• pitelboy

mam MINUTE ONE. pruzina/spv. Kdyz se vidle vraci do nejroztazenejsi polohy, tak vidava kovovy zvuk ( cvak, cvak) ¨vyrobce udava min. tlak komory spv 30psu. mam tam ted asi 45psu na max zdvih -->> na min zdvih tam je tlak veci (komora zmensi objem). cerstve po nafouknuti to nemlatilo ale po chvili jezdeni to zas zacalo busit !!! Tak se vyfouk a nafouk znova a mlati to min ale stale. prej by to mohla byt SPV komora, kdyz ma mali tlak, ale mali tlak tam neni.

mate nekdo podobny problem? co tam mlati? diky…

0 0
    • pitelboy  

pro stourali " VYDAVA " !!!

0 0
    • Meesha  

Ja tu vidli videl jenom v krame, ale prej takhle najek klape to SPV – alespon to tak bylo na Skarebech.

0 0
    • hanz  

tak to zkus nafoukat třeba na 80psů a uvidíš.

0 0
    • mAk  

No je fakt, že taky porád řešim cvakání. Myslel sem, že bude problém v uchycení tlumiče (Swinger SPV), ale včera sem skusil štelovat progresivitu tlumiče a když ho mám nastavenej na pomalejší reakce tak to necvaká. Takže mě to dělá tlumič, když je nastavenej aktivně. Tak snad to opravdu dělá jen SPV…

0 0
    • JIRA  

Nejaka nova zkusenost? Od vcera jezdim MINUTE TWO 130, taky „klepe“ a je to docela neprijemny. Takze bych rad slysel nejakou jinou odpoved nez ze si na to zvyknu. :) Jinak chodí luxusne ale mozna je to relativni po prechodu ze Z2. SPV jsem neserizoval – jen nafoukal a prijde mi, ze do levy nohy se fouka vzduchu fakt málo.

0 0
      • lubos  

No nevim, nevim, jestli je to feature. Tady treba pisou o Rockshox Duke SL, ze ten zvuk neni v poradku http://66.249.93.104/search?… Ale jelikoz jsem tohle nemel moznost na vlastni usi slyset … nevim.

0 0
        • JIRA  

Dofoukal jsem SPV a prestalo to. V levý noze jsem zmensil tlak a je to v poradku. Chodi to vyborne.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.