• mosquito

co se proboha deje ???

proc nikde v Olomouci neprodavaji kazety SRAM 5.0 ale jen 7.0 ktera je vic nez 2× drazsi, pritom kvalita je skoro stejna

0 0
    • Pekáček  

Protože má o kolečko víc… Fakt stejná kvalita? Já 5.0 sjezdil poměrně brzy.

0 0
      • wbiker  

Tak to u mě panuje s 5,0 naprotá spokojenost. Mám na ni 4 000 km, teď jsem měnil řetěz a vůbec nestřílel.

0 0
      • mosquito  

uz jsem na 3 kouscich najel po kazde kolem 6000km s retezy Connex 804 a 808 .. dycky menim retez az s novou kazetou … a proto ji chci i ted ale nejsou no do haje dubovyho

0 0
      • PietroUL  

Mě vydržela 5 řetězů, 9600 km, takže spokojenost. A teď už se jmenuje jinak … Sram 850

0 0
      • Paja  

A nemysli on 970 vs. 950, coz jsou oboji devitky. Kazety sram se uz 7.0 a 5.0 neoznacuji.

0 0
        • Paja  

Pokud ano, tak tam stejne neni dvojnasobna cena 970 – 1050Kc, 950 – 720Kc.

0 0
          • mosquito  

no treba na www.bikestore.cz prodavaji klasicky 7.0 za 970kc a 5.0 za 500kc … takze cenovy rozdil je pro me 2 nasobnej a ted jsem si navic vsiml ze 7.0 ma 9 kolecek a ja potrebuju 8 tj. 5.0 … divam se na www.sram.com a tam nic o znaceni 850 nemaji … jen ze je to kazeta Poweglide II … jsem z toho jelen

0 0
    • sis  

mam SRAM 5.0 uz pres 2000km a zatim uplne v pohode.jenom na nejmensim kolecku mi strili, ale to neni kazetou, ale taky nevim cim jinym:-(jestli je stejna kvalita nevim, ale rozdil v cene bude urcite v tom kolecku navic.

0 0
      • Clodman  

Zkoušel jsi nastavovat dolní doraz???Když ti to stříli na nejmenším kolečku

0 0
      • Lovec_007  

pokud je řetěz Connex, tak můžeš mít ještě obráceněn spojku

0 0
    • senožrout  

Já jí koupil na cykloturistic­kýho/zimáka. Najeto 500 km. Na třetím nejmenším kolečku pořád střílí, nebo ho ani nezařadím. Myslel jsem, že to sedne, ale kulovka. Půjdu jí reklamovat. Ostatní převody OK.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz