Tvrdost směsi u bikových pláš?ů

10 nepřečtených
  • Martinson

Koupil jsem pláš? Specialized TEAM CONTROL SPORT s tvrdostí 70A a jak jsem zjistil ve Velu ( bohužel pozdě) je to ten nejtvrdší. Na mokrých šutrech je skutečně o hubu. Na suchu je přes vysoký vzorek rychlej a drží. Odjezdil jsem na něm Gardu. Ale už mě dvakrát za mokra tvrdě podstřelil a lehnul jsem. U většiny pláštů v katalozích informace o tvrdosti chybí.

0 0
    • Pá-dlista1  

Zrovna Specialized tvrdost smesi uvadi. Za blbost se plati.

0 0
    •  

Maxxis je má

0 0
    • mosquito  

no ja mam nejakyho staryho Ritchey Speedmaxe (alfu – uz jen ve predu) … po 10tis uz se tvari ojete … ale tech padu co mi ustrelilo predni kolo … ze by to bylo tou tvrdosti ?!

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Tomcat  

Hele nemusíš hnekda dělat další dotaz hádámese o tom tady někde jinde není prodlém se přidat.

Nevím tvrdost se uvádí u : Maxxis Syncross Speciaslized Tioga Bontrager Kenda Nokian atd…

Myslím že ten údaju dostupnej je. Případně na stránkách výrobce určitě.

Jinak 70A je tocela HC hard, to je jak na spike do sněhu nebo bahna

0 0
      • Pá-dlista1  

MARTINSON (02.11.2004 15:17:21)

0 0
        • Tomcat  

Klíd v rámci oživení je vhodné vytahovat staré příspěvky.

0 0
          • Pá-dlista1  

//Hele nemusíš hnekda dělat další dotaz hádámese o tom tady někde jinde není prodlém se přidat. //

0 0
            • Darkson  

nj, Pádlisto, ale co bys pak dělal, kdyby lidi nezakládali stále stejné thready, špatně nezařazovali příspěvky a neomílali dokola příspěvky typu shimano x Sram, V x kotouče…víš jak by ses v práci nudil?! :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.