• Meesha

    Taxem dneska vyjel s docela slusnym vaklem v ose a nedojel sem ani do Modran… :-)

    Osa je v haj*lu, tak bych potreboval poradit jakou koupit… Je v tom nejakej rozdil? Ceny se mi nezdaj az tak vysoky – jinak bych koupil cely XT kliky. Dik moc

    0 0
    • Mamut  

      Kinex

      mam 3 roky a vobec o nom neviem, uplne v pohode. Ale halda ludi ti tu napise, ze im posiel do 2 mesiacov, asi zalezi na kuse.

      0 0
    • vlk  

      koukni kinex neber-shity-odrovnal jsem asi 4-furt mi vzáruce dávali nové.Jedna dokonce nevydržela ani 100Km.A? si každý říká co chce jsou k ničemu, stačí ji rozebrat a mrknout dovnitř- dráhy v nichž kuličky putují na ose jsou ok ale dráhy v tom kovovém válečku-obalu zap středu ty jsou krozné v podsattě je tam uděklaná jen dráha která není oválná ale průřez má čtveratý.takže kuličky jezdí vlastně po dvou ostrých hranách.Takže se to brzo sjede, dokonce se mi u jedné stalo, že jsem rozdrtil pár kuliček.Pak jsem zkoušel shimano lx přesné číslo ti asi neřeknu to vydrželo 2 roky, ale pak taky chytlo vakl.A zjistil jsem že to lx nejde jako deore dotáhnout.Teď jezdím na obyčejném modus-zjistil jsem že to má vevnitř klasická průmyslová ložiska.Zatím drží docela fest a po vaklu vůbec žádná známka.Vypadá to na můj nejlepší střed. a to nejlepší je, že to stálo jen 350 kč.Oproti Cenám za shimana ,je to supr.

      0 0
    • MartinXC  

      Mám doma jednu zánovní XT na velký domeček se 4hranem, vpodstatě nejezdila. Tak kdyby se hodila a byl zájem …

      0 0
    • marapara  

      Taky bych se přimlouval pro kinex. Mám druhý kus, vždycky mi vydržel sezonu a půl, tj. 8–10 tis. km. Stojí pár stovek oproti shimanu, které bude možná ještě horší.

      0 0
    • Otto  

      Kinex 170kč, 6000km bez problémů

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.