• admxx

Parkrat se mi stalo ze mi vile sla uplne na doraz…ze to docela silne kleplo. Je to Suntour XCP-75 LO. Je mi docela jasne ze to pro tu vidli neni zrovna zdrave…ale muze se nejak poskodit, ve smyslu ze by se tam treba neco ohnulo nebo prasklo tak ze by nebyla pouzitelna? Nebo tam jsou nejake ochrane dorazy a nic by se s ni nemelo stat? Vim ze to neni zadna super vidle, ale rozbit ji jenom tak se mi nechce…prece jenom kupovat novou je drahy spas;-) a tahle funguje lip nez pevna:-)

0 0
    • Daf  

No o tom by ti mohl muj SID vypravet :) To strzeny futro s tim asi nesouvisi, ale jakesi perove podlozky mi popraskaly. Vyhodil jsem je stejne nevim proc tam byly :) Ale vazne dobre to te vidlici urcite nedela. S chodem na doraz se u vidlice pocita, takze pokud je dobre navrzena tak by se nemelo nic stat. Pokud chodi vidle casto na doraz tak se musi nastavit vic natvrdo.

0 0
    • mosquito  

me vidle chodi taky na doraz (vic utahnout uz nejde) a jak ji rozdelam tak tam narvu nejakej kousek tvdrsi gumy, jinak konkretne u levnejsich RST je takovej plastovej distancni profilovanej plast, kterej toho asi nejvic nevydrzi takze tam konkretne bych to videl ze odejde ten, jak u Suntouru nevim, ale byt tebou tak bych to pri dalsim rozebrani cely zkontroloval a popr tam neco dal pod pod pruziny at sou vic napruzeny a nechodej na doraz

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.