Štěrba a 30% sleva na každý kolo

6 nepřečtených
  • RomanP

    Čau, chci se zeptat, zdali jste si již někdo v minulosti prožil toto martýrium (alespoň dle fotek z roku 2001 co jsem na stránkách viděl), v jaké podobě, zdali jste tammopravdu někdo nocovali v autě a tak, od kdy, no a hlavně s jakým výsledkem jste odjížděli ?

    Měli ? neměli ? dodrželi velikost slevy ? šlo koupit i na splátky ?

    Dík moc za napsané zkušenosti.

    0 0
    • Dub  

      Záleží, co chceš koupit. Levnější kola prodávají ve dvoře a tam stačí přijít během dne a hned jdeš na řadu, ale počítej s tím, že je to dost probraný. Doporučuju se na to co chceš zeptat den předem. Dražší kola a příslušenství mají v obchodě a to je krize. Stojí se tam už od večera. Byl jsem tam v roce 2001. Přišel jsem cca v 5 ráno – fronta asi 70 lidí. V půl 8 začali dávat pořadový lístky – strhla se mela – dost lidí, co přišli pozdě se natlačili a nabrali lístky. Pak jsem v klidu odešel a vrátil se asi v 9 a nakoupil. Je ale pravda, že Štěrba je tak drahej, že i po slevě 25% to nebylo zase až takový terno. Zkráceně, pokud si jdeš třeba pro Egoista, tak musíš jít hodně brzo (nejlíp už v noci). Pokud si půjdeš pro Basica, tak klidně zajdi až v 10 a doufej, že ještě bude.....

      0 0
      • RomanP  

        Právě, že jsem chtěl vzít GT Zaskar Pro, takže na to asi rovnou kašlat a pak nebýt zklamán ale na druhou stranu tohle není kolo co se prodají tři za den a tak by snad hlavní nápor mohl směřovat na dvůr.

        0 0
        • Dub  

          Jenže mnohem větší fronta byla do prodejny – na to byl pořadník. Na dvůr se chodilo v podstatě bez čekání. Na druhou stranu, díval jsem se k nim na net a píšou, že letos budou všechny modely i ve dvoře, takže zkusit to můžeš..... Zeptej se, zda ho vůbec mají. Já chtěl Meridu 500 a ta už enní, takže se nai nemusím namáhat. Jo a kdybys chtěl vyměnit nějaké komponenty, tak máš taky smůlu. Prodávají jen s katalogovou výbavou, ale tomu se při tom náporu lidí ani nelze divit…

          0 0
          • RomanP  

            Nechci, je to včetně kotoučovek komplet v XT a co se týká sedla a představce, nechci laborovat, než to zkusím. Taky se nedivím, že nic neměmí.

            0 0
          • RomanP  

            Okolo oběda jsem tam zajel, mám to sice napříč Prahou, ale je weekend. Bohužel jediný GT bylo na ceduli před prodejnou. A tak asi budu spát v pátek normálně doma, škoda.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.