• Vím že to tu už bylo, ale nemuzu to nejako najit. Stalo se mi to ze sem zlomil tu červenou indexovou packu u razeni deore u toho zacatku dole pred kloubkem s pruzinou, ne tam kde to ukazuje , slepil sem to ale este nezkousel, podarilo se vam to slepit nebo to uz neslo, da se to nekde sehnat nebo nahradit. Díky

0 0
    • rhuman  

ja jsme to taky zlomil a musel jsme koupit celej ukazatel razeni za 270kc !!!

radim: vykaslat se na to a jezdit bez toho, stejne to neni potreba .....

0 0
      •  

no celej ukazatel bych urcite nekupoval, ale jenom sem chtel vedet jestli to nekde treba nemaj jednotlive, vcera sem to slepil, zejtra to vyzkousim , ale moc sanci tomu nedavam, ale dik za radu

0 0
        • o.ndra3  

Slepit to asi nepůjde, já jsem koupil ukazatel „jenom“ za 190 v Cyklopragu.

0 0
          •  

což o to slepit to slo, ale moc dlouho to neukazovalo, zase se to zlomilo, ale ja vul stratil tu pruzinku :( uz po druhy, v pokoji sem ji nasel ale venku uz ne, ale mozna by to slo „svarit“ pajkou, tak to k sobe a krosku to stim prejet aby se to spojilo

0 0
        • Lister  

Co to zkusit trochu nažhavit. Třeba se to speče.

0 0
      • enjoy  

taakovejch penez…

0 0
      • Jogador  

Myslíš jako sundat celý řazení, a jedit bez něj? No, pár gramů by si pomoh, tojo:)

0 0
    • vinca  

sem ji koupil za kilo v LBC u Kerdy http://www.kerda.cz/

ale teoreticky kazdej autorizovanej servis shimano,

donesl jsem mu ukazat tu zlomenou a von nasel tu spravnou jeste se omlouval, ze to je drahy,

zkousel sem to i slepit, ale to nic nevydrzelo,

0 0
      • kimi  

Mně se ji podařilo slepit, držela velice dobře, ale blbec jsem zdeformoval tu pružinu tak, že už jsem ji nespravil:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.