Zkušenosti s rámem MERIDA MATTS RACE 2004

4 nepřečtené
  • tomsoyer

Uvažuji o koupi tohoto rámu s technologii MATTS HFS stojí 6.900 Kč zajímali by mě vaše názory a zkušenosti majitelů. Doteď jsem jezdil AUTHOR VISION 2002 v 19.Merida zdřejmě změnila geometrii protože ve 20 je stejně dlouhá jako AUTHOR v 19 a moc se mi líbí ta profilace trubek za tu cenu na me rám působí velice solidně – zpracování, celkový vzhled co vy na to??

0 0
    • tomsoyer  

jsem docela prekvapenej ze jste nikdo nezareagoval copak nikdo na bike-foru nejezdí na tomto letošním rámu předem díky za odpovědí zajímali by mě vaše zkušenosti díky

0 0
    • tibro  

Zdravim. Tak ja jazdim uz asi dva mesiace ram MERIDA MATTS HFS na SE, co by malo byt to iste. Takze: Co sa tyka dizajnu moc krasny ram aj s pomerne kvalitnym lakom. Drobne nevyhody su obuchavanie prehazdovacky a vydretie pod velkym prevodnikom ( podla mna je moc blizko ramu). Co sa tyka jazdnych vlastnosti tak ram ma podla mojho subjektivneho nazoru velmi dobru bocnu tuhost, vyborne vedie v zjazdoch a dobre akceleruje. Za cenu okolo 9000 sk, je dost slusne.

0 0
      • tomsoyer  

díky za odpověd taky se mi designově moc líbí a jak popisujes to odírání rámu u převodníků taky se mi to stávalo na minulém kole myslím ze se to dá vyřešit vhodnou délkou středové osy.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.