• hanz

Zvažuji výměnu rámu a takovej detail-novej rám má vzadu pevnou osu, kdežto já mam ted klasiku. Na přání by šlo udělat zadek na klasiku a navíc bych se nerad zbavoval svého zadního kola-Takže je to o moc lepší ta pevná osa vzadu? Výhody jako třeba tuhost je mi známá ale.........? díkes

0 0
    • Franta  

Jaka tam ma byt pevna osa(rozmer osy a naby)? Podle toho bych se asi rozhodl. Hadam ale, ze mozna pujde o RB. Asi bych se ridil na co to chci. Pokud to nebude vyslovene na DH ci drsny FR tak to asi nema nejak cenu..Pokud jsou penize a nevadi to, tak bych si to dopral :-)

0 0
      • hanz  

Jo jde o RB na DH a FR, ale na stavájícím normalu to taky drtim a problem jsem zatím neměl. Navíc si myslím že na kdejakym ht ten zadní náboj je víc namáhanej než na fulu se 220mm.

0 0
        • Pá-dlista1  

Ti nevim, ale jestli na to mas a nemas nejake jine duvody, tak urcite pevnou!

P.S.: Ja taky jezdim DH s rychloupinakem, ale ze by to bylo lepsi… :)

0 0
        • Mox  

Dej tam pevnou, uz jenom proto ze ti to kolo jen tak neupadne :) a muses si hrat s imbusama. Ne vazne dej to tam a nebudes mit starost. A az budes davat desetimetrovy dropy tak to poznas.

0 0
    • Honza99  

co mas vzadu za nabu? vetsinou se da normalni naba predelat na pevnou osu......zkratka se udela osa na miru, kamos tedka nechal predelat deemaxe…taky si poridil RB

0 0
    • X-biker  

V race bike ti nabu nabidnou. Nez sem koupil zabu chtel sem monstra DH a za cca 2500 myslim mi neco nabidli. To je nejlevnejsi tusim…uz nevim presne napis mejl odpovi za par dni. Hejna je spolehlivy.

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.