• Rolei

    Nevíte náhodou kde se dá sehnat pumpa na vidli s rozsahem 100psi a ne jak je obvyklé 300psi?

    0 0
    • Daf  

      Ja bych to zas tak neresil ono na te presnosti zas tolik nezalezi zvlast kdyz pri vysroubovavani cast tlaku utece. Do 175PSI dela pumpicku Manitou. S rozsahem 100 asi nic nesezenes, protoze se vetsina vidlic tlakuje vic jak 100PSI. Aspon teda ty co maji tlakovou komoru v jedene noze.

      0 0
      • Rolei  

        No to, jenže moje Marz. Z5 Series si žádá 27–37 psi a tady už to s pumpičkou do 300psi není nic moc :-(

        0 0
        • JJ  

          Ja mel na Z5 taky pumpu na 250psi. Spis to nafoukej, jak to vyhovuje a pamatuj si pocet stouchu. Ale na to vlastne nepotrebujes spesl pumpu:)

          0 0
    • djano  

      Ja som normalne kupil nizkotlaku pumpicku u dovozcu Marzocchi (k MX Comp ETA). Otazka je, ci je clovek ochotny za nu dat tolko penazi (u nas stala 1490,–SKK, ale treba povedat ze je dost drahy, vidla ma stala v inom obchode o tu pumpicku menej).

      0 0
    • RomanP  

      Nechtělo se mi zakládat novej thread, ale zajímalo by mě spíš jakej konkrétní druh a výrobce pumpičy na vidli máte, za kolik a kde. Potřebuju jí na Rock Shox Duke SL, takže díky Pure De Lite musím mít naměřitelný hodnoty 20–180 psi a možnost je nahustit. Velkou pumpu na pneu mam Parktool, ale ta koncovka mi huštění neumožnuje. Dík za každý doporučení.

      0 0
    • Thapsus  

      Dostal jsem k vánocům pumpu na vidli od BBB,tlak má do 400 psi,má i pomalé upouštění.Stála kolem 840 Kč a mají jí v Praze v Podolí v tom novym cyklo-shopu na stezce před Agipem.Zatim super,nafoukal jsem s ní i pneu,ale to se dá i rychlejš…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.