• ddreamon

    Bakalar ma sice sametovej hlas zensky pres pade u nej vlhnou vzrusenim, ale je to lhar a parchant. Nekolikrat se mi stalo, ze proste lze. Umi kecat donekonecna, ale lze a vubec se za to nestydi. Ja se doma koukam na anglickej komentar a kamos na ceskej, dost jsme se rozchazeli v tom co se delo a tak, tak jsem to parkat natocil a nestacil se divit. Tam, kde zavodnik v primym zaznamu mluvi o defektu Bakalar plka o problemech s manzelkou apod. Velkej fabulator, lehkozivka a lhar. Doporucuju Eurosport v anglictine, Duffield sice mluvi rychle, ale k veci, takze i to malo, co pochytim stoji za to.

    0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Tomus  

      Me by me zajimalo, co tomu Bakalarovy tam pousti za Eurosport, kdyz kolikrat place ze nema zvuk a tim padem to musi nejak obkecat. Rekl bych ze mu tam jede nejaka nemecka verze, protoze kdyz si stezuje, a ja to prepnu na Eurosport co chytam na analogovym satelitu, tam k tam opravdu jede neco jinyho.

      0 0
    • Meesha  

      Nepochopil sem, jak zavodnik muze v primym zaznamu mluvit o defektu? To si jako na Eurosportu v Anglictine povidaj se zavodnikama pri zavode?

      0 0
    • BH  

      Bakalar se kdysi davno pasoval do role znalce cyklistiky a to mu uz zustalo.V CT to neni nic prekvapujiciho, nakonec i jeho nasledovnik, tedy Kmet, nebo jak se jmenuje, je taky pekny tapala a neznalec.Divim se vsak , ze Balkalare trpi na Eurosportu, kde by ta uroven mela byt vyssi.Kazdopadne ja se pri komentarich Bakalare vzdy desne vzteknu, nebot takove pitomosti co vyklada mu muze verit snad jen totalni neznalec. A nejhorsi je, ze nedokaze ani sledovat ani aktualni deni na trati a tak je pak schopen klidne pul hodiny tvrdit, ze je nekdo v uniku, kdyz uz je davno sjety, coz davno kamery ukazaly,ale Bakalar to nejak zazdil.A pokud se pusti do technickych podrobnosti tak se zameri vzdy na Mavic,pravdepodobne ho Kastar krmi informacemi a take ho sponzoruje.Ovsem komentar Kmeta ma jeste vyssi stupen nevedomosti.Stacilo sledovat jeho blbe kecy pri XC v recku.Jeste , ze to spolukomentoval Slavicek, ten ho alepson opravil, pokud to slo.nechapu proc tyto prenosy nekomentuje nejaky byvaly zavodak, pamatuji se jak perfektni komentare mel k zavodu Miru treba Smolik a nebo Skoda.

      0 0
      • Zbyněk  

        Nechtěl jsem moc do téhle debaty vstupovat, ale souhlasím prakticky ve všem. Klasické přebrebty, ani ta necyklistická témata, kterými vyplňuje hluchá místa mi nevadí, ale to, že nesleduje dění a že 50% všeho co řekne jsou nesmysly už jo. Ale abych mu úplně nekřivdil, i on se zlepšuje. Dřív třeba vůbec nechápal, co se v závodě děje.

        0 0
    • Daf  

      Bakalar to je kult a ja se na jeho komentare vzdycky tesim fakt :) A jestli nekdo koukate na F1 tak spolukomentar Charouze to je teprv zradlo :)))

      0 0
    • J.A.V.  

      Já se ho nechci nějak extrémně zastávat, taky mi občas jeho přežblebty vadí, na druhou stranu, zkuste si někdy mluvit 4–5 hodin téměř v kuse, tak aby to dávalo smysl a aby jste se neopakovali. A to třeba tři týdny v řadě (při TdF). Nadávat umí každej…

      0 0
    • Tominec  

      Bakalář je zlatej oproti Nikodýmovi. Ten by si moh dát souboj s Vaškem Titlbachem z Novy. To je panečku knedlik hokej v podání Novy.

