• opičák

    Chtel bych znat vase nazory na obtiznost tohoto maratonu.Kamarad me premlouva at jedu.Slysel jsem hodne nazoru,nekdo tvrdi,ze to je celkem v pohode,nekdo ze je to na zacatku sezony skoro sebevrazda.Nejsem zadny zavodnik ani terenni maniak.Spis „pivni cykloturista“.Zase na druhe strane mam najezdeno vic jak 7000km,bezne zvladnu stovku denne.Lítal jsem po Sumave,Beskydech .....Uplny zacatecnik nejsem.Nejde mi o umisteni – chci to jen zkusit.

    0 0
    • MARIN  

      Typnul bych si ze to v pohode zvladnes Sela neni tezky maraton.

      0 0
    • ravo  

      Pokud zvládneš startovný, bude to ostatní pohoda:-)))

      0 0
      • Mamutt  

        Moudrá slova…Pokud jde o to zvládnutí – kromě ultramaratonů a čtyřiadvacítek muže dát prakticky kdokoli cokoli, když se vykašle na ostatní a pojede podle sebe.

        0 0
      • opičák  

        Startovny je palka.To je fakt.Ale pro jednou to unesu.Treba tam diky tomu nebude takovy natresk.

        0 0
        • Otto  

          Omyl, nátřesk tam je každoročně.Je to moc krátký maraton, než se pole roztrhá si v cíli.Prvních pár kilometrů možná ani na kolo nesedneš. Kamarádi, co to párkrát jeli, mě tímto nadobro odradili. Dej si Drásala :o), ten je v pohodě.

          0 0
          • kovar  

            LEtos na Selovi je jiny start – ve dvou vlnach – hromadny , kdy cas se meri od vystrelu a pak po pulhodine volny individualni behem dalsi pulhodiny, cas se meri az od prujezdu po koberci, takze zacpy by teoreticky mely byt mensi, pokud se vsichni nenahrnou na hromadny start. Drasal uz take prestava byt unosny, co se tyka masovosti, a co se tyka narocnosti Drasala, tak je v pohode, to jo.

            0 0
            • Otto  

              :o) jojo, sjezd z Kelčáku to je „masovost“ doufám že ho nikdy neuvidím trčet z mojeho stehna :o)

              0 0
              • kovar  

                nekteri srabove si to loni nechali ujit a Kelcak objeli, asi nekam pospichali, či co?

                0 0
              • RomanH  

                Ja jsem spatnej sjezdar, ale kelcak se mi zdal uplne v pohode. Horsi mi pripadal ten sjezdik, kde jsem se motal z mirneho kopecka mezi 150cm borovickama, a pak najednou kratkej prudkej sjezdik po kamennych skoro schodech obestoupeny krvelacnymi divaky. Za mnou jeli nejaci letci, tak jsem jim uhnul stranou, a kdyz to vsichni projeli bez padu, dal jsem to taky (diky nim a vyjete idealni stope).

                0 0
                • kovar  

                  asi myslis ten u Jarcovske Kuly, tak ten uz vetsinou nevnimam :-)

                  0 0
                  • RomanH  

                    Ja zase skoro nevnimal kelcak – strasne jsem to drtil (blbec) a nahore na kelcaku jsem dostal krece do noh, ze jsem musel slezt z kola. Po minute jsem nasedl a pustil to dolu. Jeste si vzpominam, ze se nejakemu strelci zdalo, ze jedu moc pomalu a tak me chtel bokem cesty objet – misto toho se ozvalo zakleni a predbehl me prazdy bike :o))

                    0 0
                    • Otto  

                      Tento výjev jsem viděl na sjezdu z Hostýna-moc pěkné. Jarcová je pěkná, když jsem tam jel poprvé, nevěřil jsem že to sjedu.Teď už to je pohodka…pokud fungujou brzdy.

                      0 0
          • TinkTink  

            Hmm…prvnich par km je asfalt a jede se tam dost rychle..pak mozna slezes v tom lomu…no…a pak mozna az v te zacpe v lese…

            0 0
          • ROMAN_BIKE  

            Dej si Drtiče, ten je ještě více v pohodě, nikdo tě nebude stresovat :-)

            0 0
            • mastihuba  

              ohříváme polívčičku? Vloni sem to jel prvně a celkem mě to chytlo.

              0 0
              • TinkTink  

                Joo..Drtic je dobrej…sem zvedavej na trat, ktera letos bude..snad to bude dobry :)

                0 0
                • mastihuba  

                  jels to někdy vyloženě za hnusnýho počasí? to musi byt celkem maso.

                  0 0
                  • TinkTink  

                    Nemusi – zalezi na tom, jak to pojmes…proste jak chces :)..poprvy kdyz jsem to jel, bylo dost hnusne…pak pokazdy relativne dobre :)…nebojim se toho hnusnyho pocasi, protoze proste nemusis jet kdyz nechces :)

                    0 0
                  • kovar  

                    predloni na Drtici lilo jak z konve, pak na chvili vysvitlo slunicko, pak zase dlouho lilo a tak se to opakovalo, cesty se promenily v nemsi potoky, ale blato nebylo, jen voda a voda a zima, na Pustevnach hned vedle bufetu prastil blesk.

                    0 0
                    • TinkTink  

                      To byl zrovna ten rok, co jsem lezel na hotelu a blil a mel prujem…aaa..hnus :-/ – radsi bych dal ten dest…

                      0 0
    • rodriguez  

      čoveče..mět během ledna nalítanech 7000km…poklona 8-)) to nestihne možná ani Lance…jinak šelák je spíš taková vyjíždka po obědě…až na ten uvodní špunt v tech pasáži…

      0 0
      • opičák  

        Clovece neblazni! Myslel jsem 7000 celkem! Kolo me chytlo pred 2 lety!Mit to najete letos,tak se ani neptam!Teren tam znam – pochazim z Lipniku, ale zase jako cykloturista – po silnicich.A podle profilu trati a podle toho, co si pamatuju, ze jsem tam pojezdil to na vyjizdku po obede nevypada.Alespon pro me ne.Ale zkusim to.

        0 0
        • kovar  

          no kdyz jdu na Selu, tak mam v nohach tak 200–400km za duben (v zime nejezdim,ale hraju fotbal a florbal) a je to v pohode. Letos se asi na Selu se vybodnu, ta cena…

          0 0
        • rodriguez  

          pokud nejezdíš dost v terénu, tak budeš mít asi na uvodních 20km problémy (no a pak ještě ke konci tratě)…prostě slezeš z kola.protože pohcbyuji že budeš na těch tenkejch cestičkách přes kořeny rvát 8-))) neboj ujel to Hašek..tak to už ujede každej.možná to dáš po limitu, ale určitě to bude krásnej den /no po loňsku spíš zážitek /, na kerej budeš vzpomínat celej rok

          0 0
          • opičák  

            Prvnich 20–30km si celkem dovedu predstavit.Spis me zajimaly technické pasaze za Malenikem a Uhrinov – peklo.Tam to znam po silnici a ani nemam predstavu kudy se tam lesem projizdi.Dost me desi taky zaverecny brod pres Becvu.Loni byl most – letos pry nebude.A vzhedem k tomu,ze je pozehnane snehu a vypada to, ze vydrzi, bude to spis na snorchl. Becvu tam znam a i pri male vode je tam tak 20–30 cisel vody.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.