• Dub

Chystam se rozbrat tuhle vidli. Jelikoz jsem nikdy zadnou nerozebiral, tak by se celkem hodil manual. Dival jsem se na web suntouru, ale o vidlich z roku 2002 tam nic kloudnyho neni. Nemate nekdo nejaky manual? Hodi se jakykoliv info – jaky tam dat olej, kolik atd… Taky nevim, jak se do ni dostat. Kazdy pise dole povolit oba srouby, klepnout do toho, atd. Jenze ja mam sroub jen na jedny noze, na ty druhy je serizovani tlumeni…

0 0
    • TinkTink  

Olej tam zkus dat 5 az 10…

To serizovani tlumeni – to vytahni smerem dolu (proste za to silou zatahni) … a mas tam imbus cislo 8 :)

0 0
      • Pekáček  

Tak tak, jak pravil Tink. Kolik oleje nevím, asi tolik, kolik tam bylo toho původního.

0 0
        • Dub  

A už jsi jí rozebíral? Bavil jsem se o tom s kámošem a ten mě od toho dost odrazoval, že nevím přesně co a kolik toho nalít. A pak, že když jí rozeberu (oddělím vnitřní nohy od vnějších), tak pak už to nikdy nesložím tak, aby to neteklo… Já fakt nevím, tady rozebírá vidli skoro každej. Na kole si skoro všechno opravím sám, takže nejsem úplnej technickej antitalent, zase nerad bych tu vidli zrasil…

0 0
          • Vilém  

Nemej strach.Postupuj jak radil Tink.Pokud chces menit olej musis jeste oddelat horni zatku na te noze kde je utlum,a pak uz vytahnes celou sestavu tlumice.Odspuntujes vylejes puvodni olej za soucasneho pumpovani plunzerem.Priprav se ze ti vytece stribna sracka a ne olej.Pak tam das nejakej ridsi tlumicovej olej,pokud chces mit jistotu kup syntetiku.

0 0
    • RBbur  

Pošlu ti org. manuál v PDF . na výměnu uveď adresu. Jak jsi s tou vidlí spokojený

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.