      0 0
    • wroum  

      at ma jakykoliv ulety a uzblepty, tak je to porad jeden z nejlepsich komentatoru v CR (mozna i v evrope). dokaze komentovat temer cokoli. problem bude spis ve vas, v tech co ho nazyvaji kokotem. zkuste to brat tak ze ne kazdej vi o kolech tolik co vy, takze v komentari samozrejme najdete chyby. kdyby komentoval treba vodni polo tak nereknete ani prd, protoze o vodnim polu nevite vubec nic (polo je jen jako priklad). A on dokaze komentovat temer jakykoliv sport na urovni. Zkuste se nad to povznest a pochopit to. Jo a zkuste si predstavit ze to komentuje treba Poulicek.....a budete radi za Bakalare i za Kmenta (a to je vul opravdu velkej)

      0 0
      • náčelník  

        Nejlepší byl Gabo Zelenay :)

        0 0
        • Pitrz  

          nikdy se nejde zavděčit všem.

          0 0
        • Coudy  

          Najlepšia bola zláška Zelenaya, keď šiel jeden maník kopať penaltu : „Prichádza k loptičke, hladká ju, hladká, vraví ku nej, poslúchaj ma aspoň raz.“ :-)

          0 0
        • m.arek1  

          a este si zabudol na Karla Mikysku … to boly perly pri krasokorculovani … „nadherný živůtek bohatě posetý flitry“ :o)))

          0 0
          • treatt  

            A co Karol Polak? :))) Malokdy jsem se nasmal, jako kdyz byli sportaci Ct (Vichnar, Zaruba, Peter Van den Sweceny a Vojta Bernatsky) v tom tlachacim poradu Donutila a vypraveli o tom, jak delali mistrovstvi sveta v imitovani Karola Polaka, ktery se sam umistil az na tretim miste… Hlasky typu : „Vychodonemecky sprinter ***** opet vyhral trat 100 metru…bodaj bysme aj my mali takych kokotou“ (omlouvam se, nevim, jak se to spravne pise slovensky)…jsou nenapodobitelne :-)))

            0 0
      • treatt  

        Asi takhle. Mne se v me praci nikdo nepta na to, co znam nebo ne. Dulezity je vysledek. A pokud necemu nerozumim, tak je prinejmensim odvazne s tim jit do televize. Myslim si, ze kdyz nekdo ma komentovat, tak tomu sportu ma proste rozumnet. V posledni dobe mam pocit, ze konkretne Ct jde dost dobrym smerem. Bakalare jsem mockrat neslysel, protoze Eurosport nemam, ale za Kmenta nikdy rad byt nemuzu. Kdyz komentoval posledni olympiadu, musel jsem si vypnout zvuk. Na email, ktery jsem napsal Otovi Cernemu mi odpovedel, ze jiz byl z CT odejit, protoze skodil cyklistice i televizi. Nemyslim, ze je spatne mit naroky a byt spokojen s patlaninou s vdecnosti, ze aspon neco je. Jako si nedam slivku misto piva, tak to same cekam pri sledovani sportu. Jsou za to placeni, je to jejich prace a je hodne na ocich. To k tomu patri. A kdyz mam prime srovnani s urovni komentaru TdF jak francouzske televize (TF1 a TF2), tak francouzskeho Eurosportu, kde spolukomentuji Richard Virenque a Jacky Durand (na TF1 zase Jaja), je to UPLNE NEKDE JINDE. A mimochdem, s Tomasem Jilkem, co dela reportaze z Tour, jsem mel minuly rok vymenu mnoha emailu o chybach, ktere delal. A letos byl o 90% lepsi. Takze sedet a polykat neco, co Ti rve usi s tim, ze mas byt rad, ze to aspon neni na Nove, to neni uplne muj pristup…

        0 0
    • Hombre  

      Trochu silny vyraz , ne? Pan Bakalar si urcite zaslouzi pochvalu za sve komentovani, na Eurosportu ho vzdy rad slysim a zavody s nim si uzivam. Jiste, ma i nedostatky a prebrepty, pri prekladani rozhovoru vetsinou nestiha, neni tak pohotovy, ale jestli jste cetli nedavnou reportaz na MTBS.cz o tom, v jakych podminkach komentuje apod., tak klobouk dolu. Ma moji uctu a patri do stare komentatorske skoly. Vzdy, kdyz slysim jeho hlas (nebo i dalsich, treba Skorpila), nostalgicky vzpominam na sve detstvi u sportovnich prenosu nebo Branek, bodu, vterin:-). Jinak ten druhy vzpominany je Petr Kment? S nim mam spojeny hlavne prenosy automobilovych zavody, rally apod. On dela i kola?

