• 384

    Cau

    Koupil jsem si ziletku od meridy konkretne road 901, a protoze se mi nelibily dual kontroly od shimana, tak jsem celou sadu nechal vymenit za Xenon 9×2 s kazetou chrom 13–23z. Pri urcity sile slapani a otackach citim ze slapatek takovy divny vibrace. Pleas help, cim to je? Zatim se utesuju, ze to jeste neni zajety a ze se to zlepsi, ale uz mam ujeto asi 300km a porad to samy.

    0 0
    • Ráža1  

      Po 300–500 km máš garančku, kde Ti to určitě dotáhnou a bude to o.k. Během prvních kilometrů si to sedá (někdy to může trošku vibrovat), na garančce se to dotáhne a bude to v pohodě.

      0 0
      • 384  

        Dik za uklidneni. Uz jsem si pomalu zacal nadavat, se jsem tam nenechal to shimano.

        0 0
        • marhi  

          Milý kamaráde ve zbrani. Sám mám kampu. Dlouho jsem byl špatný z toho že to nepracuje jak bych si představoval. Nakonec se povedlo. Ale smutná správa pro tebe. Sice to chodí bezchybně( to je pěkná blbost ale už dost dobře spolupracuje) a to až po pouhých více jak 3000 km. Blbý co, u mě realita. A co se týče opotřebení tak pastorky jsou jen lehce vyhlazeny.

          0 0
          • 384  

            No tak to jsi me moc nepotesil :-(. Dobra zprava je ze se to zlepsi. Dig 3000 je jen pulka sezony. Jak jsi spokejen se zbytkem sady po delsim pouziti?

            Moje pocity po prvnim tydnu a 300km (na silnici jsem zacatecnik). Brzdove paky – Ergopowery jsou super, i kdyz me ze zacatku odrazovaly ty plasty (pardon kompozity :-))). Vypadaji ze i neco vydrzi a jsou velmi lehke.

            Brzdy – zatim funguji vyborne, nedokazu si predstavit, ze by to mohlo byt lepsi.

            Presmykac, dvojprevodnik, kliky, – zatim zadny problem, funguji jak maji, tady bych si ale dokazal predstavit, ze by to slo i lip (lehceji, presneji).

            Prehazovacka, kazeta – No ty vibrace jsou zatim me nejvetsi zklamani. Premyslim, ze bych tu kazetu vymenil za veloce, ale asi to necham byt tak jak to je (rekl bych ze jsou stejne).

            Zbytek – Zatim zadne vyhrady

            0 0
            • MartinXC  

              Řekl bych, že by sis výměnou kazety nepomohl, snad za chromovanou, ale jinak jsou stejné. Brzy si to osahám na vlastní kůži taky…

              0 0
            • Siddha  

              nic nemen a nech to chvilku zajet, kampa dela nejak moc kratky retezy…

              0 0
          • vt  

            A nebude to rukama ? Ja jezdim na Campe uz pres deset let a zadne takoveto problemy sem nemel.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.