• Banjo

Deda mi dal za ukol vymenit prehazku na jeho stary Rete(cca 8let). Je tam nejaka Sachs a razeni Sachs Twist Shift. Shimano tam urcite nejde, pujde tam Sram – traba 3.0? Za kazdy info budu vdecny!

0 0
    • mosquito  

jde o radici pomer – SRAM ma radici pomer 1:1 takze pokud ten sachs ma taky 1:1 tak zrejme jo

0 0
    • Mamut  

Sachsy boli kompatibilne si Shimanom (teda aspon v rokoch 97–2000). Podla mna tam Shimano pojde. Sram ESP urcite nie. Tie kompatibilne so Sh. by mali.

0 0
      • Vilém  

Potvrzuji,napr silnicni Sachs 3000,3500 je kompaktibilni se Shimanem,mam to odzkousene.

0 0
    • MARIN  

Naopak jde tam prave to Shimano a SRAM ne. Sachs delal jen veci kompatibilni se Shimanem. Sram na razeni 1:1 presel az pozdeji (kdyz uz Sachs byl jejich)

0 0
      • vlk  

to sice ani, ale i tak to např páčky+pastorky sachs a shimano přehazka až tak čistě neběhjalo jako shimano shimano.

0 0
        • Pá-dlista1  

Sem segre daval svoje stary razeni Alivio misto tohohle Sachsu a fungovalo to. Nevim jak moc dobre, ale fungovalo.

0 0
          • martt  

moja dcera ma take gripshifty od Sachsu a Alivio prehadzovac. Rocnik asi 1998–2000. Povodne osadenie na biku Schauff. Funguje to dobre.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.