vedeni lanek jake si reknes.

0 0
    • náčelník  

Včera jsem ve starším Velu vynalezl reklamu na Meridu – Hermida na karbonovém HT a tahy má také „hornodolní.“ Že by nový trend?

0 0
      • Alesh  

A má to nějaký výhody?

0 0
        • jecnak  

Jestli ta Merida neni full karbon, tak je k tomuhle vedeni dobry duvod – do karbonu se hur delaji operky bowdenu.

0 0
    • ddd - andy  

Hele kouknu na to Velo, resp. na tu prilohu a dam ti vedet – stay tuned.. :-)

0 0
    • zirecek  

hornodolni tahy na zavodacich byvaji celkem casto, nijaka novota. Ale duvod nevim, .-).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.