• sax

    Chci si koupit druhý vejplety, abych nemusel furt přehazovat gumy a tohle mi padlo do oka. Má s nima někdo nějakou zkušenost ? A všeobecně – není 16 drátů pro Maratony typu Cannodale Ralye Sudety málo ?

    0 0
    • enjoy  

      prehazovat furt gumy…hmhmhm

      0 0
    • Cryzyy  

      moc tomu nerozumím, píšeš zároveň o kolech na bika a zároveň o mnohoúhelnících CP-WH535 ? :) podle mého když na tom ty Sudety člověk pojede trošku opatrněji, tak to aspoň jednou vydržej… Problém těch mnohoúhelníků je ten, že se nedají vycentrovat – je tam na to prostě málo drátů.

      0 0
    • Daf  

      Tyhle kola vozi Beeda snad se ozve. Rozhodne s nema uz par maratonu vcetne Sudet jel.

      0 0
    • Beeda  

      Jasne uz jsem se ozval, no jsou to WH535. Tak u me maji najeto 15kkm. Do nab jsem nesahl, a jelikoz zacinam probrzdovat rafek tak ani uz nesahnu. Drzi, nemaj vakl, je to ok. Draty nepraskaj :-) Maji pevny rafek ktery drzi, osmu jsem nikde nechytl, a to jsem jim daval hned od zacatku, cca 20 maratonu/2roky – Malevil, Sudety, Pekloseveru atd.. cili pohoda. Co se tyce tuhosti tak ve smeru jizdy vyborne, bocni je prumerna. Pozor na plaste, nektere jdou fakt blbe nasadit nakej Panarecer jsem strihla dolu, ale Schwalbe F. Fred,Ralf, i Micheliny jdou i rukou, Rubeny pres paky, asi to vic zalezi na plasti nez na rafku… Hmotnostne jsou 2050g za oba, cili prumer.. Cena, dal jsem za ne 6kkc, vic bych nedal… Zkus www.cykloadam.cz je ma za 4kkc, pokud mas zajem… U me praci odvedly, dojezdim je a pak neco lepsiho treba H240+517/717 1600g :-) Beeda

      0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.