• boulder

    Sosna píše na svym vebu, že jeli v sobotu na mokrym mastnym asfaltu a že natřel galusky citronovou štavou a pak mu ve sjezdu držely jak přibitý.Doopravdu urval se svou nesjezdařskou postavou Rutkewicze, který je prý excelentní sjezdař.Nevíte jak by to mohlo fungovat?

    0 0
    • Kopálista  

      Nevím, jediný, co mě napadá, je, že citronová š?áva by mohla trochu naleptat povrch galusky a tak by měly lepší přilnavost.

      Ale pokud měly držet jako přibitý, tak musel Sosna použít asi hřebíky, ne?

      0 0
      • boulder  

        no mně se to taky nezdá ale píše tohle: Na mokré silnici v zatáčkách prudkých sjezdů se určitě nikomu nejezdí dvakrát dobře a dvoumetrovému určitě ne lépe než těm lehkým s nízko položeným těžištěm. Vzpomněl jsem si na jeden starý fígl, jemuž jsem předtím mnoho nevěřil a bral ho trochu jako cyklistickou bajku. Sehnal jsem kilo citronů a osobně jsem si š?ávou z nich ošetřil povrch galusek. Výsledek byl naprosto neuvěřitelný!

        Soupeře jsem testoval vlastně od startovní čáry, ale ujet se mi podařilo až ve sjezdu po první horské prémii. Přiznám, že jsem dost riskoval, že to byla všechno hrana, ale určitě i díky té citrónové š?ávě jsem se na silnici udržel. Pár lidí za mnou popadalo… Chvíli se mne držel Przyzdial, rychle jsme se domluvili, že zkusíme šlapat spolu (párkrát jsme už takto byli úspěšní), ale za chvíli se Piotr začal dusit, nemohl dýchat, zůstal vzadu. Pohltil ho balík, ještě stačil spadnout, ale etapu dojel se zlomenou rukou a odpoledne dokonce časovku dojel se sádrou!

        0 0
        • norman  

          Principem fungování tohodle fíglu je podle mě silný placebo efekt.

          0 0
    • Pepazdepa  

      já natírám pleošky pomerančovou š?ávou, lépe mi voní a hlavu si potírám medem.. Bodavý hmyz mě nutí k neuvěřitelným výkonům..

      0 0
      • Man  

        vidim, ze to este stale nemas domyslene k dokonalosti, pretoze su este miesta na tele, ktore ked potries medom, tak bodavy hmyz Ta donuti k ovela vacsim vykonom :-)))

        0 0
    • stanley  

      Akorát nepíše, jestli to praktikoval za jízdy …

      0 0
    • jihra  

      Tož to někdo vyzkoušejte v praxi.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.