• lempl

lidi nevite neco o vidlich jakos? kde se daj sehnat, za kolik? tech data? proste mi prosim nekdo dejte link moc diky

0 0
    • rhuman  

delaj to jenom pro svoje tovarni jezdce (ramy), vidlice hlavne taky, ale kdyz jsem si s nima dopisoval, tak by to snad i udal na prodej, ale rikal, ze by to trvalo strasne dlouho a cenu rikal neco kolem 25k (mluvim o upside down co vozi gaspi atd.)

0 0
      • speedy gonzales  

…pak se spletou na expedici a dojde ti na dobirku pasovy dopravnik…

0 0
      • lempl  

no tu sem myslel… na freeride to nekolik lidi prodavalo(bud zvlast a nebo i s kolem…) vim ze se snad jednalo o vyvazeni do ameriky.. ze to tam chteli.. no co znamena dlouho? jinak myslis ze 888 je dobra nahrada? chtel bych neco na praseni , neco o oco se nemusim prehnane starat, a abych za to nedal vsechny penize co ece ani nemam:) P.S. shanim nejaou vidli cca 15–20cm zdvih, cena primerena vykonu, stavu…

0 0
    • McBlacky  

ty taky ještě žiješ? co sfinx a maratonka, jsem tě postrádal na startu p50…

0 0
      • lempl  

ziju:) kolo neni ale bude:) nevim jestli mx pro s etou(100mm) a nebo sl 100mm:/ v krame rikaj ze o sl se clovek musi furt starat a mx pro ze je skoro bezudrzba....... nevim:/ ale maratonka by se vyjimala vic:) jinak ho ece nemam:/

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.