• vlk

Používáte někdo u treter ty šrouby-neboli špunty jak se přišroubovávají do podrážky.Jaké mají využití.Bez nich se chodí lépe a na ledu by taky moc nedrželi.Nezkoušel jste někdo na zimu si vyrobit šrouby s ostrým hrotem ,aby jste se udrželi na ledovici?-tzv mačky

0 0
    • mastihuba  

Ty špunty jsou do bláta. Viz. využití ve fotbale ( ale to je na toto forum špatnej příklad) :)))

0 0
      • vlk  

do bláta by mi stačil i ten standartní vzorek podrážky.Ty dva špunty mě myslím nezachrání.Ale napadlo mě vyrobit si svoje vlastní s hrotama v zimě na ledovice.Sice většinou na kole jedu ,ale i tak sem tam jdu po svých.

0 0
        • MartinXC  

Nestačí, zvláš?, když se máš drápat do svahu. Stávající zuby mají měkké hrany a za chvíli je po nich. Osobní zkušenost se SIDI Eagle, podrážka vypadá jako ožvýkaná od psa.

0 0
          • vlk  

díky.Já právě budu kupovat tretry.Tak si asi raději koupím nějaké se špuntama.

0 0
            • MartinXC  

V orig.krabici nebyly, ale do SIDIn pasují fotbalistické špunty. Největší rozdíl pak poznáš na hladké (mokré) dlažbě – to jde o život :-) a v rozbitém výstupu – tretry drží A pak ještě kdyš někomu dupneš na nohu :-))

0 0
              • mastihuba  

typl bych že pasují i do jiných :))

0 0
                • sraldo lattrinny  

Pasují všude. Vycházejí totiž z těch na fotbal. Já je používám na obou tretrách NW/Specialized. Sraldo.

0 0
                  • mastihuba  

no vida i Specialized, kdo by to byl řekl.

0 0
                  • vlk  

právě po specialized koukám,ale sporty-co mi nejlépe púadly nemají díry na šrouby.Tak asi budu muset jít do specialized comp.Jaký typ specialized máš Ty.

0 0
                    • sraldo lattrinny  

Jsou to spešly 04 comp BG (2900,–). Jsou naprosto srovnatelný s NW supercompact(5000,–). Mohu jen doporučit.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce