• sasafras

    Zdravim tipkov.Idem kupit sedlovku (AL 27,2/400) a prosim o radu.Sa mi zda, ze na meridy davaju kratke sedlovky.Original Ike 300 mm je mi kratka.Mam vyhliadnutu Ritchey comp 27,2 dlhu 400 mm za ± 900,– Sk.Oplati sa kvalita/cena,alebo radsej priplatit na inu, nech to cosi vydrzi.Vdaka

    0 0
    • RomanH  

      Na tutu sedlovku hodne lidi nadava (pry nedrzi zamek). Ja i moje mnazelka ji mame 6 let bez nejmensiho problemu. Jen si myslim, ze treba PELLS bude za mensi penize lehci.

      0 0
    • rb  

      Mám ji 6 let,bez problémů.Pravda,ale je že nastavování zámku ideální není…

      0 0
    • Honzin  

      taky mam Ritchey comp a dlouho jsem mel problem s tim, ze zamek neudrzel sedlo (20-ti km dojezdy domu bez sedla me nejak neuspokojovaly – ale proti gustu …). pote co jsem vyzkousel nekolik druhu lepidel, smirglu a pod. to uz drzi i bez lepeni.

      0 0
      • sasafras  

        Clovece, to s tymi problemami so zamkom sa mi nepaci, asi sa porozhliadnem aj po inych znackach.Nechcem ani len snivat, ze by som mal slapat 40km domov s uvolnenym sedlom, sakra,ved ja nemam ani kluc na utahnutie sedla.Ak mate nejake dobre tipy(zhruba do 1500,–Sk), sem s nimi.

        0 0
        • Jester  

          No levnejsi varianta bude koupit tu Ritchey a ten spravny imbus. Myslim, ze se i do te ceny 1500Sk vlezes :-) No jinak ji mam taky, a taky mi sedlo popojizdelo. Ale ted to nejak prestalo. Snad. Zkusil bych nejakou jinou …

          0 0
    • sraldo lattrinny  

      Čau v jednom Velu byl návod jak to odstranit, Vemeš pilník a uděláš tam několik zářezů a je po problému. Myslím, že za ty peníze seš schopnej sehnat i něco v karbonu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.