      0 0
    • Corbett  

      Dělá svojí práci a je věc názoru, jestli ji dělá dobře, nebo špatně. Ale říct o někom, koho vlastně ani neznám, že je megakokot je docela silné kafe. Zajímalo by mě co ty jsi v životě dokázal supermane.

      0 0
      • ota  

        „bodaj by zme aj my mali viac takých kokotov!“ jen už nevím,který komentátor se touhle větou proslavil.K:Polák?

        0 0
        • m.arek1  

          hej hej karol polak … to bolo na nemeckeho (DDR) bezca ktory sa volal manfred ***** :o)))

          0 0
    • nooski  

      Cítíš se líp?

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Bože, kdo tady zase tahá nahoru pravěk … :P

      0 0
      • treatt  

        Aaaa kruci…tak koukam, ze jsem odpovidal zase na tri roky stary prispevky…kru­cinal :-D

        0 0
    • Dubys  

      Jednou sem videl rozhovor s nejakym komentatorem nebo zavodnikem na CT, kteryho kdyz se zeptali na Bakalare, tak rekl neco v tom smyslu, ze o tom cloveku se s nima bavit nebude vzhledem k jeho pusobeni v predlistopadovem obdobi. Nevite o tom nekdo neco blizsiho?

      0 0
      • Kryton  

        No je to známá stará struktura komunistický televize. uknul jsem si ho teď v seznamech StB a nezklamal mě: krycí jméno „cyklista“ :)))), ročník 1940, to asi sedí, ne? Starý známosti fungujou.

        0 0
        • Dubys  

          kde? ja ho tam nenasel. respektive nasel, ale rocni 1902 asi nebude to ono.

          0 0
          • Kryton  

            Vyhledávání v lidech na www.cibulka.com/ , taky v tištěných seznamech – kategorie důvěrník. Jestli je i v seznamech, které před pár lety uveřejnilo na netu vnitro, to nevím.

            0 0
    • Stereo  

      To přízvisko je trochu silné kafe. Na přenosy s jeho komentářem se dívám velice rád. Velmi často mi stačí mít puštěnou televizi, dělat u toho něco jiného, nedívat se na ni a pouze poslouchat komentář. Neznám jiného komentátora (až na ty z Českého rozhlasu – radiožurnálu :)), u kterého bych to snesl.

      0 0
      • Tinker  

        Vypracoval se… Tohle vlákno je z roku 2004!! Tenkrát jsem ho taky moc rád neměl, protože toho fakt moc nevěděl, ale v dnešní době by ho určitě ani neměl kdo zastoupit, je dobrej :)

        0 0
    • Gibous  

      Myslim, ze svou praci komentatora zvlada vice nez dobre. Kritici necht si zkusi mluvit na mikrofon aspon 10 minut souvisle o cemkoli a neprezblepnout se, nekecat hovadiny. Howgh

      0 0
    • thiel  

      taketo primitivne thready by mal admin mazat a zakladatel by mal prist o konto. nechapem ze sa este nestalo aspon to prve.

      0 0
      • pelhrimov  

        Možná přes 50% příspěvků je zde nějakým způsoben nepravdivých nebo velice zaujatých, přesto sem chodím a stále si pak za to nadávám. Absence cenzury to zde dělá zajímavé. Na jiných fórech z jiných oborů jsem totiž zjistil, že když existuje cenzura (moderované fórum), tak nakonec náctiletý administrátor cenzuruje ty nejkvalitnější příšpěvky, které jsou opravdu k věci, ale on má ve své nezkušenosti jiný názor.

        0 0
        • thiel  

          akurat ze tento thread ma nulovu informacnu hodnotu a porusuje minimalne 2 body desatora.

          0 0
          • Jirik123  

            se podivaj jak je stare, kdyz by ho porad nekdo nevytahoval z historie, byl by klid.

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Mně se líbí slovo „taky“ v názvu. Že by tím ddreamon chtěl přirovnávat Bakaláře k sobě? :-)

              0 0
              • brantec  

                No, jen jestli to neni jakoze po slovnensky:) Takovy megakokot, je to jasny jak facka:-)

                0 0
      • bagr  

        Tak to by musel smazat cely bajkforum!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.