• slavekRM

Máte nějakou tkz. životnostní zkušenost s tímto otočným řazením? Celý problém mi začal, když mi začala špatně řadit přehazka na lehkých převodech. Takže jsem nechal porovnat patku v servisu, kde mi bohužel sdělili, že je v pořádku a že to chce vyměnit lanka a bowdeny, ale… taky mě celkem postrašili, že se jim nepozdává řazení, no prostě že už nemusí dobře držet polohu. To mě celkem nas… jelikož se mi na kole letos likviduje kde co a tkz. mimoplánované investice mě štvou. Tak se ptám je možné aby životnost zmíněného řazení byla jen cca rok a cosi? Cca 5000km?

0 0
    • mosquito  

mam gripy SRAM 7.0 … uz budou mit cca 20.000km a porad radi naprosto spolehlive – jediny co uz odchazi je to gumovy zdrsneni tech otocnych „gripu“ ale to se da cekat kdyzto clovek pouziva 6 let

0 0
    • MARIN  

Vymen lanko a bovden a uvidis.To ze by razeni bylo po 5000km spatne se mi nezda. Me Atack vydrzel pres 3roky a co vim tak porad jeste funguje dal.

0 0
    • TinkTink  

Attack – 2 roky a funguje kdesi dal…nevim kde…ale funguje…

Vymen bovdeny a lanka…po 5000km si to zaslouzi :) – ja to u Shimana s timdle razenim musel delat pomerne casto…

Ehm – jak to mysleli, ze nemusi dobre drzet polohu? To jo..ale tak po 30000 km…to bych klidne pochopil…ten plast toho nemusi vic vydrzet…

0 0
      • quidos  

Taky mám SRAM 7.0, asi 5roků, něco naježděný maj a jsou úplně v pohodě co se funkce týká. Taky jen ty gumový gripy, to mě netrápí :-)

0 0
    • slavekRM  

Diky za názory docela jste mě uklidnili.

0 0
    • Tomcat  

Bych se nebál mě vydržel 3roky né zrovna dobrýho zacházení

0 0
    • náčelník  

Mám už 8 let 800 X-ray a jen jsem měnil grip na otočném prstenci. Attack by snad měl být kvalitativně srovnatelný.

0 0
    • Paja  

Sram 9.0 cca 20tis.km funguje bez problemu

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce