• Pavlos

    Jezdil uz nekdo ty plaste??

    0 0
    • Blink  

      ..Jo tak tenhle pláštík sem měl pouze zadní, a vlastnosti nic moc. Měl sem rozměr 1,95" ale dík hrubýmu a vysokýmu vzorku má malý objem vzduchu (neni to poctivá 1,95" , ostatně všechny maxxisy nedodržujou rozměr)je hodně tvrdej a nepohodlnej. Jízda po asfaltu – děsnej valivej odpor. V terénu a hlavně na mokrý trávě držý dobře. Podle mě je ten pláš? hodně specifickej – spíš na něco skopce dolu a tak.

      0 0
    • fousac  

      souhlas… uzkej, tvrdej nepohodlnej… na tvrdym uplne na nic, desne plave a vubec nejede… mozna tak nekam na vlhkou louku… jeden se mi vali doma, najeto asi 70km, chcete nekdo???

      0 0
    • TinkTink  

      Jo…nic moc kvalita…moc nedrzej, ale dobre se s nima sliduje na asfaltu kde hodne vydrzej…takovej…no…vzo­rek na asfalt, kdyz chce clovek traktor jenom na design a ne na funkci. :)

      0 0
    • slavekRM  

      No tak tyhle pláště jste úplně pošpinili, namyslím, že by byly tak špatné. Nejsou to sice závodní pláštíky, ale..... Relativně pohodlné, dobře tlumí, dobré samočistící vlastnosti, v terénu celkem rychlé s výborným záběrem, výborné do bláta a vlhka, valivý odpor na silnici otřený, nejvíce jsem si na nich cenil dobré vedení. No fakt mi dodaly dost veliký pocit jistoty(za ty peníze?). Ale každý jezdí jinak a každému vyhovuje něco jiného.

      0 0
      • MartinX  

        Ještě bych dodal vlastní zkušenost, že jsem ji měl na předku a po dvou sezonách (cca 8 kkm) vypadala pořád v pohodě, ale šla i s kolem k jinému páníčkovi. Plášt na silnici jel jak drak a i tak hučel :-) V terénu nemohu srovnávat, ted mám aligátory air lighty 2.0 a to úplně jiná liga, ale Mofa bych bral jako slušný universály. Mít lepší techniku jízdy, tak do nich jdu možná znova… ale jsou i jiné pláště a tak spíš otestuju něco jiného, např. Pythony, které každý jenon chválí.

        0 0
        • RomanH  

          Ne kazdy – ja uz si je kvuli slabym bokum, ktere se rady trhaji, nikdy nekoupim.

          0 0
      • Otto  

        Cože,výborné do bláta? Tak špatný pláš? do bláta jsem ještě neviděl(a předtíma potom neměl) Ty maxxisy (Kalibos, kraken,mythos,mofo xc) mě vůbec přpadají jak navržené na počítači na vzhled, nikoliv na funkci v terénu.

        0 0
        • slavekRM  

          Opravuji se, v hlubším blátě stojí opravdu za houby. Za sezonu toho v hlubokém blátě moc nenajedu, takže jsem to neuváděl. Měl jsem na mysli něco takového jako je rozmoklá lesní cesta.

          0 0
    • LUKAS  

      ja, celkem dlouho :-)) mrkni sem: http://www.bajk.cz/…a/clanek.asp?…

      0 0
      • gordi  

        Ja ich mam , tlmenie u nich ani neni , na mokrom asfalte sa dned smykaju , pri vecsom blate sa hned obaluju… ale slusne idu po ceste , a aj v lese dobre drzia stopu…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.