• 384

    Prosim poradte mi nejake dobry (levny) obchod s velkym vyberem treter v Brne. Dik

    0 0
    • vlk  

      nejsem sice z Brna ,ale občas tam zavítám, co jsem zatím objevil tak je docela slušný obchod na veveří ulici.1 zastávka od konečného náměstí směrem k centru na levé straně myslím, že je to na rohu ulic veveří a sokolská nebo to je možná pekárenská.-měli tam docela slevy na specialized- ale bohužel neměli moje číslo.Měli sport za 1900 a comp za 2300 nebo 2400

      Další obchod je na www.velohanak.cz prodejnu na Brno, Křenová 56 .Tam měli letos sidi bullet 2 taky ve slevě asi za 3 tis a slušné ceny na obyčejné axon tretry-asi 1560-kdyby jsi moc šetřil.loni při invexu jsem tam koupil axon větrovku wind1 za 800 kč.tenkrát všude stála 1200.Slevy mají i na webu napsané.

      Neznám všechny obchody v Brně tak ti víc asi neporadím

      0 0
      • Volf  

        No a když budeš u Hanáka tak se podívej i na Špitálce u Svorady, je to kousek od sebe. No a minule Hanák nabízel nějaký nefukový silniční čepičky slevněný na 49 ,– Kč a je fakt, že jsem u něj několikrát koupil za hodně dobrý peníze.

        0 0
        • 384  

          Koukam ze v Brne jezdi pekna smecka Vlku :-).

          0 0
          • Volf  

            Taky nejsem z Brna, ale mám k Brnu osobní vztah, moc rád tam jezdím. Na malým městě toho tolik nikdy neuvidíš.

            0 0
      • 384  

        O te vetrovce wind1, wind2 taky uvazuju, Jak ses s ni spokojenej?

        0 0
        • vlk  

          mám wind1.Střih mi naprosto vzhovuje-prostě supr.Neprofoukne a drobné mrholení taky ustojí.Ale když se spustí déš? propustí na rukávech a na ramenou vodu.zajímavé je že záda jsem měl suchá. Jinak větrá velice dobře.lépe něž kamošova membránová bunda-ale na jméno si nevzpomenu.vozím ji na podzim když je ziměji a v zimě jako vrchní vrstvu.Zatím si nemohu ztěžovat.Nepro­foukne, krásně prodyšná proti vodě-zvládne jen mrholení nebo jen drobný deštíček.Jak je slejvák,tak promokne.A co je na ní to nejlepší je velice skladná vozím ji sebou vlastně celý rok v brašničce pod rámovout trubkou.A to se mi tak k ní vlezou ještě další věci.opravdu je velice skladná.

          Jinak v posledním VELU byl test větrovek, myslím, že tam taky byla, tak se kdyžtak mrkni.

          0 0
    • notakale  

      V xcr na Spitalce maji velky vyber sidi

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.