• Tak bikeři, jaký je rozdíl mezi SR SunTour ( XCP-75-LO ) a Marzocchi ( MX Comp ) Zajímají mě rozdíly z praxe a ne, že SR SunTour je … a Marzocchi je prostě Marzocchi.

0 0
    • Pavlos  

Vidis ze to de ted staci pockat a za chvili …

0 0
    • Pavlos  

no prvni rozdil je ten ze santurka ma pruzinu+elastomer a marza ma pruzina+vzduch+olej a kdyz se ted na to tak divam tak ta bomberka je proste i hezci ale zase o neco drazsi

0 0
      • Pavlos  

viz www.koloshop.cz

0 0
      •  

jenom si dovlolím poopravit: mx comp – vzduch+ otevřená olejová lázeň mx comp coil – pružina + otevřená olejová lázeň

0 0
        •  

Ta marzocchi je drašší a v tom je docela zakopanej pes. Mě de o to jestli, když jsi koupím tu santurku jestli by nebilo radši jezdit na pevný. Měl jsem jeden čas na kole SR – SL a ta byla tvrdá a vůbec se nepohybovala, ale tlumení bylo docela dobrý až moc. Tej jsem se zbavil a vyměnil jsem jí za RST Aerosa a ta zase nemá tlumení žádný a chodí docela uspokojivě. Ale tuta SR mě zaujala tím , že má pružinu/olej, zavírání a na webu píšou, že se dá změnit zdvih z 80 na 100

0 0
          • lubos  

nekdo to resil tusim ve starym bikeforu, nebo tady? … nevim kterej model, udelali ze suntourky nakonec dobrou vidly, tusim.

0 0
          • Pavlos  

ee to by prave mela byt pruzina elastomer

0 0
          • ravo  

No, když chceš na bika pevnou vidli, tak si kup Moratku nebo Karbonový Pells, ale zrovna levná záležitost to není. V novým Pelotonu je o nich zajímavý článek.

0 0
    • lubos  

Hehe, ja to myslel jako vtip, ale vypada, ze to tak skutecne je :) Nasel jsem ti nejaky ten link

http://www.diablo.cz/sr_suntour.htm http://www.srsuntour-cycling.com/standard.xml?… http://www.chainreactioncycles.com/viewproduct.asp?…

nevim ktera to ale je.

0 0
    • RUMcajs  

Je to asi o tom, že Kšuntourka je jen maketa a Marzočka skutečná odpružená vidle co vydrží :-)

0 0
      • Pá-dlista1  

Bych rek, ze toho vydrzi uplne stejne a ty 32mm modely i vic nez XC Marzocchi. Jenze ta funkce…a mozna bude driv vakl a nahradni dily a… :)

0 0
        •  

Tuta Santurka je 30mm. Ale pořád s toho nejsem moudrej jestli do toho mám jít nebo ne.

0 0
          • Pavlos  

ta bomberka je na koloshopu slevnena

0 0
          • enjoy  

kdyz pujdes do M tak urcite nadavat nebudes(pravde­podobne nikdy),kdyz pujdes do suntoura,tak je dost pravdepodobny ze dopadnes jako ostatni co se tu ptali jak udelat tohle a proc to dela tohle…

0 0
            • Gatier  

Ale vyzera celkom slusne ta Suntourka :-)

0 0
              • Gatier  

A este k nadpisu temy: Rozdil Vobec som netusil, ze to bude opet o vidliciach.

0 0
                • lubos  

Vzdy to skonci pri vidlach … ako sa to … ze vsetky cesty vedu … :)

0 0
              • RUMcajs  

Jó, to jóóó. Na pohled je móóóc pěkná. Jestli chceš vidli jen na koukání tak je to skvělá volba, ale na ježdění jedině Marzocchí :-)

0 0
            • ravo  

Ale pro kutily je Suntourka dobrá volba:-)

0 0
              •  

Já najedu ročně kolem 1500 až 2000 km. Na větší výkony mi nezbejvá čas.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.