• BestSkier

Zdravim bikeři, má někdo skušenost s kolama Point Savage XM-1 … náboje Formula Elite – uloženy na průmyslových ložiskách, dráty WTB 20/24, P(702g) a Z (932g). Hmotnost slušná… a cena má být kolem 7tis.

0 0
    • kochese  

Nevim presne, jak se ty moje kola jmenuji, ale maji tmave cervene spice.Jezdim je treti sezonu, mam na nich kotouce a letos se mi nejak zacal ozyvat orech (bylo to po cca 50km vyjizdce v brutalnim marasu), po jeho demontazi jsem to prostriknul nejakym olejem a zatim jezdim bez problemu. Z meho pohledu spokojenost, udrzba veskera zadna. Jinak ten orech je nejaky atyp, nepasuje ani Shimano, ani Ritchey. Tehdy jsem za ne dal kolem 10 tKc. Zdar

0 0
      • BestSkier  

no jak s tim ořechem co tam nepasuje ??? Díky Marty

0 0
        • TinkTink  

Nevim sice co je na nem nestandartniho, ale po tom, co jsem si vzal pod kridla Point vecicky, tak ten orech neni problem koupit – dokonce je levnejsi nez Shimano :)

Jinak – zapleteny kola od Pointu jsem vozil…byly na pohodu…(freeride model…)…nebylo co resit…ale zacal jsem gramarit, tak jsem to prodal :o))

Jinak – ty zapleteny kola jsou vlastne standartni vypleteny kola, ktery jsou akorat tuhy a lehky…tot vse…jsou na ne pouzity standartni naby, draty i rafky…nic nestandartniho…

0 0
        • kochese  

Na orechu a nabe je jiny zavit, ale u dovozce neni problem sehnat novy orech, a je opravdu levnejsi nez Shimano. Vymenu orechu nechavam az na dlouhe zimni vecery, pokud na to nezapomenu. Zdar

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.