• SELMIRA

    V neděli. Horský kola, něco kolem 30 km. Start na Jílovišti kolem 10h (nevim přesně. Kdyby někdo měl zájem.

    0 0
    • SELMIRA  

      V neděli (= tuhle neděli 19.9.04)

      0 0
    • Meesha  

      Ja sem tam chtel taky, ale kamos rikal, ze je to beh?!? Je to pravda?

      0 0
    • McBlacky  

      kde na jílovišti? nebud skoupá na info :-)

      0 0
    • fousac  

      tak ti dik pani ze si me ukecala.. ;)

      akcicka naprosto nejpohodovejsi.. za 60,– stratovneho to nemelo chybu… (vcetne 3 obcerstvovacek a tricka :)

      jo, gratuluju k 1. mistu v kategorii… :)

      skoda ty smuly co se na me lepila… nekde ve sjezdu od jezirka na halouny sem ztratil nejtek a pruzinku ze saltru takze sem pokracoval na triplespeedu na sestym pastorku vzadu a pak sem jeste kus za litni pretrh retez nytovacky nemaje… :( 0,5h prostoje.. proste to nevyslo.. :( nakonec sem rad za 15. misto v kategorii (namisto cca 5–6) z 20 lidi… jeste ze si byla az za mnou.. ufff… o 4 vteriny.. ;)

      uz se tesim na pristi rocnik… :) na bednu. :)))

      P.S. vzdavam uprimny obdiv bezecke sekci zavodu.. dat 31km (520m prevyseni) tezsim terenenm pesky za dve hodky.. hodne slusnej vykon… gratulace..

      0 0
      • McBlacky  

        kua, tak to jsem to pochopil jako running only :-( třeba jsem mohl jet na bednu, no nic příště… něděli jsem si stejně užil super, nemusí se pořát jen bikovat :-)

        0 0
      • SELMIRA  

        Hehe, dyz Ty ses narvanej jak cigánská taska. Navic ta statecnost s jakous vzdoroval technickym problemum…jsem Te nemohla predjet ani kdybych byvala mohla. :o)) Ale tech lidu tam bylo vic, ja byla 20. a posle jsem zdaleka nebyla, ne? A tys byl 19. Jo aha, uz mi to doslo. V kategorii. Toz to ja. To sedi. 15. z 20 s tim, co se Ti vsechno udalo, to je skoro steyne tak uzasny jako ten beh! A zapomnels uvest, jak sis chtel zapalit a poradatele Ti vzapeti poskytli popelnik. :o) Jo a ja musim dodat, ze to byl nejaky feministicky orientovany zavod, pac chlapci vyhravali takovy belbosti jako sklenky na pivo a destniky, ale zensky obdrzely sandwichovac aneb zehlicku. Takze zeny (Luko atd.), priste nevahejte a prijedte, pac to je dost trapny zavod, dyz si muzu 5× zastavit a v klidu zavazat neustale zlobici tkanicku, kochat se vyhledy, konverzovat s bezci a velkoryse poustet mocne zavodici bikery pred sebe. :o))

        0 0
      • SELMIRA  

        BTW Fousaci, slysela jsem, ze Te Libor lamal na ten alkoholicky zavudek. Toz tam se teprf prokaze jak dobre jsi trenoval. :O)

        0 0
        • fousac  

          sakra… jsem prozrazen.. ;)

          no bavili sme se o tom.. pak se mi to rozlezelo v hlave a jestli to uskutecnim, tak to nepochybne spatne dopadne.. :(

          no ale kdybys liborovi zacas pripomela, at posle propozice, nebudu se zlobit.. :)

          0 0
          • SELMIRA  

            yo, yó, připomenu tož jestli máš tuhle disciplínu taky tak zmáklou jako beyka…tak to bude v Brdech (nebo kde se to vlastně koná) s prominutím pěkně nablito.

            0 0
      • Meesha  

        Takze se to dalo jet i na biku??? Ach jo… :-(( To sem zase pos…

        0 0
        • McBlacky  

          taky si říkám alespon u mě to mohla bejt jistá bedna… see ya next year!

          0 0
          • SELMIRA  

            No, ba, že se to dalo jet na biku! Já jsem se spíš divila, že se to dalo běžet. :o)) Jestli to chceš potrénovat, tak od Opla na Jílovišti po červený atd. Trasa závodu je značena bílými puntíky na stromech a bílýma šipkama. Cíl: atletický stadion v Berouně. No a pak si to dáš podél řeky do Srbska a pak třebá přes Sv. Jána do Karlického údolí a do Dobřichovic a pak podél řeky do Práglu a máš vejlet jako vyšitey. :o)

            0 0
            • McBlacky  

              jj, včera jsme dali s Fousem lehkou vyjíždku, teda já to málem zatáh, protože jel na silničce a já na biku, a fakt mi to přes 40 konstantně nejede… pak jsem dali pár pivek a pokecali o té trase závodu, já to znám až do Litně a zbytek asi projedeme ted v neděli, pokud nebudu moc zrakvenej z Tour de Brdy, naštěstí změnili letos trasu, tak to nebude takovej sprint jako loni (72km a průměr vítěze asi 29)

              0 0
              • SELMIRA  

                Fousáč je zwírze z kosmu. :o) Zajímalo by mě, co zobe. :o)) Loni to zas takovej sprint nebyl. Teda aspoň já to jela 3 a půl hobliny. :o) Jaký si to uděláš, takový to máš. :o))

                0 0
                • McBlacky  

                  já to loni zatáh někde pod tři, ale měl jsem najeto půlku co letos a rozbitý řazení… uvidíme jak to v sobotu dopadne, jsem bohužel hodil blbou krysu v dojezdu p50 už v cíly a mám naraženou kyčel, takže asi nepojedu full kudlu… a co ty jedeš? a znáš tu novou trasu?

                  0 0
                  • McBlacky  

                    …cíli :-(

                    0 0
                  • SELMIRA  

                    Naraženou kyčel fůůůj. Eště navíc z tak belbyho závodu. :o( Pod tři hobliny? Blacky, Ty seš teda taky narvanej jak cigánská taška, có? :o)Já zas loni musela celý závod vrtět hlavou, páč jistý nejmenovaný gentleman mě stále obtěžoval dotazy, jestli vážně nechci vzít ten můj na závod poněkud nevhodně objemný ba?oh anebo jestli si dám banán nebo sýr apod. …což mě poněkud rozčilovalo a rozptylovalo a zejména mě vysilovaly nástupy, když se onen dobrodinec někde pozapomněl a já mu chtěla ujet. Tož nakonec mě musil křísit carbosnackem, ale nemůžu říct, že by to mělo nějak záporný vliv na mé konečné umístění. :o))) Letošní tra? neznám a bohužel nejedu.

                    0 0
                • fousac  

                  co zobu???

                  vitamin G … ;)

                  0 0
                  • McBlacky  

                    to jsme zase včera vypadali :-)

                    0 0
                    • fousac  

                      no sme byli fesaci.. ;) netusim jak sem dojel domu a mam pocit, ze sem si i cestou schrupnul..

                      0 0
              • Darkson  

                mimochodem, jak jedete na ty Brdy? Přemýšlím o tom, ale na kole je to pro mě trochu dál.

                0 0
                • McBlacky  

                  já jedu s otcem, ale biky dáváme dovnitř, takže je to jen pro dva, ikdyž na dýmáka jsem taky jeli tři a tři biky ve felicii, ale je to trošku masoxx. Kdybys měl vážnej zájem, tak by se to snad nějak dalo, záleží co na to otec :-(

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.