• dave

    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touto vidlicí? Jak se chová, údržba, životnost atd. Byla by na XC + maratony. Dostala se mi do ruky taková nabídka, tak jenom jestli má cenu nad tím uvažovat. Díky za každý názor.

    0 0
    • stréc od piva  

      není to jedno jesli je tam napis RST nebo RS ?

      0 0
    • dave  

      Fakt jí nikdo nejezdil? Nějaký poznatky, docela by mne to zajímalo.

      0 0
    • dave  

      Díky za názory, ještě uvidím jak se rozhodnu.

      To Stréc od piva: Nechápu o co Ti pořád jde. Nemám ve zvyku někoho kritizovat, ale od Tebe jsem zatím nečetl jediný normální příspěvek a mám pocit, že chceš pořád jenom prudit. Tak doufám, že se aspoň dobře bavíš, protože kdyby jsi to myslel vážně, bylo by to docela smutný. Tak se běž vyvětrat …

      0 0
      • stréc od piva  

        já to myslím právě až moc vážně, na to abych taj prudil nemám náladu..jen píšu své zkušenosti, ale jak je vidět neberete si je k srdci

        0 0
        • Orbis  

          zkušenosti by sme si brali k srdci, kdyby byly ale nejsou…

          0 0
          • stréc od piva  

            má zkušenost pramení od vietnamcu…

            proč si lidi kupují trička ABIDAS, MIKE u vietnamčíka ? a nekoupíjí si je v renom.obchodě ? proč ? protože je to přece jedno jesli to ušil venca nebo george… tak je řpece jedno jesli jedu na vidlici RST nebo TSR

            0 0
            • ROpa  

              How much is the fish ?

              ROpa ;-)

              0 0
            • Orbis  

              Hm fajn to je sice jedno ale kvalita bude taková: koupíš tričko od vietnamčíka, nosíš ho a když ho dáš vyprat, tak se ti mírně rozpáře, tak že je to takový tričko na jedno použití…

              never moore!

              0 0
            • Air  

              treba ja si koupil pred asi 7 lety sportovni bundu Nike a jeste stale je jak nova, a to ji nosim hodne casto. Kdybych si koupil pred temi lety bundu od Vietnamcu, tak by mela mati kazdy rok novou hadru na vytirani… aspon to tak driv v podstate chodilo, nez jsem si teda koupil tu Nike… Tim nechci opevovat Nike ale pouze argumentovat na to, ze nejaky smysl to ma. Ja nerad nakupuju a proto kdyz uz, tak chci kvalitni veci – kdyz vydrzi 4× dyl jsem ochotny dat 4× vic. (Pokud neplatim jen za nalepku, jsem ochoten priplatit. Jde mi o material a uzitnou hodnotu. Usetrim si CAS, ktery mi zaberou 3 nakupy… a navic chodim v pohodlnych a kvalitnich vecech. Nestoji to globalne vzato ani 4× vice materialovych zdroju a lidske prace. Kdyby se nekupovaly smejdy a neplytvalo se zbytecne energii na vyrobu ruznych vyrobku, bylo by o mnoho min znecisteni ovzdusi, vycerpanych primarnich zdroju a energie ap. Je to proste lidska hloupost a neschopnost uvazovat v sirsich aspektech. Koupil bych si proste radsi drazsi vec, byt na splatky, pokud je o to kvalitnejsi. Omlouvam se, ze to pisu tak dlouze a slozite, ale nedalo mi to. Musim na to argumentovat.

              Jak rika zname prislovi: Nejsem tak bohaty abych si mohl kupovat levne veci. Netvrdim, ze to funguje vzdy a vsude (ze drazsi je lepsi), ale u mnoha veci (treba u toho obleceni) to tak je.

              A navic nechapu proc to ctes. Chapu ze ses pragmatik a „neresit blbiny“ je jednodussi a kdybysme neresili tolik blbin, nemeli bysme ani tolik problemu (ala zapeklity problem – „mam si koupit to a nebo to… nevim :(((“ a stravime hodiny ci dny shanenim informaci co je lepsi…) atd. Ale jestli chces delat osvetovou cinnost, aby lidi neresili kraviny a nekupovali drahe zbytecnosti, chapu, tak ji delej, ale ne u kazdeho fora, zaloz si na to 1 forum a tam hazej sve argumenty, proc neresit veci jako vidle za 20 tisic. Pak se totiz vytraci informacni hodnota tohoto velmi technicky specificky zalozeneho fora, ktere nevzniklo na drbani kravin ale probirani podstatnych veci tykajicich se kola. A taky nechapu proc se pak vubec hlasis na misto sefredaktora cykloserveru… chces tam taky delat osvetu?

              0 0
              • Air  

                nutno dodat, ze uz i Vietnamci zlepsili kvalitu NEKTEREHO zbozi a to tedy vydrzi. Preci jen se proflaklo, ze jejich zbozi je nekvalitni tak s tim zacali aspon nekteri neco delat. A ted prodavaji stejne veci jako v Tescu, Hypernove, Carrefouru, Intersparu a pod. Nekdy to jsou uplne totozne veci (kupovane ze stejnych skladu).

                0 0
                • stréc od piva  

                  já tu řeším naprosto normální věc..

                  nevím,uvedu příklad…proč si pepa třeba kupuje ferrari za 3miliony, když jeho rychlost stejně na českých silnicích nevyužije ? proč ? když ho jiny auto odveze pohodlnějí za třeba desetinu ceny ? jen z pohledu snobismu..aby mohl ukázat.heč ja mam to a to..

                  připadáte mi jak děti na základní nebo střední škole..kereé se trumfují tím, kdo má mobil, kerej má víc funkcí.....ale jesli v tom vidíte smysl života, kupovat si statky, a prudit okolí tím, že já na to mám, ale stejně to nepoznám esli to dělal dělník na taiwnau nebo v amerise

                  0 0
                  • aku  

                    Ja se divim, ze nejezdis na kole z drevenyma obrucema.

                    0 0
                  • Orbis  

                    ty jsi asi teď do školy nechodil co… Já chodím na střední školu a že by sme se trumfovali kdo má lepší mobil atd. to se mi nezdá např půlka třídy má mobila staršího něž dva roky. Tohle jsou jenom tvoje představy a nevíš o co vlastně jde. Jo možná dnes na základnce to jo ale chlape tady si mezi dospělejma! Jo a mimochodem tenhle tvuj obecnej názor je taky buržoázní přežitek.

                    Jo a di dělat šéfrekdaktora a? nám ukážeš že na to máš a když už mluvíš o tom Ferari, s kterym se Pepa chlubí, tak se tady nechlub že na naás sereš a že jdeš dělat šéfredaktora!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!

                    0 0
                    • McBlacky  

                      kromě toho ferrari jen za 3 mega je ostuda, a hlavně letos frčí 911turbo cabrio :-)

                      0 0
                    • enjoy  

                      ale notak,vzdyt ma pravdu.jestli se ti nelibi pravda ze dnesni stredoskolaci se predhanej kdo je vetsi machr,tak tu aspon nelzi. „tady si mezi dospelejma“ ses fakt hustej ty dospelej stredoskolaku:-)))))

                      0 0
                      • McBlacky  

                        Slow down… to že vy jste se předváděli se nedá generalizovat, a někomu to zůstalo dodnes co…(ted bych ses dal toho smajlíka s mrknutím)

                        0 0
                      • Orbis  

                        Já nelžu naše třída taková prostě není a hlavně si to nepochopil!!! Nebo si snad taky mislíš, že není žádnej rozdíl mezi RS a RST nebo jakoukoli jinou značkou např Manitou x Suntour atd?¨

                        To bys mně tozesmál, kdyby slavnej enjoy si tohle myslel jo sorry pane doktore csc.8-)

                        0 0
                        • McBlacky  

                          myslíš… místo hledání rozdílů mezi RS SR RST TSR dávej radši pozor při češtině :-)

                          0 0
                          • Orbis  

                            Jo ale ja nechodim na gympl abych uměl perfektně česky ale na průmyslovku, tak se nauč počítat a doufám, že jsemtě neurazil, protože bych se měl pořád učit a nic jinýho nedělat a hlvaně bych nesměl jezdit na kole, což bych asi nepřežil:)

                            0 0
                            • McBlacky  

                              počítat??? chaos…

                              0 0
                            • blue  

                              ona se gramatika už neučí na základce? :-)

                              0 0
                              • Orbis  

                                Učí! Já taky ty nějaký základy mám jinak bych tu nepsal, ale když já byl vždycky od toho šlapání…8o)

                                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.